Христо Стоичков - старши треньор на Литекс
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гриша Ганчев представи лично Стоичков, назначи го безсрочно
Кой ви каза, че му смятаме заплатата? Този, който е пуснал темата, съдейки по ника сигурно не е и фен на Литекс. А това за рекламно лице на автомобилите засега са само и единствено журналистически измислици. На пресконференцията го питаха Ицо дали ще отговаря и за нещо друго в Ловеч, освен като старши-треньор и той каза: "Не!" Така, че засега са спекулации. Разбира се, Ицо е известен по цял свят и няма как покрай него и отборът да не се прочуе малко повече. И той сам по себе си е реклама за Литекс, без да е нужно да подписва допълнителни договори.
[center]
[/center]

Blagoy написа:Кой ви каза, че му смятаме заплатата? Този, който е пуснал темата, съдейки по ника сигурно не е и фен на Литекс. А това за рекламно лице на автомобилите засега са само и единствено журналистически измислици. На пресконференцията го питаха Ицо дали ще отговаря и за нещо друго в Ловеч, освен като старши-треньор и той каза: "Не!" Така, че засега са спекулации. Разбира се, Ицо е известен по цял свят и няма как покрай него и отборът да не се прочуе малко повече. И той сам по себе си е реклама за Литекс, без да е нужно да подписва допълнителни договори.
Така е. Добър ход на Гришата.

Vincenzo написа:Ей голяма злоба начи... Само в джоба на хората гледате.
Иначе по темата мога да кажа, че съм изненадан. Мислех, че Гришата се е успокоил и го е зачеркнал тоя сезон. Сега ми е интересно, как ще се представи Стоичков.
Няма злоба .... Просто мисля, че ГГ е отписал и сезона, та и следващите ... За какво ще дава сумати пари, като шампион може да стане и с Червенков, примерно.
А на човека с парите - мислиш ли , че Ицо ходи до ЮАР, Дон и сега се е забил на село ей така, да опознае света ? Защото не може да си стои в Каталуния? Или , че искаше да докара испански инвеститори за стадиона в Пловдив безкористно?
deepblue написа:Vincenzo написа:Ей голяма злоба начи... Само в джоба на хората гледате.
Иначе по темата мога да кажа, че съм изненадан. Мислех, че Гришата се е успокоил и го е зачеркнал тоя сезон. Сега ми е интересно, как ще се представи Стоичков.
Няма злоба .... Просто мисля, че ГГ е отписал и сезона, та и следващите ... За какво ще дава сумати пари, като шампион може да стане и с Червенков, примерно.
А на човека с парите - мислиш ли , че Ицо ходи до ЮАР, Дон и сега се е забил на село ей така, да опознае света ? Защото не може да си стои в Каталуния? Или , че искаше да докара испански инвеститори за стадиона в Пловдив безкористно?
Кое село визираш,че не те разбрах?
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....
Между другото, Гришата е облечен много подходящо за случая.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
´Поне нямаше изхвърляния с титли и шампионски лиги, че ми писна вече!
Знам, че ще има още поне един нов. Като цяло селекцията е перфектна поне на първо четене, чакаме края на февруари и тогава ще видим кой какво може и не може.
Знам, че ще има още поне един нов. Като цяло селекцията е перфектна поне на първо четене, чакаме края на февруари и тогава ще видим кой какво може и не може.
И не знам обърнахте ли внимание :
В превод - договорът се прекратява по всяко време, и то без неустойка!
Гриша Ганчев не само присъства, но и се зае с встъпителните думи за Стоичков, като бе категоричен в едно – да е ясно, че наставникът ще остане старши треньор, докато той самият иска, с безсрочен договор.
deepblue написа:И не знам обърнахте ли внимание :Гриша Ганчев не само присъства, но и се зае с встъпителните думи за Стоичков, като бе категоричен в едно – да е ясно, че наставникът ще остане старши треньор, докато той самият иска, с безсрочен договор.
И какво. Нали беше там заради парите, а сега без неустойка? Сам си противоречиш
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Ганчев говори малко, но много точно.
Нека си ценим световно известните личности, защото отдолу нищо не идва, ама нищо.
Също така добре иронизира журналята за тъпите им въпроси които задават.
Радвам се, че нямаше някакви прекомерни изхвърляния и всичко беше в умерен тон, както и каква е целта през настоящият сезон.
Важно е сега всички да се сработят и отборът заработи като едно цяло, пък по-големи амбиции следващият сезон.
Успех на Ицо и помощниците му.
Нека си ценим световно известните личности, защото отдолу нищо не идва, ама нищо.
Също така добре иронизира журналята за тъпите им въпроси които задават.
Радвам се, че нямаше някакви прекомерни изхвърляния и всичко беше в умерен тон, както и каква е целта през настоящият сезон.
Важно е сега всички да се сработят и отборът заработи като едно цяло, пък по-големи амбиции следващият сезон.
Успех на Ицо и помощниците му.