Волфсбург - Черноморец Бургас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Волфсбург - Черноморец Бургас
АЗ МИСЛЯ ЧЕ ЧЕРНОМОРЕЦ ЩЕ СЕ ПРЕДСТАВИ МНОГО ДОБРЕ НЕ САМО В ТОЗИ МАЧ,НО И В ПЪРВЕНСТВОТО.ОЧАКВАЙТЕ ИЗНЕНАДИ,ДОРИ И ВЪВ ВОЛФСБУРГВСЕ ПАК Е КОНТРОЛА
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Последно мачът ще го дават ли по някоя телевизия или радио?
HanPagan написа:Абе я стига с тия оправдания- никой не снимал мача , ще отидат на място и ще снимат , чии интереси обслужват тия от Ринг?
Обслужват Дебелата Берта и малкият Хензел, разбира се!!! От една седмица не спряха да се занимават с "Левски" по един доста тъпо измислен /за компрометиране на ръководството му/ начин!... А тая пръдла Петя Кузева ми падна в очите!!!
П.П. Колкото до мача... Следете сайтовете и ако една телевизия го дава пуснете линк, моля! Няма да се учудя, ако "акулките" бият!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
След 50 минути игра,Волфсбург поведоха.Резултата бе открит от дузпа,реализирана чрез Графите.Така завърши и най-елитната контрола на бургаския тим,през лятната им подготовка в Австрия.
[center]
[/center]

bokomilanista написа:АЗ МИСЛЯ ЧЕ ЧЕРНОМОРЕЦ ЩЕ СЕ ПРЕДСТАВИ МНОГО ДОБРЕ НЕ САМО В ТОЗИ МАЧ,НО И В ПЪРВЕНСТВОТО.ОЧАКВАЙТЕ ИЗНЕНАДИ,ДОРИ И ВЪВ ВОЛФСБУРГВСЕ ПАК Е КОНТРОЛА
Прочети правилата относно Caps Lock,сега няма да ти изтрия мнението,но при второ подобно няма да се поколебая!
[center]
[/center]

Черноморец загуби с минималното 0:1 в престижна контролна среща с шампиона на Германия - Волфсбург. "Вълците" излязоха в мача с най-добрите си футболисти и въпреки това стигнаха до успеха след дузпа, реализирана от Графите в 43-ата минута.
В началото на мача Волфсбург имаше леко игрово предимство, но така и не успя да сътвори нищо сериозно пред вратата на черноморци. В 34-ата минута българите имаха добра възможност да открият резултата след един корнер и разбъркване пред Беналио, но вратарят се намеси добре и запази мрежата си суха. Така се стигна до 43-ата минута, когато Графите бе съборен в наказателното поле на Черноморец и сам реализира отсъдената дузпа.
През второто полувреме и двамата треньори направиха доста смени и темпото на игра спадна. В крайна сметка не се стигна до нови попадение в никоя от двете врати и срещата завърши с успех на германците.
Волфсбург - Черноморец 1:0
1:0 Графите (43) д.
В началото на мача Волфсбург имаше леко игрово предимство, но така и не успя да сътвори нищо сериозно пред вратата на черноморци. В 34-ата минута българите имаха добра възможност да открият резултата след един корнер и разбъркване пред Беналио, но вратарят се намеси добре и запази мрежата си суха. Така се стигна до 43-ата минута, когато Графите бе съборен в наказателното поле на Черноморец и сам реализира отсъдената дузпа.
През второто полувреме и двамата треньори направиха доста смени и темпото на игра спадна. В крайна сметка не се стигна до нови попадение в никоя от двете врати и срещата завърши с успех на германците.
Волфсбург - Черноморец 1:0
1:0 Графите (43) д.
[center]R.I.P[/center]
черноморец имат ли нови попълнения ??
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
Браво на Черноморец.Дано и ние и вие продължаваме така