Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот TristaNNN » 06 яну 2012 21:44

PFC Litex написа:Имате ли нещо против новия национален стадион да е на "Герена", че министър Нейков се е загрижил за същото?

Къде го четеш/слушаш/гледаш това :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 06 яну 2012 21:45

NAKEV е прав. Една подкрепа, обич или привързаност (кой-както ще да го нарича) не се изразява в това да се хвърлят бомби, димки, да се къртят седалки и каменни отломки... Наистина, ако всичките тези изстъпления, случили се в последните години, не бяха факт, публиката на мачовете ни щеше да е в ПЪТИ повече. Без значение на класирането. Защото сума ти привърженици не се наемат да заведат приятелките, съпругите, децата или внуците именно поради тези причини...
За въпроса с "честността и амбициозността" на Гонзо според Тонев- това ама изобщо не е достатъчно и звучи много наивно... При това положение дай да вземем в отбора някой църковен служител или съдия от Върховната прокуратура- те също имат тези човешки ксачества... А за качеството "кадърност" за заемане на дадена длъжност, известно сега с модерното "човешки капацитет" не се отваря и думичка... Вече почти всичко е ясно..."Гарван- гарвана, око не вади"!, така е казал народа и има голяма истина в смисъла на този израз...
Дупе да ни е яко и тази пролет...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 яну 2012 21:47

TristaNNN написа:
PFC Litex написа:Имате ли нещо против новия национален стадион да е на "Герена", че министър Нейков се е загрижил за същото?

Къде го четеш/слушаш/гледаш това :roll:

http://www.novsport.com/news173846_1003.html
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 06 яну 2012 21:54

NAKEV написа:
Blue_Lion написа:NAKEV, това с детето, бомбите и наркоманите е повече от смешно, защото в любимия ти сектор В не ходят дрогирани, видимо нетрезвени (а то невидимо има ли :mrgreen: ) желаещи да убиват с бомби и да изнасилват с поглед млади хора ! Това оправдание за НЕходене на мач е повече от смешно ! Сядаш си, гледаш си с детето и си се прибираш по живо по здраво. Тия филми дето ги разправяш или са плод на някакви хапчета, или на прекалено четене на "безпристрастните ни и никога продажни" медии !
Между другото, лелката на касите кво трябва да направи...да врътне на всички и по една св*рка ли, кво ? Отиваш, даваш си парите, казваш кво искаш и толкова...ако имаш нужда да споделяш на някой, наеми си психолог !
А кво да се направи на стадиона, като той не се пълни, заради оправдания и мрънкане ??? Кво му е на Сектор В, ами на А ??? Недей да говориш, щото трябваше да видиш какво беше в "Б" и въпреки това, левскарите ходят там :) А отделно откъде да дойдат десетки милиони, за да се оправи стадиона? И аз искам нов стадион, даже искам Раковски, но кво да се прави...в България пари няма !
Пфф тая Казанска афера не спряхте да я дъвчете ! Да, срамно е за нас, но вашето вече си е просто оправдание да не се ходи на стадиона ! Като ви е такъв проблем и сте такива големи фенове, що не отидете на стадиона срещу 4-5 лв. и не си кажете мнението ??? С мрънкане във форум, който надали чичо Скрудж (баждечето) или Бай Ганьо четат, няма как да се промени нещо в Левски ! Това, последното не се отнася само до теб...

Само мрънкане братче...

Истинските фенове не са само в сектор "Б" мой човек.....леко си се пообъркал....и ако не се лъжа именно от сектор "В" няколко велики фена като теб си показаха голите задници на Наско на мач от евротурнирите и на косъм бяхме да ни накажат и това се случи в момент когато водехме и играта ни беше супер......но ти сигурно си се гордял и кефил в този момент.......а моето си мнение е че такива "фенове"нямат място на стадиона и тук упрека ми е към ръководството на ЛЕВСКИ защото всички знаем че с решаването на този проблем публиката ще се удвои и утрои без значение на кое място е отбора в момента

