Локомотив1926 написа:
Още 5-6 отбора няма ли да си сложиш в подписа както си тръгнал

Колкото до мача,имам добро предчувствие

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Локомотив1926 написа:
macheda написа:Абе ей фенчета събудете се! Кво сте клюмнали като 70годишен х*й !?! Това е Юнайтед, забравихте ли? Измъквали сме се и от по кофти ситуации. Горе главите, да не мислите че САФ ще им даде титлата без "БОЙ"? Аз съм истински фен на Юнайтед и няма да сведа глава като повечето Чичерито-фенчета дето не знаят значението на ФЕН. Винаги ще подкрепям любимия отбор и няма да се скрия при първата загуба или при нулев сезон! МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД !!! Завинаги в Сърцето !!!![]()
BBCAfrica exclusive: Ivory Coast coach Francois Zahoui: Rejected #City's request for #Toures to stay for Sunday FA Cup
Santiago Munezz написа:Rofles написа:Олеле колко бързо дойдоха комплексарчетата. Вие си гледайте вашите отбори не Юнайтед, а до някой фенове на Ливърпул - когато ЛУЗЪРИТЕ паднат ще дойда във вашия форум - търпя, търпя ама ми писна вече. Жалко, че ще обида и свестни хора ама ми писна :@
GGMU !!!
Чакай бе що да не си дават прогнозите нали това си е лично тяхно мнение.Специално ти преди всеки мач на Пуул или Челси даваш прогнози,че ще паднат и като някой ти пише да си гледаш само Юнайтед се зъбиш,че е твое право да даваш прогнози където си искаш.Еми сега е същото...
Rofles написа:Santiago Munezz написа:Rofles написа:Олеле колко бързо дойдоха комплексарчетата. Вие си гледайте вашите отбори не Юнайтед, а до някой фенове на Ливърпул - когато ЛУЗЪРИТЕ паднат ще дойда във вашия форум - търпя, търпя ама ми писна вече. Жалко, че ще обида и свестни хора ама ми писна :@
GGMU !!!
Чакай бе що да не си дават прогнозите нали това си е лично тяхно мнение.Специално ти преди всеки мач на Пуул или Челси даваш прогнози,че ще паднат и като някой ти пише да си гледаш само Юнайтед се зъбиш,че е твое право да даваш прогнози където си искаш.Еми сега е същото...
Ще ме извиняваш ама не съм казвал, че Челси ще падне с 9:0, за Ливърпул не съм казвал, че ще паднат 6/7:1. Това си е чиста провокация.
Локомотив1926 написа:6:1
OldTrafford написа:Задължително Нани на пейката,и Валенсия на крилото!
Поне веднъж покажете че сте фенове бе,''Звярът като е ранен,хапе най-лошо''.BBCAfrica exclusive: Ivory Coast coach Francois Zahoui: Rejected #City's request for #Toures to stay for Sunday FA Cup
momchil написа:OldTrafford написа:Задължително Нани на пейката,и Валенсия на крилото!
Поне веднъж покажете че сте фенове бе,''Звярът като е ранен,хапе най-лошо''.BBCAfrica exclusive: Ivory Coast coach Francois Zahoui: Rejected #City's request for #Toures to stay for Sunday FA Cup
Балотели и той ли гори?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта