Тотнъм - Барселона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Тотнъм - Барселона

Мнениеот 0007 » 24 юли 2009 19:47

Middlesbrough написа:еми по скоро не няма желание да играе в Чемпиъншип ... затова !

Troy GONZO? :?
Дано Боро се върне в елита.Все пак това е една от емблемите на Висшата Лига.С интерес ще ги наблюдавам по РИНГ.Лично аз много симпатизирам на Афонсо Алвеш ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 24 юли 2009 19:52

tevez написа:0:3 меси (2) и анри.Шпорите са зле в защита ,четох че 3 централни имали проблем което е добре дошло за меси анри боян.Ще е интересен мач но само това с колко гола ще бият барса,а не кой ще победи.

Дай малко по-спокойно. И двата отбора ще играят без доста основни футболисти. Дано стане добър мач.

COYS

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 24 юли 2009 19:57

Carpy написа:
tevez написа:0:3 меси (2) и анри.Шпорите са зле в защита ,четох че 3 централни имали проблем което е добре дошло за меси анри боян.Ще е интересен мач но само това с колко гола ще бият барса,а не кой ще победи.

Дай малко по-спокойно. И двата отбора ще играят без доста основни футболисти. Дано стане добър мач.

COYS

За барселона кои ще са отсъстващите играчи :?: :?: :?: .Не казвам че следя барса задълбочено , но така мисля че няма голяма интрига ,пък може да не съм прав.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 24 юли 2009 19:58

0007 написа:
Middlesbrough написа:еми по скоро не няма желание да играе в Чемпиъншип ... затова !

Дано Боро се върне в елита.Все пак това е една от емблемите на Висшата Лига.С интерес ще ги наблюдавам по РИНГ.Лично аз много симпатизирам на Афонсо Алвеш ;)

а ти кой си :lol: :lol: :lol: АФонсо е жив ташак 2 сезона нищо не напраи :X:X: дано поне ся бележи ::X:X

Офтопик:

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 24 юли 2009 20:01

tevez написа:
Carpy написа:

COYS

За барселона кои ще са отсъстващите играчи :?: :?: :?: .Не казвам че следя барса задълбочено , но така мисля че няма голяма интрига ,пък може да не съм прав.

Не знам. Днес четох някъде групата им за турнира и ми направи впечатление че някой от най-добрите им играчи ги няма.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 24 юли 2009 20:02

За барселона кои ще са отсъстващите играчи :?: :?: :?: .Не казвам че следя барса задълбочено , но така мисля че няма голяма интрига ,пък може да не съм прав.[/quote]

Не знам. Днес четох някъде групата им за турнира и ми направи впечатление че някой от най-добрите им играчи ги няма.[/quote]

ТУрнир ли ??? Аз си мислех че е просто 1 среща приятелска а то било турнир.Останал съм назад с инфото.Другите отбори кои са :?: :?:

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 24 юли 2009 20:05

Middlesbrough написа:
0007 написа:

а ти кой си :lol: :lol: :lol: АФонсо е жив ташак 2 сезона нищо не напраи :X:X: дано поне ся бележи ::X:X

Офтопик:
Аз съм със същият ник,но не съм писал от няколко месеца,само чета.Пък и фифата замря :lol: .
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 24 юли 2009 20:11

tevez написа:ТУрнир ли ??? Аз си мислех че е просто 1 среща приятелска а то било турнир.Останал съм назад с инфото.Другите отбори кои са :?: :?:

Тотнъм, Барса, Селтик и ал Ахли. В момента е полувемето на Селтик и Ал Ахли - 2:0 за Селтик. След тях започва основното събитие :)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 24 юли 2009 20:13

Carpy написа:
tevez написа:ТУрнир ли ??? Аз си мислех че е просто 1 среща приятелска а то било турнир.Останал съм назад с инфото.Другите отбори кои са :?: :?:

Тотнъм, Барса, Селтик и ал Ахли. В момента е полувемето на Селтик и Ал Ахли - 2:0 за Селтик. След тях започва основното събитие :)

ок,мерси за инфото.

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 24 юли 2009 20:21

Турската kanalturk-Canli дава мача на Селтик Директно,а предполагам след това и мача на БАРСА !!!

Някой от кабелния ни оператор се е сетил и я е пуснал...за пръв път я виждам и това е само заради мача...вярно малко нелегално ама кво ми пука нали ще гледам БАРСА :twisted:
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Върни се в “Барселона”