Ти пък откъде знаеш аз къв съм...да не би да си медиум ? Най-ги обичам тия като теб и злобул дето са сложили очилцата и казват "сигурно", ама колко е сигурно всъщност и те не знаят, но си плямпат наизуст, а тя реалността е маааалко по-различна !
Някъде да съм казал такова нещо, че само в "Б" има левскари ? Казах ти, идвай на стадиона и щом си с дете отиваш си във "В" и няма да умреш от ядрен зрив причинен от наркомани, въпреки, че ти си се вкарал в някъв такъв филм ! А това с Наско което го каза май само ти си го гледал, щото аз не помня такива случки...дай конкретния пример, че така до утре може да си "спомняме" някакви съчинения !
По-скоро такива мрънкалници като теб нямат място на стадиона...ей го пак ! Заради други хора ти не си на стадиона...преди това беше лелката на касите, седалките и прочее...само оправдания ! На стадиона се ходи заради любимия отбор, в случая ЛЕВСКИ, а не заради тоя или оня ;)

Сантиляна, такива "изцепки" по стадионите има сигурно от 30 години...просто хората преди не са били мрънкалници и са обичали отборите, които пък от своя страна са играли футбол,не цирк и затова стадионите са били пълни !
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 яну 2012 21:55

TristaNNN написа:
zlobul написа:Ще ти кажа само 3 ключови думички: стадион, заплати, лиценз. Преди да почнеш да даваш акъл кое и как се ръководи, се замисли ти какво и как си ръководил в тоя живот. П**ката ти не иска заплати и не мрънка, следователно и не се брои, така че освен нея ... какво си ръководил, за да сееш семката на управленските умения

хлапако ,
ще ти кажа няколко нещица :
1-тара получи Левски на готово , без да е дал и една негова стотинка (ако се вярва , че той е реалният собственик а не кукла чиито конци се дърпат от Тел Авив)
2-Получавайки ЛЕВСКИ , тара получи и стадиона без да се налага да плаща за него , така че това го приеми като дюшеш , от което следва че когато Левски си играе мачовете на "герена " не се налага доносника да плаща наем на държавата .
3 идиота имаше късмета да вземе пари от разни там шампионски лиги , лига европа и т.н , като естествено по голямата част от тях потънаха в собствения му джоб .Разбира се за Левски остана едно общежитие , едно изкуствено теренче и ново покритие на "Георги Аспарухов ,....опс и таблото .
4-Имай предвид , че ако трябваше да плаща на държавата наем за стадиона , нямаше ситуацията при нас да е по различна от тази в цска по отношение на лиценза . Никой не е луд да налива пари в нещо което не е негово .
5 -за трите години откак титаните са собственици на панчарево , "изтърсиха" мустакатия поне 3 пъти :първо го уговориха за казанската афера , после да им легнем за 1-3 , а накрая си смениха и съдията (преди последния мач ) и всичко това пред погледите на гонзовци , на гугутки , на баждековци и т.н.Ще минат "метър" и с допинга , гледай само .
6-на всичкото това отгоре ,т три години държа и продължава да държи един малоумник (го*ньо ) дето за нищо не става -ни за ръководител , ни за треньор , човек който трябваше да разсипе тотално отбора в спортмо-технически аспект с некадърността си .

пс. отново повтарям за да не бъда погрешно разбран - титаните са м ошенници , но от повечето техни действия - цска печели , докато нашия винаги е от е*аната страна .

Сега "хлапакът" ще си позволи да каже нещо на теб гражданино потребител: Умишлено вметнах думата ръководител в предишния си коментар. Както и очаквах, ти веднага завъртя плочата дето въртиш непрестанно: как Тара тва, Тара онова, Гонзо, Монзо, СЗ, и т.н. Това разбира се си е твое мнение, но така като ти гледам поемите мога да ти кажа, че си типичния Андр*шко - този който знае само да хули, само да плюе и да мрънка без разбира се да е дал нищо за каузата, но въпреки всичко има нестихващия очаквания и желание всеки да му дава. Далеч съм от мисълта, че Батков е светец, но според мен не е и толкова черен, колкото го изкара ти. Умишлено те попитах какво, освен *#*а си, си ръководил в тоя живот, а ти веднага взе да ми вадиш от девет кладенеца вода и почна да обясняваш кое и как е взето :?: Това ми е пределно ясно и не трябваше да си правиш труда да ми го пишеш, с други думи да въртиш изтъканата плоча. Айде сега, гражданино потребител, да ми обясниш има ли разлика между това да вземеш нещо (или да ти го дадат-както искаш го интерпретирай) и да ръководиш същото нещо. Представи си сега, че на Ивановден примерно, Батков ти дава... тоест подарява организацията ПФК Левски София. но да поясня: не играеш FM 2012. Това става в реалния живот. Смяташ ли, че ще успееш да се оправиш и да ръководиш синята машина? Ще успееш ли да подсугуряваш лицензи, пари, лагери, условия в ДЮШ, премии и хилядите други работи около отбора? Чудя се само едно: дали ако Дай Боже отборът се снима с купите накрая на сезона пак ще въртиш плочата :roll:

