Благодаря ГОНГ

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Thunder
Контакти:

Re: Благодаря ГОНГ

Мнениеот Thunder » 24 юли 2009 11:14

ГОНГ поне тука не са виновни... не защото съм от ЦСКА ( не ме бърка в случая бях си на стадиона ) но те се извиниха поне 10 пъти предварително че ще е много трудно почти ненвъзможно да предават целия мач! Даже някъв техен човек по козирката на стадиона щя; да се катери... имали проблеми май с полиция... а и няма да се очудя и с комуникацията... тва е забито на майка си в ....... Като сложиме това че в Спортно шоу ГОНГ говориха 31 минути за СИните... и само 2 за червените нещата са малко по на кантар!!! А и уважения към феновете на Черно море ама много повече се интересуват от контрола на ЦСКА или сините от колкото на Евро мач на Черно море ;)
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 24 юли 2009 11:36

Ама мача на ЦСКА го даваха по Канал 3..който искаше може да си го пусне да гледа,а на морето беше единствено по радио гонг.И при това за Лига Европа,не някаква си контрола.. :x[/quote]

тихо ве. Като незнаеш какво каде са давали не говори.Глупак
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
batty
Контакти:

Мнениеот batty » 24 юли 2009 11:37

Thunder написа: А и уважения към феновете на Черно море ама много повече се интересуват от контрола на ЦСКА или сините от колкото на Евро мач на Черно море ;)

Така е, прав си, това никой не го оспорва. Но това е и причината да имаме общо 2 отбора на кръст и с тях да стигаме до Молдова или Кипър. Къде е българският вариант на Ръшдъм&Даймъндс? Кога ще имаме нашият Форест Грийн? Колко фена имат Стоук Сити? Това не е логика, така не се прави футбол. Пак казвам, нищо против феновете на ЦСКА или Левски. Всички останали отбори у нас нямят толкова фенове, колкото имат само Левски и ЦСКА. Но това не е аргумент.

Thunder
Контакти:

Мнениеот Thunder » 24 юли 2009 11:41

Ами просто приеми че е имало проблем с връзката :) За мача с ПСВ ще го дават предполагам 180+ минути мача... Дано само да не сте с нас в 1 час... защото за мач с ПСВ определено трябва да се отдели повечко внимание... Въпреки че мача е ясен все пак ПСВ е колос... а нашия мач с Дери ще е глупав според мене ;) предлагам ако са по едно и също време да се прави така: 10 минути за мача на Черно море и 5 минути за мача на ЦСКА ... справедливо е според мене ;)
Заповядайте в CSKA Sofia is life - http://www.facebook.com/pages/CSKA-Sofi ... 979?ref=ts

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 юли 2009 12:15

lionel_messi написа:
kartago написа:lionel_messi
ти сигурен ли си, че го даваха ?! Щото аз като включих даваха пресконференцията на Батков!

Да,сигурен съм.Замалко обаче прекъсна връзката,след което отново я оправиха!

Я пак си помисли-даваха първите 5 мин и последните 2-3 от първото полувреме-общо 6-7 мин от целия мач.Хем не знаете хем говорите- :evil: :evil: :evil: :evil:
А иначе по Дарик даваха 3/4 от мача на морето,така че и вас не ви знам, за какво пак мрънкате.Все пак сте сто пъти по-малко от феновете на ЦСКА-и ние искаме да чуем нещо,па макар и контрола
Изображение

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”