Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Re: мнения и коментари за дениран ортега.

Мнениеот maximalniq » 24 юли 2009 00:01

Deliba6 написа:Дениран е пич! Уплашил е щерката, като е излезнала от асансьора... Ама е станало недоразумение - било е тъмно във входа и в един момент са се виждали само зъбите... /Случаят е истински!/
Иначе - става!!! Лошото е, че на отбора му трябва плеймейкър, а такъв имаше за без пари...

Кой казваш беше този плеймейкър?
Изображение

Потребителски аватар
sf_west
Контакти:

Re: Не,Благодаря

Мнениеот sf_west » 24 юли 2009 00:02

Vailo написа:не мога да разбера защо трябва да продължавате със злобните подмятания по адрес на Велев? Окей, Батков послуша сектор Б и го махна.. какво повече искате? Линч за дето стана шампион? Прекалено е! Радвам се че Гонзо поема поста на Боримиров, но съм скептик по отношение на Достанич.. за мен най-подходящия тренер за Левски е Стефан Грозданов.. много по-умен и ерудиран от всички самозванци които се мислят за треньори

Със Грозданов кво ше прайм пак бетон и схеми от 44-та .Аз пък мисля че Радко е добре ама тряяше по рано ама тва е др въпрос все пак общо взето аз съм доволен от промените и Наско като доиде след като Гонзо почне да играе ше е всичко 6 .Айде и призовавам всички да си сваршим нашата работа на стадиона пак момчетата ше бият тва е
Levski or death

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: план за смяна на Батков

Мнениеот more » 24 юли 2009 00:05

Като смените всички какво ще стане нито треньор,нито президент направо ще ударите джакпота. :lol:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 24 юли 2009 00:16

Понякога се пускат много тъпи теми.
Или по-меко казано - детски теми.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 24 юли 2009 00:20

Абе, много си повярвахте...Кви са тия простотии...
Тая идея никъде не върви. Нали в Англия се бяха опитали. Имаше един отбор от Чемпиъншип, май. Не съм специалист, не се сещам името. Публиката го изкупи и вземаше колективно управленски решения - фалираха и отборът се срина.
Не става по тоя начин!!! По принцип това с изкупуване на акциите и играта на борсата е Тото 2 за наивници. НИКОГА НЕ МОЖЕТЕ ДА КУПИТЕ КОНТРОЛНИЯ ПАКЕТ С АКЦИИ, от нито едно предприятие, което се котира на борсата. Никога!!! Това с брокерството е, за да се изкара някой и друг лев от публиката, с цел да закърпим някоя и друга дупка в бюджета. Няма реални постоянни печалби за акционерите, освен ако не държат ОСНОВНИЯ ПАКЕТ АКЦИИ.
Пък и като се замислите, това тълпата да диктува на собственика си е чиста проба Комунизъм. И то няма как да стане!
Горчивата истина е, че трябва да си налягаме парцалите и да се надяваме на някакви успехи.
Левски не е толкова зле за Балкански отбор. Дори и да прескочим групите, там в ШЛ ще ни дрънкат като маче у дирек. Това щеше да стане и с Кокала, и без него. В момента и Гуус Хидинк да докара Батков, няма да има съществена разлика. Просто в бизнеса по-малките винаги духат на по-големите.
Сори, ама сме си малки. Вижте Норвегия - 100 пъти по-богата и развита държава от нас, а и техният футбол е винаги на ръба. ....
Споко, пичове.
Да са живи и здрави момчетата. САМО ЛЕВСКИ!!!!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 24 юли 2009 00:29

Може и така, но може и по друг начин. Като се съберат парите, защо трябва да се пълни гушата на Батков? Ако се събере прилична сума от порядъка на 3-4 милиона лева, по -добре е да се направи нов отбор Ф.К.Васил Левски или Левски 2009 (и т.н.) и да си се развива година след година. Въпросът е да се съберат пари и да се организират хората, както и да се търсят млади футболисти по училища и игрища в страната(вместо да се перат пари с трансфери на чужденци) Батков е един средно интелигентен простак - мошенник, така че не сравнявайте с него и неговите начини на работа.

Потребителски аватар
Синя окупация

Мнениеот Синя окупация » 24 юли 2009 00:32

unist_gp написа:Може и така, но може и по друг начин. Като се съберат парите, защо трябва да се пълни гушата на Батков? Ако се събере прилична сума от порядъка на 3-4 милиона лева, по -добре е да се направи нов отбор Ф.К.Васил Левски или Левски 2009 (и т.н.) и да си се развива година след година. Въпросът е да се съберат пари и да се организират хората, както и да се търсят млади футболисти по училища и игрища в страната(вместо да се перат пари с трансфери на чужденци) Батков е един средно интелигентен простак - мошенник, така че не сравнявайте с него и неговите начини на работа.

Изображение
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 24 юли 2009 00:42

unist_gp написа:Може и така, но може и по друг начин. Като се съберат парите, защо трябва да се пълни гушата на Батков? Ако се събере прилична сума от порядъка на 3-4 милиона лева, по -добре е да се направи нов отбор Ф.К.Васил Левски или Левски 2009 (и т.н.) и да си се развива година след година. Въпросът е да се съберат пари и да се организират хората, както и да се търсят млади футболисти по училища и игрища в страната(вместо да се перат пари с трансфери на чужденци) Батков е един средно интелигентен простак - мошенник, така че не сравнявайте с него и неговите начини на работа.

Добре съгласен съм за Батков , ама ти искаш комунизма ли да връщаш и да правиш от Левски ТКЗС :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
stefani

Re: Крастовчев св върна

Мнениеот stefani » 24 юли 2009 00:44

THE G.A.M.E написа:Интересното е, че Гонзо го е върнал......бих казал, първият силен ход като директор !

Явно Гонзо не мисли да играе повече , затова го връща :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 24 юли 2009 00:47

stefani написа:

Добре съгласен съм за Батков , ама ти искаш комунизма ли да връщаш и да правиш от Левски ТКЗС :)

Не,аз нищо не искам, имам си работа ;) Давам ви само идеята ;) Готов съм да дам и 10 лева годишна такса на този,който събира парите. Ама гледайте хубаво да се организирате наистина, както в ТКЗС-ата едно време, та и по-добре. Помолете батко ви Томислав Русев да ви организира най-добре ;)

Върни се в “Архив”