Понеже въпросът ти ми хареса ще си позволя да ти отговоря и аз. Нямам възможностите да издържам клуб като Левски, може би не бих могъл и да го ръководя добре, въпреки че съм бил началник макар и на един човек и сам се отказах от това. Но ще привлека в клуба хора които знам ,че ще се опраявят с ръководенето на клуб като Левски, и имам сходни с техните идеи за развитието на един клуб, като им дам цялата влас, иразбира е ще носят и цялта отговорност и при провал и при успех.
п.п. Наистина въпросът ти е много добър

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 яну 2012 21:58

santiliana написа:NAKEV е прав. Една подкрепа, обич или привързаност (кой-както ще да го нарича) не се изразява в това да се хвърлят бомби, димки, да се къртят седалки и каменни отломки... Наистина, ако всичките тези изстъпления, случили се в последните години, не бяха факт, публиката на мачовете ни щеше да е в ПЪТИ повече. Без значение на класирането. Защото сума ти привърженици не се наемат да заведат приятелките, съпругите, децата или внуците именно поради тези причини...
За въпроса с "честността и амбициозността" на Гонзо според Тонев- това ама изобщо не е достатъчно и звучи много наивно... При това положение дай да вземем в отбора някой църковен служител или съдия от Върховната прокуратура- те също имат тези човешки ксачества... А за качеството "кадърност" за заемане на дадена длъжност, известно сега с модерното "човешки капацитет" не се отваря и думичка... Вече почти всичко е ясно..."Гарван- гарвана, око не вади"!, така е казал народа и има голяма истина в смисъла на този израз...

Най- болно мие за изчезналите пенсионери от сектор Б, ТЕ НЕ СИ ТРЪГНАХА ОТ ТАМ ДОБРОВОЛНО, Е БЯХА ИЗГОНЕНИ.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 06 яну 2012 22:02

milen.hristov написа:
santiliana написа:NAKEV е прав. Една подкрепа, обич или привързаност (кой-както ще да го нарича) не се изразява в това да се хвърлят бомби, димки, да се къртят седалки и каменни отломки... Наистина, ако всичките тези изстъпления, случили се в последните години, не бяха факт, публиката на мачовете ни щеше да е в ПЪТИ повече. Без значение на класирането. Защото сума ти привърженици не се наемат да заведат приятелките, съпругите, децата или внуците именно поради тези причини...

Най- болно мие за изчезналите пенсионери от сектор Б, ТЕ НЕ СИ ТРЪГНАХА ОТ ТАМ ДОБРОВОЛНО, Е БЯХА ИЗГОНЕНИ.

Обясни го с думи прости на онзи пич преди два коментара, за какво иде реч...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 06 яну 2012 22:03

Многооо сте далеч от истината! Минете покрай две-три училища май месец и вижте, колко деца имат екипи на чужди отбори. Хората у нас предпочитат да гледат мачове от чужди първенства вкъщи, а това се дължи най-вече на журналята. Нито проблема е в "наркоманите", нито в играта на отбора, класиране и прочие. Всеки ден четем, че мачовете са уредени, играчите са представени като най-големите некадърници и т.н. Как очаквате 15 000 след всички тези негативизми? :?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 06 яну 2012 22:07

Rivaldo10 написа:Многооо сте далеч от истината! Минете покрай две-три училища май месец и вижте, колко деца имат екипи на чужди отбори. Хората у нас предпочитат да гледат мачове от чужди първенства вкъщи, а това се дължи най-вече на журналята. Нито проблема е в "наркоманите", нито в играта на отбора, класиране и прочие. Всеки ден четем, че мачовете са уредени, играчите са представени като най-големите некадърници и т.н. Как очаквате 15 000 след всички тези негативизми? :?

