Литекс привлече национал на Албания
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс привлече национал на Албания
И аз се водя по акъла на крокодила и пиша като папагал 9 точки.Мале наистина съм много сляп.Извинявам се за грешката. 

- Avgusta 1916
- Контакти:
Dundy написа:много ти куца математиката нещоSantiago Munezz написа:Абе 11 точки зад Лудогорец макар че са с мач по-малко дори и да го спечелят за титлата малко трудно ще се борят.нали с отложения мач стават 9. Напролет софийските "грандове" барабар с бат Шкемби нали ще ги мачкат, като и Литекс им вземе мача кво става?

Така ако си смятате точките ,шампиони няма да станете

Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
- liverpool96
- Контакти:
Те Литекс ако продължават по този начин със селекцията, титлата другия път ще я видят през крив макарон.
liverpool96 написа:Те Литекс ако продължават по този начин със селекцията, титлата другия път ще я видят през крив макарон.
Защото......?
Между другото кой от Ловеч говори за титли към момента?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
BadBoy написа:liverpool96 написа:Те Литекс ако продължават по този начин със селекцията, титлата другия път ще я видят през крив макарон.
Защото......?
Между другото кой от Ловеч говори за титли към момента?
Прави се млад отбор, който ще е фактор в п/вото след година-две.

lebed4eto написа:Прави се млад отбор, който ще е фактор в п/вото след година-две.
То ако е за фактор, и сега сме си фактор

По-скоро се стяга млад отбор с перспективи за европейски пробив ми се струва, видя се, че със стари к***и нов бардак не става

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Да бъдем реалисти- титлата в момента изглежда "Мисия невъзможна" за нас. 8 точки (и то при положение, че вземем отложения мач с Калиакра) са си много, за което и да е първенство. Доста по-реалистична изглежда задачата за място в тройката и спечелване на купата. Направи се селекция, каквато от много години не сме виждали. Така че аз по-скоро съм оптимист.
[center]
[/center]

liverpool96 написа:Те Литекс ако продължават по този начин със селекцията, титлата другия път ще я видят през крив макарон.
Селекцията към момента даже им е много добра

СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!
- OrangePower
- Контакти:
И какво и е на селекцията след като до момента Литекс прави най силната и мащабна селекция от водещите тимове?
И къде от феновете на Литекс видя някой да споменава, че ще се борят за титлата?
Май пишете ей така колкото да трупате мнения без да мислите или просто, за да не заспите.
Излизате от темата,а тя беше свързана с Новото полълненаие от Албания!!! Аз мисля ,че това момче е доста младо и не виждам как ще помогне на Литекс,по скоро го взимат за обиграване и да изкарат малко пари от него за бъдещ трансвер,все пак дано Литеск са си взели поука от неуспешните трансвери миналата година и сега заложат на сигурно....УСПЕХ !!!!