eagle23 написа:Някой може ли да ми каже,дали има някаква роднинска или друга връзка между двамата-ХРИСТО и ДИМИТЪР
ТЕЛКИЙСКИ?
В Независимия прочетох, че май били братовчеди.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
eagle23 написа:Някой може ли да ми каже,дали има някаква роднинска или друга връзка между двамата-ХРИСТО и ДИМИТЪР
ТЕЛКИЙСКИ?
bulgaro написа:За мен, трансферът на Телкийски е по-скоро добър и ще ни бъде от полза. Има сериозен опит в Гърция, който ще му помогне да бъде сред лидерите в отбра, а най-големият му плюс е, че умее да играе като ляв бек, пост проблематичен за нас и изобщо във футбола.
Parmalat написа:Б група на Гърция е по-силна от нашата А група.Гара Дембеле от къде го взе Локо Пловдив?Точно от Б групата на елините.Звездата на ФК Копенхаген НъДаие също я купиха от тяхната Б група.Там играят много качествени играчи.А ако очакваш да вземе български отбор от силните в Суперлигата им забрави.Нямаме отбор който да изкара такива пари за заплати в България.А да не говорим да плаща и трансферни суми.
Ботев Пловдив привлече нападателя Деян Христов от казахстанския Кайрат (Алмати). Бившият голмайстор на Сливен и Нефтохимик подписа договор за година и половина с клуба, минути след завръщането на ръководството от тържествата по повод рождението на Христо Ботев в Калофер.
Христов идва със свободен трансфер от Кайрат, в който игра през последните 12 месеца. Той бе твърд титуляр за доскорошния си клуб, като пропусна едва няколко мача заради опериран менискус.
Деян Христов е вторият нов футболист, който ще започне подготовка с Ботев на 10 януари, след Христо Телкийски.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта