Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hetfield
Контакти:

Re: Вие знаете ли какво искате ?

Мнениеот hetfield » 24 юли 2009 18:48

Кажете защо не бяхте толкова агресивни в защита на мъри и сираков,а сега когато гонехте заместниците им.Желязото се кове горещо и вие знаете,че тази 1 година,която отмина ще ви коства поне 5 възстановяване.Още една титла тва ли е за вас най-важното?Е взехте я,наистина ми се ще да сте след отбори като Черно море и Литекс за да разберете каква е реалноста.Пак казвам не се заяждам,но ми писна.Аз да продължа щото нещо взех да размишлявам.Боримиров къде е играл и какво е постигнал (визирам дали е по-подходящ като опит от новия директор),Кокъла (асистент на Мъри и кой ли не когато отбора ви си беше ок.Дали е бил асистент само за да си бара кокълчето)?Пиша ви супер неутрално,ама май само отстрани се вижда кво става.С тия рокади ви чакаме на стадион Ботев да правим панахиди за погубени величия.Амин

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: Фенове на Левски и Цска се излагат в сайта на ФК Баку

Мнениеот 0007 » 24 юли 2009 18:49

Абе не ни слагайте под общ знаменател :evil:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

shammi
Контакти:

Re: Схемата при Достанич

Мнениеот shammi » 24 юли 2009 18:55

124 написа:
Campione! написа:Тоя сърбин последно е водил отбор от 2-ра дивизия на сърбия.Никога през живота си не е печелил трофей и е водил ебати смешните отбори + това не знае Български и бе нает 1 седмица преди най-важният ни мач незнам за ква схема ми говорите ?!

Мъри не беше водил отбор,но игра четвъртфинал и влезе в ШЛ.Това не е критерий.

На втория сезон чак....
Не че се заяждам, но така или иначе има смяна на треньора - ами дайте му шанс де. Да видим какво ще направи. Не, че му имам доверие, но все пак да му се даде някакъв шанс.
Така беше и с Мъри в началото, не беше приет добре, но.....имаше по сериозен кредит на доверие - повече време да направи отбор.
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
raikoonen
Контакти:

Re: Не,Благодаря

Мнениеот raikoonen » 24 юли 2009 18:59

Бижутера написа:
raikoonen написа:Ако някой ми каже точния брой на темите във forum.gong.bg ще му дам златен медал.

4785 !

Чакам медала,гарантирам че са толкова :!:

Ще ти дам медала,но трябва да почакаш,защото в момента се изработва.
ОФИ(Крит),Аалст,Антверпен,Люцерн,Олимпия X2,Слован,Беверен,Тампере,БАТЕ(Борисов),Жилина

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: Искам да чуя мнението на Томислав.

Мнениеот mike28 » 24 юли 2009 19:03

bor-don написа:мнението ми от много години насам съвпада с това на Томислав Русев. За мене той винаги ще бъде журналист номер 1 в България.

Няма как да се съглася с теб. Какво ще кажеш за оня пасквил, който пусна след мача на Левски с Черно Море, на Тича?
Ако има кадърни спортни журналисти в тази страна, то това са пичовете, отразяващи формулата. За толкова години, някой да е разбрал, кой е любимия им отбор?
Да, Томето и останалите от екипа му определено имат качества, но в последните няколко години наблюдавам доста рязък спад в нивото им на работа. Например, ако в Левски пръднат, Вальо съответно се наси*а , същия принцип важи за Ники и ЦСКА. Останалите отбори във България почти не съществуват за тях, сайта запада от ден, на ден, за начина по който зарязаха стария си форум и как поддържат този - просто не ми се говори.
Ще кажа още само това и свършвам- за да имаш претенциите, че си отговорен национален спортен журналист, трябва да държиш задължително и обратна връзка с хората, същите тези които те слушат, чакат твоята новина или коментар. За почти всички от екипа на Гонг, явно е под нивото им да пишат и общуват с нормалните фенове в собствения си форум, от там нататък си вадете сами изводите.

Потребителски аватар
BLUE_GIRL1914
Контакти:

Мнениеот BLUE_GIRL1914 » 24 юли 2009 19:08

Аз от деня, в който Мъри си тръгна до днес винаги съм казвала, че за мен Левски има един треньор и това е той, всички други са временни варианти, това за подкрепата на Мъри не са го разбрали само хората, които са безкрайно далече от Левски, защото феновете до мача с цска скандираха само едно име на треньор и това беше името на Станимир Стоилов. За мен лично титлата на България никога не е била мерило за силата на даден отбор, мерилото са мачовете в Европа, а там Левски игра грамотен и модерен футбол само при Мъри, не при Люпко, Муслин, Херо, Тодоров, Василев, Велев или вуцов, при всеки един от тези, които изброих тактиката на Левски в мачовете в ЕКТ беше ала опълченците на Шипка, аз не искам да гледам как отбора ми се чуди как да бави времето, да играе с 7 защитници, да прави нарушения само колкото да разбива играта на противниците и да треперим до последния съдийски сигнал.....аз искам да виждам онзи Левски, който се надиграваше с Шалке в Гелзенкирхен, с Киево във Верона, дори с Челси в Лондон, това са истинските мачове, понякога този стремеж да играеш футбол води до 5:0 за Барселона, но от там се тръгва, това е еднствения възможен правилен път. Съгласна съм още 10 години Левски да не спечели титлата само за да мога още поне веднъж да изпитам гордостта от отстраняването на отбор като Удинезе в такава фаза на турнира.

Потребителски аватар
еm4о65
Контакти:

Мнениеот еm4о65 » 24 юли 2009 19:21

То бива нетърпимост на феновете един към друг,но това минава всякакви граници( пределите и на наща родина)няма никаде такава излагацйя.На това му казват,свещена простота,не излагат само себеси,излагат отбора на който са фенове,излагат и България която е над всичко и всички. :oops: :oops: :oops:
Има,има истина една тя е само,само ЦСКА

Agentriot
Контакти:

Мнениеот Agentriot » 24 юли 2009 20:50

Браво и на девойката и аз съм съгласен с тебе,по-добре нито една титла в близките 5 години,особено като последните две,но да има 2 сезона като тези,в които стигнахме 1/4 финал на УЕФА и влезнахме в групите на Шампионската Лига,където колкото и да ми говори някой,че головата ни разлика е била потресаваща и че не сме направили нищо аз няма да мога да се съглася и си мисля,че във всеки от мачовете тогава срещу Барса,Челси и Вердер,Левски игра достойно,красиво,атакуващо и с чест!

vidima_1993
Контакти:

Мнениеот vidima_1993 » 24 юли 2009 20:54

Да прав си излагат се много... Хората там разбират колко сме прости ! :cry:

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Re: Бъдещият Рио Фърдинант

Мнениеот fr3ak_boy » 24 юли 2009 20:58

Пише се ФърдинанД.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,