Манчестър Сити - Ливърпул, 03.01.2012, 22:00 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- liverpool96
- Контакти:
Re: Манчестър Сити - Ливърпул, 03.01.2012, 22:00 ч.
Добре де, не стават Анди и Стю, ама какво да направим вече? Надявам се Кени да ги разкара и толкова. Не може тия легенди да излязат пред пресата и заявят, че тия играчи не стават за нищо. Наистина би било много грозно, предвид статута им спрямо клуба.
-
liverpool96 написа:На някои хора тук им олекна на душата като ни разгромиха Сити. Само поздравления за вчерашната лекция, която ни изнесоха. Единия нямал сили да си поплаче, другия пък си изкарвал прилични суми от "британчетата" на "сияйния". Какво да говоря... Разбирам, че Даунинг и Керъл не стават, Адам пък му падна много формата след като играе без алтернатива и е всеки мач титуляр. Да, мачовете не са чак толкова много, но вижте другите топ тимове как ротират и при важни мачове изкарват скритите си козове и редовни титуляри. С тези ротации пък и дават шанс на други играчи да покажат качествата си. Хендерсън даде хубав пас на Даунинг, който го изигра като пълен левак (какъвто е всъщност). Енрике отново се явяваше като господар на лявата зона на Ливърпул, играейки като бек-крило. Нещо ми е трудно да видя "прекрасното" разбирателство между Енрике и Даунинг, но това е друг въпрос. Играл единия професионален футбол преди 2-3 години и имал футболната мисъл на играчите. Като се замисля и на какво "професионално" равнище си се подвизавал тук... Ако става въпрос и аз тренирах сумати години и не казвам, че егото ми е приповдигнато, но постоянно ме насърчават да продължавам тренировки, защото съм имал огромни качества за плеймейкър или крило, изключително бързо съм учил това, което са ми показвали, имал съм завидна техника и съм дриблирал чудесно топката (това е становището на 20-25-годишни хора, с които играя), но си трая и не изпадам в крайности. Добре, отбора игра зле, нещата не потръгнаха и това беше. Защо драматизирате постоянно? Разбирам, че ви боли, но не сте единствените тук, разберете го. И на мен не ми се нравят непрестанните балонни топки към Керъл, но какво мога да направя?
понеже си вметнал и нещо за мен-още преди мача казах прогноза,че ще ни бият,провери ако искаш.и как така само да обясниш на широката аудитория си играл организиран футбол сума ти и години,като си юноша бледен на 16 години???

Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Очевидно е, че Ман. Сити си искара яда на Ливърпул, заради загубата си от Съндърланд!

Левски завинаги в моето сърце

“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Даунинг изтърва чист гол няколко минути преди Рейна да се прояви.След това отново груба грешка за гола на Туре на Джонсън.И след като им изгониха човек вместо да се възползвате от намаления състав една контра...дузпа и айде 3:0.
Толкова подаръци,Сити нямаше как да не се възползват и да бият.Не показаха кой знае какво.Головете им бяха ваши грешки.
Друг е въпроса,че с Керъл нямахте нападател цял мач.
Толкова подаръци,Сити нямаше как да не се възползват и да бият.Не показаха кой знае какво.Головете им бяха ваши грешки.
Друг е въпроса,че с Керъл нямахте нападател цял мач.
Не пиши повече тука, защото ми се струва никой няма да ти погледне коментара а подписа
Тока ли ще си спираме сега?

wolf написа:Не пиши повече тука, защото ми се струва никой няма да ти погледне коментара а подписа![]()
Тока ли ще си спираме сега?
Малко да се отпуснете и да се разведрите

Е добре се справяш
Сега ако постнеш и имената грешка няма да имаш 

- liverpool96
- Контакти:
john barnes написа:liverpool96 написа:На някои хора тук им олекна на душата като ни разгромиха Сити. Само поздравления за вчерашната лекция, която ни изнесоха. Единия нямал сили да си поплаче, другия пък си изкарвал прилични суми от "британчетата" на "сияйния". Какво да говоря... Разбирам, че Даунинг и Керъл не стават, Адам пък му падна много формата след като играе без алтернатива и е всеки мач титуляр. Да, мачовете не са чак толкова много, но вижте другите топ тимове как ротират и при важни мачове изкарват скритите си козове и редовни титуляри. С тези ротации пък и дават шанс на други играчи да покажат качествата си. Хендерсън даде хубав пас на Даунинг, който го изигра като пълен левак (какъвто е всъщност). Енрике отново се явяваше като господар на лявата зона на Ливърпул, играейки като бек-крило. Нещо ми е трудно да видя "прекрасното" разбирателство между Енрике и Даунинг, но това е друг въпрос. Играл единия професионален футбол преди 2-3 години и имал футболната мисъл на играчите. Като се замисля и на какво "професионално" равнище си се подвизавал тук... Ако става въпрос и аз тренирах сумати години и не казвам, че егото ми е приповдигнато, но постоянно ме насърчават да продължавам тренировки, защото съм имал огромни качества за плеймейкър или крило, изключително бързо съм учил това, което са ми показвали, имал съм завидна техника и съм дриблирал чудесно топката (това е становището на 20-25-годишни хора, с които играя), но си трая и не изпадам в крайности. Добре, отбора игра зле, нещата не потръгнаха и това беше. Защо драматизирате постоянно? Разбирам, че ви боли, но не сте единствените тук, разберете го. И на мен не ми се нравят непрестанните балонни топки към Керъл, но какво мога да направя?
понеже си вметнал и нещо за мен-още преди мача казах прогноза,че ще ни бият,провери ако искаш.и как така само да обясниш на широката аудитория си играл организиран футбол сума ти и години,като си юноша бледен на 16 години???
Нищо не съм казал за теб и прогнозата ти. Радвам се, че си печелиш доволно от еврофутбола. Играх 4-5 години (не че това е някакъв огромен опит, но като се замисля и малко преувеличих), но тук просто няма никакво място за развитие. Да не говоря и че на няколко пъти случайно бях свидетел и на пари "под масата", за да може "на тате момчето" да играе титуляр за сметка на друг.

-
- Контакти:
Mighty Reds написа:john barnes написа:понеже си вметнал и нещо за мен-още преди мача казах прогноза,че ще ни бият,провери ако искаш.и как така само да обясниш на широката аудитория си играл организиран футбол сума ти и години,като си юноша бледен на 16 години???
Джони, тоя въпрос го зададох на първоизточника (_95), но получих размазващ отговор... бих ти го споделил само на скайп
, и то без да го публикуваш ....
То човек да не сподели нещо...размазващ отговор а

Хехе, изпорти ме друже, то няма и к'во друго да очаквам от теб.