Христо Стоичков - старши треньор на Литекс
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гриша Ганчев представи лично Стоичков, назначи го безсрочно
Успех на Стоичков в Литекс! Едно за сега е сигурно - купата е в Ловеч, колкото за титлата ще е по-трудно. Може би другия сезон. Надявам се селекцията да е добра и след едно обиграване и сработване всичко да си дойде на мястото. Гениален ход на Гриша Ганчев да доведе Стоичков. Авторитет, професионализъм, хъс и реклама...
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Blagoy написа:Viktor4o_Rs написа:Tрифон Попов, Величко Дихонов, бат Ицо, Стойчо Стоилов и Гришата - аграрно-текезарския език е гарантиран![]()
![]()
Викаш друго си е Шкембака- ерудиран и интелигентен...
Кой е казал, че е ? Не го приемай пак за нещо лично срещу Ловеч, просто според мен е жалко да са такива шефовете в отборите - Батков, Титаните, Венци и т.н. Апропо, Шкембака е доста над Дихонов и Попов, които без Гришата са нищо

Така е, прав си! Този път няма как да не се съглася с теб!
П.П. Пропусна Гонзо...

П.П. Пропусна Гонзо...
[center]
[/center]

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Blagoy написа:Така е, прав си! Този път няма как да не се съглася с теб!![]()
П.П. Пропусна Гонзо...
Да, наистина

Viktor4o_Rs написа:Blagoy написа:Viktor4o_Rs написа:Tрифон Попов, Величко Дихонов, бат Ицо, Стойчо Стоилов и Гришата - аграрно-текезарския език е гарантиран![]()
![]()
Викаш друго си е Шкембака- ерудиран и интелигентен...
Кой е казал, че е ? Не го приемай пак за нещо лично срещу Ловеч, просто според мен е жалко да са такива шефовете в отборите - Батков, Титаните, Венци и т.н. Апропо, Шкембака е доста над Дихонов и Попов, които без Гришата са нищо
Ти какви какви искаш да са....с по три висши образования и работили в БАН
AntrAcsA написа:Ако на футбол не успее, на Английски със сигурност ще ги научи![]()
"Сом тайм люл "
Ако не се справи ще отиде при Гонзо на курс,той поне френски знае!!!
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....
дано да помогне за влизане в групите на лига европа длугото и без него е лесно постижимо 

Стоичков е национално богатство, и като "визитка" на България по света е добре да си е тук, вместо да тренира някакви маймуни в другия край на света. Няма значение дали е треньор, дали е рекламно лице на автомобилната корпорация, дали събира топките в мрежичката след тренировка ...това няма значение. Важното е националното богатство на България да бъде в България
От това печели България.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Ицо е донесъл на цяла България, в това число и на мен самия, повече радост, отколкото който и да било друг. Калвито и глупости да сътвори в последните години, тези спомени остават за цял живот. Да е жив и здрав!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7g0NsfoywEM[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7g0NsfoywEM[/youtube]
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
От първата му пресконференция още ,стана ясно поне едно-няма да е скучно:)