Омръзна ми да слушам как 21-22 годишни футболисти са "млади таланти".
На 16 си млад талант, на 23 ако не си завършен футболист, значи просто си посредствен.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ndrangheta
- Контакти:
Re: Славия поиска Виктор Генев от Левски
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
-
- Контакти:
Re: Славия поиска Виктор Генев от Левски
Съгласен съм че не е 100% готов за Европа,но за нашето първенство си е супер,а догодина несменяем титуляр! 

-
- Контакти:
Въпрос към Гонзо
Чувства ли се Гонзо предател спрямо Велев и Боримиров?И втори въпрос,сега той е шеф на Достанич,когато се възстанови и започне да играе ще бъде подчинен на Достанич.Не е ли мислил върху това че Батков го използва като параван и че ситуацията сега в Левски е такава както я бе обрисувал Велев преди време:,,Голям ташак сме...""
Вие знаете ли какво искате ?
Първо метате плакати против Велев... псувате го, сега го смениха и "КУР ЗА БАТКОВ, ЩО МАХНА ВЕЛЕВ".
Наистина, знаете ли какво искате ?
Наистина, знаете ли какво искате ?
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
Re: Схемата при Достанич
Аз бих заложил на 4-4-2 с разните ѝ вариации.Футболистите,които имаме,са по-скоро за тази схема,но нека оставим това на треньора-ние можем само да изкажем мнение.Мисля,че основният недостатък на Велев беше тактическата му неграмотност-в това отношение Достанич е с класи отгоре.Но нека изчакаме...
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
Re: Вие знаете ли какво искате ?
Тва към някой конкретно ли?
Re: Схемата при Достанич
Campione! написа:Тоя сърбин последно е водил отбор от 2-ра дивизия на сърбия.Никога през живота си не е печелил трофей и е водил ебати смешните отбори + това не знае Български и бе нает 1 седмица преди най-важният ни мач незнам за ква схема ми говорите ?!
Мъри не беше водил отбор,но игра четвъртфинал и влезе в ШЛ.Това не е критерий.
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
KOI NIE BE TAPAK TIA S PLAKATITE SA 40 LUMPENA OT SOFIA ZAPAD.
Re: Искам да чуя мнението на Томислав.
мнението ми от много години насам съвпада с това на Томислав Русев. За мене той винаги ще бъде журналист номер 1 в България.
-
- Контакти:
Айде вземи го напиши на български и може някой да те разбере !