Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Кашчей » 04 яну 2012 23:08

kufur написа:
Кашчей написа:
kufur написа:Банката е китайска по думите на мой познат

Това изобщо не отменя насапунисаните очи.

Неразбирам,защо се заяждаш с мен, а че няма модератори тук е ясно и на малките деца

Никой не се заяжда с теб.Помисли малко върху това, което съм ти написал.

Един ми каза, някаква банка в Китай...Това не е ли чуто със сапунисани очи... нещо, някакво такова, оттам!

Да не искаш да ми кажеш, че ако банката е решила наистина да стане спонсор в България, то тя не е проверила предварително всичко и чака на фенски писания във форумите.Обаче, нали е китайска, трябва да пазим тайна до последно и да се правим на интересни (което май е и целта на написаното)..без значение, че си цесекар.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 04 яну 2012 23:23

Кашчей,хубаво е да пишеш, но трябва и да четеш.И като пишеш ,написаното от теб да има някакъв смисъл :!: А ти в момента ми пишеш някакви глупости тук,насапунисани очи,кирлив врат......а и аз не съм виновен,че ти нямаш приятели ,като моите.Написах ясно и точно: Мой познат с достатъчно сериозен и отговорен обществен статус. :) :) Хах ,ти май искаш да ме накараш да се изпусна ,коя е банката ааа :?: ..Нямам друго обяснение за себе си на поста ти срещу мен ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 яну 2012 23:29

kufur написа:Кашчей,хубаво е да пишеш, но трябва и да четеш.И като пишеш ,написаното от теб да има някакъв смисъл :!: А ти в момента ми пишеш някакви глупости тук,насапунисани очи,кирлив врат......а и аз не съм виновен,че ти нямаш приятели ,като моите.Написах ясно и точно: Мой познат с достатъчно сериозен и отговорен обществен статус. :) :) Хах ,ти май искаш да ме накараш да се изпусна ,коя е банката ааа :?: ..Нямам друго обяснение за себе си на поста ти срещу мен ;)

Дай ми причина, поради която аз, или всеки друг, да не може да напише същото, като теб!Нито ме знаеш, нито ме познаваш, нито ми знаеш приятелите, нали?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 04 яну 2012 23:33

Кашчей написа:
kufur написа:Кашчей,хубаво е да пишеш, но трябва и да четеш.И като пишеш ,написаното от теб да има някакъв смисъл :!: А ти в момента ми пишеш някакви глупости тук,насапунисани очи,кирлив врат......а и аз не съм виновен,че ти нямаш приятели ,като моите.Написах ясно и точно: Мой познат с достатъчно сериозен и отговорен обществен статус. :) :) Хах ,ти май искаш да ме накараш да се изпусна ,коя е банката ааа :?: ..Нямам друго обяснение за себе си на поста ти срещу мен ;)

Дай ми причина, поради която аз, или всеки друг, да не може да напише същото, като теб!Нито ме знаеш, нито ме познаваш, нито ми знаеш приятелите, нали?!

Например,че никой твой познат не ти е споделил подобна информация, но дай да не изпадаме в инфантилни спорове и заяжданки..ок :?:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 яну 2012 23:40

Къде ги намирате тия познати, да взема и аз да си намеря един :lol: Снощи имаше информация, че на летището ще пристигнат трима нови футболисти, днес има информация, че ще имаме нов спонсор, преди няколко дни имаше информация, че Батков ще продаде клуба и т.н., и т.н...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 04 яну 2012 23:45

След днешните изявления в мен се подиха няколко въпроса към ръководителите на Левски
Към Т.Батков
1.Г-н Батков някога да сте чували, че няма такова нещо като колективна отговорност, а в Левски се очертава подобно нещо, двама трима да отговарят за едно и също?
2.Г-н Батков, клубът който управлявате токова ли е добре,че си нямате друга работа и коментиратае конкуренцията?
Към Г.Иванов
1.Г-н Иванов след като днес вместо 4 нови,видяхме един, какд а ви вярваме, че ще дойдат евентуално в Кипър? Кога ще се научите да говорите когато сте сигурен в нещо,а не само за да бъдете интересен?
Към И.Тонев
1.Г-н Тонев ако не конкретни въпроси към вас какви да ви задаваме, колко е часа, харесва ли ви времето днес, как сте спали? Иначе разбрали сме вече капацитета на колегата ви, и знаем да не му задаваме сложни въпроси.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 яну 2012 00:00

Tommi написа:Къде ги намирате тия познати, да взема и аз да си намеря един :lol: Снощи имаше информация, че на летището ще пристигнат трима нови футболисти, днес има информация, че ще имаме нов спонсор, преди няколко дни имаше информация, че Батков ще продаде клуба и т.н., и т.н...

Хахаха да. Имаше и един дето летял с Батков в самолета, после се оказа, че всъщност летящият е бил някакъв близък приятел, комуто Батков споделил най-свежите новини... :lol:

[offtopic]А имаше и един друг патрон, който се зарече, че предварително знае резултата от последното дерби Цска-Левски, споделен разбира се от "наш човек", играещ в Б група. Та според същия този пич, е трябвало Цска да води на полувремето, а Левски да обърне мача. Тогава си писах с тоя пич на лични, и почти ме убеди да си заложа къщата на тоя мач :mrgreen:[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 05 яну 2012 00:10

TristaNNN написа:[offtopic]А имаше и един друг патрон, който се зарече, че предварително знае резултата от последното дерби Цска-Левски, споделен разбира се от "наш човек", играещ в Б група. Та според същия този пич, е трябвало Цска да води на полувремето, а Левски да обърне мача. Тогава си писах с тоя пич на лични, и почти ме убеди да си заложа къщата на тоя мач :mrgreen:[/offtopic]

zlatan е никът му нали?! Това момче мисля, че беше над 30-те ,а се излага като каруцар у форума. Да ме извинява, ама съм му следял писанията, твърди, че познава Заберски и много пъти ни "доставя" информацията от извора, а всичко досега, което е писал се е оказвало пълни шитни :oops:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 05 яну 2012 01:20

Ейййй Богуууу :lol: Само на мен ли ми прави впечатление как Батков се обръща към Иво Тонев,този сценарии не ви ли е познат?
Ако не сега ще ви запозная !
Първи клип : 26 април 2011 http://video.gong.bg/?vid=4SO2H3DD5S1N Батков към Гонзо! Нали Георги: Гонзо вика да, и клати послушно глава :lol:
Втори клип : 4 януари 2012 http://levski.gong.bg/view_article.php?article_id=245001
По-средата на интервюто Батков се обръща към Тонев и какво става ?
Г-н Тонев и той вика да и той клати послушно глава :lol:
Левскари,Левскари и тази година ще си бием главата в стената и ще се чудим какво се случва с нашия любим отбор.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 яну 2012 01:32

NO MERCY написа:Ейййй Богуууу :lol: Само на мен ли ми прави впечатление как Батков се обръща към Иво Тонев,този сценарии не ви ли е познат?
Ако не сега ще ви запозная !
Първи клип : 26 април 2011 http://video.gong.bg/?vid=4SO2H3DD5S1N Батков към Гонзо! Нали Георги: Гонзо вика да, и клати послушно глава :lol:
Втори клип : 4 януари 2012 http://levski.gong.bg/view_article.php?article_id=245001
По-средата на интервюто Батков се обръща към Тонев и какво става ?
Г-н Тонев и той вика да и той клати послушно глава :lol:
Левскари,Левскари и тази година ще си бием главата в стената и ще се чудим какво се случва с нашия любим отбор.

Ей, Богу, в това пък какво нередно има? :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Левски”