Еее, Пешо, тук не съм съгласен с теб! Децата, които носят екипи на чужди отбори надали ги интересува дали мачовете в България се уреждат, или не ........ А дори да прочетат за това в някоя журналистическа статия надали му обръщат внимание ;) А докато ни е такова нивото на футбола все повече хора ще предпочетат чуждите първенства пред родната А група! ;)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 яну 2012 22:09

Blue_Lion написа:
NAKEV написа:
Blue_Lion написа:NAKEV, това с детето, бомбите и наркоманите е повече от смешно, защото в любимия ти сектор В не ходят дрогирани, видимо нетрезвени (а то невидимо има ли :mrgreen: ) желаещи да убиват с бомби и да изнасилват с поглед млади хора ! Това оправдание за НЕходене на мач е повече от смешно ! Сядаш си, гледаш си с детето и си се прибираш по живо по здраво. Тия филми дето ги разправяш или са плод на някакви хапчета, или на прекалено четене на "безпристрастните ни и никога продажни" медии !
Между другото, лелката на касите кво трябва да направи...да врътне на всички и по една св*рка ли, кво ? Отиваш, даваш си парите, казваш кво искаш и толкова...ако имаш нужда да споделяш на някой, наеми си психолог !
А кво да се направи на стадиона, като той не се пълни, заради оправдания и мрънкане ??? Кво му е на Сектор В, ами на А ??? Недей да говориш, щото трябваше да видиш какво беше в "Б" и въпреки това, левскарите ходят там :) А отделно откъде да дойдат десетки милиони, за да се оправи стадиона? И аз искам нов стадион, даже искам Раковски, но кво да се прави...в България пари няма !
Пфф тая Казанска афера не спряхте да я дъвчете ! Да, срамно е за нас, но вашето вече си е просто оправдание да не се ходи на стадиона ! Като ви е такъв проблем и сте такива големи фенове, що не отидете на стадиона срещу 4-5 лв. и не си кажете мнението ??? С мрънкане във форум, който надали чичо Скрудж (баждечето) или Бай Ганьо четат, няма как да се промени нещо в Левски ! Това, последното не се отнася само до теб...

Само мрънкане братче...

Истинските фенове не са само в сектор "Б" мой човек.....леко си се пообъркал....и ако не се лъжа именно от сектор "В" няколко велики фена като теб си показаха голите задници на Наско на мач от евротурнирите и на косъм бяхме да ни накажат и това се случи в момент когато водехме и играта ни беше супер......но ти сигурно си се гордял и кефил в този момент.......а моето си мнение е че такива "фенове"нямат място на стадиона и тук упрека ми е към ръководството на ЛЕВСКИ защото всички знаем че с решаването на този проблем публиката ще се удвои и утрои без значение на кое място е отбора в момента

Ти пък откъде знаеш аз къв съм...да не би да си медиум ? Най-ги обичам тия като теб и злобул дето са сложили очилцата и казват "сигурно", ама колко е сигурно всъщност и те не знаят, но си плямпат наизуст, а тя реалността е маааалко по-различна !
Някъде да съм казал такова нещо, че само в "Б" има левскари ? Казах ти, идвай на стадиона и щом си с дете отиваш си във "В" и няма да умреш от ядрен зрив причинен от наркомани, въпреки, че ти си се вкарал в някъв такъв филм ! А това с Наско което го каза май само ти си го гледал, щото аз не помня такива случки...дай конкретния пример, че така до утре може да си "спомняме" някакви съчинения !
По-скоро такива мрънкалници като теб нямат място на стадиона...ей го пак ! Заради други хора ти не си на стадиона...преди това беше лелката на касите, седалките и прочее...само оправдания ! На стадиона се ходи заради любимия отбор, в случая ЛЕВСКИ, а не заради тоя или оня ;)

Сантиляна, такива "изцепки" по стадионите има сигурно от 30 години...просто хората преди не са били мрънкалници и са обичали отборите, които пък от своя страна са играли футбол,не цирк и затова стадионите са били пълни !

Мачът е Левски с/у Сиони, бях в сектор Б тогава и съм свидетел на случилото се в източната страна на сектора.
Феновете не бяха разединени от мен ,сантиляна и злобул, а от гутгутката и Гонзо

Върни се в “Левски”