Middlesbrough написа:
то по - принцип нямаш право да си редактираш мнението така че .. нз :Д
Значи продължавам - Урааааа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Middlesbrough написа:
turbogena написа:Middlesbrough написа:
Значи продължавам - УраааааНе бе ,няма да е честно да мина след като съм писал Бербатов. Иначе наистина бях писал Меси два дена преди мача и като видях тая новина го смених в сряда
turbogena написа:Значи продължавам - УраааааНе бе ,няма да е честно да мина след като съм писал Бербатов. Иначе наистина бях писал Меси два дена преди мача и като видях тая новина го смених в сряда
tevez написа:turbogena написа:Значи продължавам - УраааааНе бе ,няма да е честно да мина след като съм писал Бербатов. Иначе наистина бях писал Меси два дена преди мача и като видях тая новина го смених в сряда
Няма да е честно,ако не продължиш.
Давам ти пример от моята ситуация.
Писах Рууни когато МЮ играха срещу Уигън,но беше на пейката и го смених с Бербатов.
Бербо вкара 2 гола,Рууни не и отпаднах.
Значи ти след като си дал Меси трябва да продължиш,защото се гледа първия футболист,който си дал.Втората ти прогноза не трябва да се зачита![]()
siniq_fen написа:tevez написа:turbogena написа:Значи продължавам - УраааааНе бе ,няма да е честно да мина след като съм писал Бербатов. Иначе наистина бях писал Меси два дена преди мача и като видях тая новина го смених в сряда
Няма да е честно,ако не продължиш.
Давам ти пример от моята ситуация.
Писах Рууни когато МЮ играха срещу Уигън,но беше на пейката и го смених с Бербатов.
Бербо вкара 2 гола,Рууни не и отпаднах.
Значи ти след като си дал Меси трябва да продължиш,защото се гледа първия футболист,който си дал.Втората ти прогноза не трябва да се зачита![]()
[offtopic]Даже 3[/offtopic]
zaqwsxd написа:Айде аз отпадам , на другите успех в играта ви желая [offtopic]много готина игра , дано има още издания ![/offtopic]
siniq_fen написа:zaqwsxd написа:Айде аз отпадам , на другите успех в играта ви желая [offtopic]много готина игра , дано има още издания ![/offtopic]
Има още едно полувреме, може пък да отбележи Адебайор
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост