Христо Стоичков - старши треньор на Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Христо Стоичков поема Литекс на 6 януари

Мнениеот PFC Litex » 03 яну 2012 16:17

Captain Stottlemeyer написа: А какъв треньор ще бъде Ицата, би трябвало да е ясно и на деца като теб: Той ще си бие камшика при първия сгоден случай, както вече го е правил. :mrgreen:

Това си е наш проблем и вместо да се радвате, че назначаваме супер неграмотник в треньорското поприще, вие сте тръгнали да ни мислите :lol:

Стоичков ще е лицето на отборът ако все още не си разбрал, а съвсем други хора ще движат спортно-техническите неща, кои ще са те, ще разберем на 05/01
Изображение

houlta
Контакти:

Мнениеот houlta » 03 яну 2012 17:53

blue magic написа:
milen.hristov написа:В България има най-накрая някакво производство и ние веднага да го осмиваме, китайски,тайвански,виетнамски били колите,нз но са произведени в нашата държава и просизводител ще е България,това само може да открие още работнои места.
Колкото до това какъв треньор е, и ще е Стоичков със сигурност няма да е по-слаб от Гонзо.

Суперслабият полусезон на ЛЕВСКИ с Гонзо начело ни остави на 3 точки от първия. И не виждам какво общо има темата с него.
А Гришата определено показа, че е отписал сезона - ходът с кюрда е поредното доказателство.

НЕ ЗНАМ ДА ЛИ СТОИЧКОВ Е КЮРД, ЦИГАНИН ИЛИ ТАМ НЯКАКЪВ СИ. НО ЗА ВАШИЯ ГОНДЮ Е ДОКАЗАНО, ЧЕ Е 100% ЦИГАНИН.

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 04 яну 2012 20:08

Изклучително се радвам ,че един от златното поколение на България е претпочел Литекс пред другите отбори! Гриша Ганчев продалжава да прави чудеса за Ловеч като цяло!!! Градът ни е умрял от всякъде,къто впрочем цялата провинция в България!!! Но Ицо ще ни Върне съмочуствието и отново ще сме с медал тази година! А не като Легендарните Столичани и граждани ако все пак има такива още в софия ,които миналата година нито купа видяха нито шампион станаха,ЛИТЕКС АКО НЕ ШАМПИОН ПОНЕ КУПАТА НА СТРАНАТА ВЗИМА! Срамно е за отбори от София където живеят почти цяла България вечно да ревът че някои им е купил първенството и за това не са успяли!!!! Ами успееите и вие нали сте от софия и всичко околко ваз се върти,аз съм сигорен че ако не ние Лудогорец ще станат Шампиони, а Цска и Левски едните в кочината а другите ще духат отново супата :) със големите си наркомански и пиянски агитки :) :) :) Само Литекс олееее!

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Гриша Ганчев представи лично Стоичков, назначи го безсрочно

Мнениеот deepblue » 05 яну 2012 13:57

Гриша Ганчев представи лично Стоичков, назначи го безсрочно

Христо Стоичков бе представен лично от почетния президент на Литекс Гриша Ганчев за старши треньор на българския шампион. Легендарният нападател на Барселона се зае със задачата са води „оранжевите” през пролетния дял на първенството в А група, а докога ще остане на поста – зависи само от него – по думите на Ганчев.

Или по-точно :

: Китайци плащат заплатата на Стоичков в Литекс, той става рекламно лице на автомобилите и в Европа

Ловеч. Китайци ще плащат по-голямата част от заплатата на Христо Стоичков като старши треньор на Литекс. Босът на тима от Ловеч Гриша Ганчев се е договорил с шефовете на автомобилния гигант Great Wall, чиито коли ще се сглобяват след месец от “Литекс Моторс” в завода в Баховица, Стоичков да стане рекламно лице на китайската марка не само в България, но и в цяла Европа. За целта азиатците ще отпуснат голяма годишна сума, от която Камата ще получава и заплатата си като треньор.
Последна промяна от deepblue на 05 яну 2012 14:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Re: Гриша Ганчев представи лично Стоичков, назначи го безсрочно

Мнениеот flo » 05 яну 2012 13:58

Честито на печелившите :!: :mrgreen:

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 05 яну 2012 14:04

Много ще ми е интересно действията му по време на тренировка и мачовете :)
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 05 яну 2012 14:06

Ейййй, това българският манталитет е нещо страшно. Вместо в Ловеч да да се радват, че ще влязат в световните новини с името на Стоичков (колкото и да ми е противен, трябва да го призная), те му смятат заплатата и кой щял да му я плаща :) :) :) На автора на темата дори не му идва на акъла, че Стоичков ама изобщо не се нуждае от заплата, нито е опрял до Гриша Ганчев, за да припечели някой лев.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
tani
Контакти:

Мнениеот tani » 05 яну 2012 14:22

А не е ли истина че всичко на тоя свят опира до парите,пък после са останалите неща.Да е жив и здрав и да им ги взима по дълго,китайците имат мн пари не са за жалене.

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 05 яну 2012 14:28

Дано направи добра селекция,и нещата да си дойдат на място,както в предните две първенства!!!
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 05 яну 2012 14:29

Ей голяма злоба начи... Само в джоба на хората гледате.
Иначе по темата мога да кажа, че съм изненадан. Мислех, че Гришата се е успокоил и го е зачеркнал тоя сезон. Сега ми е интересно, как ще се представи Стоичков.
Изображение

Върни се в “Архив”