tprodanov написа:Не става въпрос за доволство. А за правила - ако не можете да покриете изисквания - В група. Ако ние не можем - В група. Кеф, не кеф - правила са това. Не мога да разбера, що винаги когато опре до правила вие имате проблем.
Очевидно сме на едно мнение за БФС, но ти ми кажи - пак ли ще е синьо БФС, ако ви картотекира футболистите и после УЕФА ви направи едно 0-3 за нередовни картотеки?
Изинявай,но не ние винаги имаме проблем:справка мача ни със Славия и реакцията на Батков!
Правила хубаво,но кой ги спазва кажи ми?Ботев до сега трябваше да бъде закрит 50 пъти и кво...така ли ще спечели футболът:като закриваме хубавите отбори!Еми айде да закриеме Ботев и ЦСКА и готово!Тук не става въпрос за правила,човек,а за интереси!!!Тоест,на БФС не им угажда да закриват ЦСКА,тъй като колкото и да е отбора е дал много за българския футбол!Същото важи и за Ботев!Както на БФС,така и на феновете не им угажда да им закриват отборите!Ако закрият тези 2 отбора ти знаеш ли какъв срив ще стане и колко хора ще спрат да гледат български футбол???
В този случай интересите са много много пред правилата!И според мен това е правилно!Аз искам ЦСКА да бъде в А група не само защото съм ''червен'' фен,а защото е добре и за нашия футбол като цяло!Ще има ло дерби ми кажи като се махнем?Няма да има!