Започва ли ЦСКА да губи шансовете си за титлата?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Re: Започва ли ЦСКА да губи шансовете си за титлата?

Мнениеот baerba1995 » 05 яну 2012 14:44

Joni_ написа:
baerba1995 написа:+1 И ВСЕ ПАК ПРЕЗ МАЙ ЦСКА ЩЕ Е ШАМПИОН! ИСКА Ли ви се или не ;)

И в темата за Дуци написах, ще те попитам и тук : Искаш ли да се хванем на бас, на каквото черпене искаш, че няма да станем шампиони с Дуци и Титан ?

Брат, през август мецец ще си на Националния стадион и ще скандираш "Дуци" и "Митко Борисов"...знам ,че ти звучи фантастично, но тази година сме шампиони...почерпката викам да я оставим за август :)

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 05 яну 2012 14:49

BLUE CHAMPIONS написа:Смешно е да се говори, че шансовете на ЦСКА намаляват... ЦСКА няма абсолютно никакви шансове за титлата 8-)

Това по коя теорема го реши?
Изображение

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 05 яну 2012 14:49

Вие наистина ли мислите,че цска е взел тези пари за Зику? Много голяма част от тях са директно за Бекали,както ще стане и с Мораеш.
А ако някой поиска да купи действително Спас,Гърнето на ръце трябва да му го занесе...

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 05 яну 2012 14:50

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
Beck's написа:Хора, имам чувството че след всяка една новина за ЦСКА и започвате да МРЪНКАТЕ!!!!!! Титаните изчистиха дълговете от 15 милиона, стигнаха до там да вземат базите на концесия, взеха Зику и Мораес ( Радуканов не ги искаше тях двамата), за единия взеха 2,3 милиона Евро ! На Мораес цената няма да падне под 2 милиона Евро със сигурност, еми това ако не е напредък след Томов.............. Томов ни направи шампиони и ни докара до там да ни закрият!!!!!! Какво ревете за допингираните?????????? Кой от тези трима може да ни направи шампион???? Отговора е НИТО ЕДИН! Извинявам се за тона , но ми писна да чета глупости. Титан не са цвете за мерисане но пред Томов са си цял БУКЕТ! Нямали сме да станеме шампиони , ок може и да сте прави , но за момента делиме 1-ВО място . Има подготовка и нови играчи , радвайте се че касата се понапълва, защото е криза и малки отбори като българските ( да малки отбори сме и ние и сините) трябва да издържат финансово по един или друг начин.

НАПРЕД ЧЕРВЕНИТЕ!

Така е прав си за някой неща,но не е нормално ТИТАН ДА привлича футболистите в ЦСКА продадохме ги хубаво,взехме пари хубаво,но сега ще дойдат някакви които не са играли от 2 години и ще загуби ме титлата заради ТИТАН САМО ЗАРАДИ ТЯХ, защото махнаха Милен защото не им беше удобен ЦСКА е Аматьорски-Клуб в момента все едно управляват Доростол Силистра моите уважени към този клуб ДУЦИ всяка дума му и лъжа каза,че няма да има футболисти на проби а то се оказва,че така ще се прави селекцията с ментета на проби и в горните мнения защитават дуци Защо?Този не е дал нищо на ЦСКА а сега е поредният който ни заробва ще станеме шампиони през скрив макарон с това управление НИКОГА!Ще се бориме за 3-ката със Литекс и Славия до там ще ни докарат!

Изказах си мнението , в момента ЦСКА дели 1-во място, можеме да ги съдиме в края на годината и вече тогава ако искаме можеме да се вдигаме на "бунтове", да си пееме за Перник и да храниме "Боклуците", представи си Тунчев в ЦСКА отново? Железен централен, допинга пасти да яде пред него, нима не взехме Зику и Мораес със свободен трансфер, Нелсън мисля,че и той беше със свободен трансфер. Вчера гледах Нюкасъл и този поврътливия Демба БА хич не му пука че са го взели със свободен трансфер като го гледам !!!!!! Не ги защитавам, хич не са ми приятни , но ще ги съдя след сезона. Може да съм крив , може и да съм прав, това ще го разбера някъде към МАЙ месец! Иска ми се всичко да е като една приятна приказка и да си говориме само положителни неща, но картинката е такава че това просто няма как да стане .

Rudolf Hess
Контакти:

Мнениеот Rudolf Hess » 05 яну 2012 15:01

Стига с тая титла бе хора! Децата ни няма къде да играят!!! Тия които се опитват да тренират Джони Велинов им пречи. Стадион нямаме! Публиката я няма на стадиона, няма ясна цел за развитието на клуба, а вие всички сте се загрижили за титлата. Майната и на нея, аз искам детето ми през зимата да облече червената фанелка на топло, да има терен на който да не рискува да си счупи краката! Дайте да видим какво имаме сега, за да може да искаме тази титла: Футболисти които не осъзнават в кой клуб играят, ритнитопковци които се чудят къде да се напият и коя мадама да оправят. (за качествата им няма да говоря....) Имаме един сърбин с който ясна преспектива за бъдещето аз специолно не мога да видя! Чичо Митко който отдавна трябваше да си седи в Мировяне и да си пие винцето и ракийка от мазето му. Имаме стадион, който всеки момент ще се разпадне. Имаме доктори... даже не зная в момента как да ги коментирам тях. Имаме страхотна физическа подготовка на мъжкия ни отбор- за дискотеки и кръчми (за кадети и старша възраст същото важи). В публиката имаме "уважаеми господине" който иска цял живот клуба да го издържа.
Замислете се за какво ви е тая титла, като състоянието на клуба е такова.
Фалшива коса, фалшив футбол!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 05 яну 2012 15:04

