Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Re: Кръстовчев сe върна

Мнениеот pe4kata » 24 юли 2009 00:55

Страхотен футболист!Явно в Левски вече им идва акъла.

Потребителски аватар
make_it_real
Контакти:

Re: Кръстовчев сe върна

Мнениеот make_it_real » 24 юли 2009 00:56

Браво на Гонзо, с това решение се вижда, че мисли за отбора, а не за лични изгоди. Връщайки Еньо, Гонзо засилва конкуренцията на своя пост и така дава на отбора още малко стабилност в нападение, за сметка на сигурното си титулярно място като се възстанови. А що се отнася до Еньо - има качества, не му беше даден шанс, но ще е полезен, най-малкото в А група
[center]Изображение САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ, ЗАЕДНО КЪМ ПОБЕДАТА !!! Изображение[/center]

Потребителски аватар
vankata_BG
Контакти:

Re: план за смяна на Батков

Мнениеот vankata_BG » 24 юли 2009 01:13

vesodoc написа:
Пък и като се замислите, това тълпата да диктува на собственика си е чиста проба Комунизъм.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

май май не си живял през комунизма и режима съставляван от него............. :roll: :roll: :roll:
т.нар. от теб тълпа , през комунизма има статут на стадо и на където кажеше преводача/сиреч пастиря / на там отиваше тълпата , а ако някой се отклонеше му даваха еднопосочен билет за Белене.......

TheBluePassion
Контакти:

Мнениеот TheBluePassion » 24 юли 2009 02:20

muri написа:Предлагам да сменим Батков, като се организираме всички левскари от цяла България и изкупим акциите на АД, като учредим фонд и съберем необходимата сума пари. И ние бихме желали да последваме испанския модел за избор на президент.
Интересуваме какво мислите Вие???

Мисля , че жегата не ти се отразява добре .... :lol:
Изображение

vendolata
Контакти:

Re: мнения и коментари за дениран ортега.

Мнениеот vendolata » 24 юли 2009 03:19

Не ми харесва Ортега като фуболист играе посредствено,има силни мачове да,но те са рядкост не смятам че ще може и да се наложи при отбора на сините

karuzzo
Контакти:

Мнениеот karuzzo » 24 юли 2009 03:38

абе пръдльовци,кои сте вие че да решавате какво ще става в Левски бе,повечето сте девствени пишлемета,дето не знаете къде са ви пишлетата,искахте смяна на Велев,сега на Батков,то нема угодия на комплексарчета като вас.Айде извадете няколко милиона да издържате отбора като сте толкова отворени,застанете си зад мамините компютърчета и си трайте

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 юли 2009 03:51

svence написа::lol: :lol: :lol:

:) :) :) :) :)
ми кво друго да кажа
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
levski7
Контакти:

Мнениеот levski7 » 24 юли 2009 08:18

Че няма да можем да съберем парите е пределно ясно,но трябва да окажем натиск на този мустакат паразит да продава отбора при първата по-сериозна оферта.За мен той не е никакъв собственик на ЛЕВСКИ,а просто случаен притежател на акциите.За да си собственик на нещо първо трябва да го купиш,а Батков не е купувал ЛЕВСКИ,той в началото просто беше представителят на Чорни в клуба.Батков в никакъв случай не е на загуба от ЛЕВСКИ,той не е правил големи инвестиции в отбора,за да може да претендира за големи обезщетения.В началото неговото управление беше приемливо,защото оставяше хората,които разбират от футбол да си вършат работата.Ако не пари,в клуба поне имаше организация и се знаеше всеки за какво отговаря.Сега вече положението стана нетърпимо.Освен,че безпаричието си остана,в клуба вече цари хаос,Батков започна да се изявява като голям футболен разбирач и да не се съобразява с хората,които наистина разбират от това.Да не говорим за неговото нагло отношение към най-ценното,което ЛЕВСКИ притежава-неговата история и фенове.С такова управление нищо добро не ни чака,дори и да влезем в Шампионската лига(и това ще бъде въпреки Батков,а не благодарение на него),за съжаление това само ше продължи агонията.Разбирам го,че не иска да се разделя с акциите-собствеността върху най-големия български клуб носи големи(не само финансови) дивиденти.Но за ЛЕВСКИ просто е необходимо по-сериозно управление,иначе ще продължи да мъждука като останалите клубчета в България.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Re: на живо по Ринг пресконференцията на Левски

Мнениеот svence » 24 юли 2009 08:43

svence написа:
PFC Litex написа:Айде Батков с това за наркопласьорчетата изгоря жестоко.

Защо, данеби да не е вярно.
Иначе решенията не са кой знае колко революционни. Велев си остава близко до отбора, единствено за Боримиров ми е малко жал, че той опра пешкира за всичко. Подкрепа за отбора срещу азерите и тва е.

Искам да се доизкажа за наркопласьорчетата.
Реакция срещу това изказване на Батков, не би трябвало да има. нали от Б сектор твърдят че са чисти и няма такова нещо, а ако има реакция срещу тези думи на Батков, целия стадион трябва да скочи срещу това, защото наркоманите нямат място в Б сектор.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 24 юли 2009 08:51

muri написа:Предлагам да сменим Батков, като се организираме всички левскари от цяла България и изкупим акциите на АД, като учредим фонд и съберем необходимата сума пари. И ние бихме желали да последваме испанския модел за избор на президент.
Интересуваме какво мислите Вие???

Пиши ме мен касиер!!! ;)
:lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”