slckoloff написа:СПЕШНО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПАЗИ ОТБОРА И ДА СЕ ПРИВЛЕКАТ...НЯКОИ НОВИ....НАПРИМЕР: ХРИСТО ЯНЕВ;ВАЛЬО ИЛИЕВ;САШО ТУНЧЕВ И НАПАДАТЕЛ НА МЯСТОТО НА ЗИКУ....РЕМОНТ НА АРМИЯТА----СПЕШЕН И ОСНОВЕН; ПОДГОТВИТЕЛНИТЕ ИГРИЩА И ЗА ЮНОШИТЕ-СПЕШНО РЕМОНТ И ИЗГРАЖДАНЕ НА СЪОРЪЖЕНИЯ; СТАБИЛЕН ТРЕНЬОР-СТОЙЧО МЛАДЕНОВ......ТОВА Е И СМЕ НОМЕР ЕДНО.....НЕ Е ТОЛКОВА НЕВЪЗМОЖНО НАЛИ!!!!
САМО ЦСКА!!!

Собствениците могат да правят каквото си пожелаят и ако сикат ще привличат и ще запазват отбпора това си е тяхно право. Като купите отбора правете си планове, защото сте никои. И какво като сте публика? Титан могат и без вас. Притрябвало им е 1000 човека на стадиона като от ТВ права ще изкарат петорно повече.

Изброените футболисти какво? Те, ако не искат да идват?

Армията е на държавата, а не на ЦСКА. Да си стои и да се руши!!!

За какво да строят игрища и евентуалкно да чакат някой да се пръкне като е по евтино да си вземеш готов футболист? В Англия големите като имат топ тренировъчни игрища да имат някой силен юноша?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 05 яну 2012 15:21

Притеснително е, че както са тръгнали нещата ръководството на отбоа ще продаде всички качествени чужденци от нападението, а техни заместници засега не се взимат.... :cry:

След Зику аз лично очаквам съвсем скоро да бъдат обявени продажбите и на Мораеш, Нелсън и евентуално Платини...Само Спас ще остане до лятото, защото засега няма сериозна оферта за него...

Аз Дуци, Муци няма да коментрам, само ще кажа че според мен той не влияе зле нито на съблекалнята, нито на отбора като цяло, каквото е мнението на разни семкаджийски "капацитети" ...

Проблемът за мен е в собствениците, които така и не разбират, че за да имаме силен отбор той не само трябва да се изгради, но и след това да се запази поне 2-3 години, а едва след това да си дойдем на думата за "надграждането" - едва тогава да се продава играч като Зику и то едва тогава,когато клуба е готов с адекватен негов заместник като голмайстор на отбора...

Чак да сме започнали да губим "шансове за титлата", не бих казал...
С равни точки сме на върха заедно с Разград а зимната подготовка още не е започнала, да не говорим за пролетния полусезон...

Дано до първият лагер ( останаха има-няма 5-6 дни ) в клуба са наясно кой ще бъде продаден, кой няма да играе заради допинг-наказание и кои ще бъдат новопривлечените играчи, за да може да се започне в пълен състав пълноценна подготовка :!:

САМО ЦСКА :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

vlade
Контакти:

Мнениеот vlade » 05 яну 2012 15:22

Титла нема да има , но тя ни е най - малкия проблем . В момента бъдещето на отбара е по-черно от всякога ,с тия и с тоя начин на управление - жална ни майка през следващите години ...

IOTUR4O

Мнениеот IOTUR4O » 05 яну 2012 15:27

Проблемът не е дали ЦСКА ще стане шампион, а какво се случва след това ? ОК шампиони сме - това ще е поредната от многото титли, които имаме, а какво се случва със самия клуб, с управлението му, със стадиона, с школата и с кво ли още не. Последните 10 години ЦСКА не е нищо друго освен един бит пазар - идват футболисти - едни стават, други не - тези които стават стоят по половин сезон и биват продавани, а тези които не стават се чудим как да ги разкараме, за да дойде следващата партида. Сума народ се напечели покрай ЦСКА и на никой не му дреме нито за титли, Шампионски лиги, фенове и т.н. Просто с тези тарикати не става - единственото решение е мощна чуждестранна фирма, която да дойде и да каже взимам клуба и го развивам в перспектива, като тук не става въпрос само за футбол - погледнете другите спортове - там е още по-зле....Така, че ни остава само да се надяваме, а за титлите - да ги печели, който иска....

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 05 яну 2012 15:29

olfix написа:Вие наистина ли мислите,че цска е взел тези пари за Зику? Много голяма част от тях са директно за Бекали,както ще стане и с Мораеш.
А ако някой поиска да купи действително Спас,Гърнето на ръце трябва да му го занесе...

[offtopic]CSKA sa vzeli tochno 2,3 mln. euro.Pogledni v Transfermarkt.de, tam nqma izmama.Kolko se polagat na Bekali si e dogovorka m/u klub i agent, no pri vsichki sluchai ,komisionnata e standarten procent i nishto poveche[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”