МИРОСЛАВ МАНОЛОВ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Re: МИРОСЛАВ МАНОЛОВ
Мисля да си видиш ЛС.Утре ще се види кой е анус
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
-
Видях си ЛС-то и какво?
Ама и вие сте едни.Сори че се меся-ама какво толкова се карате ,че и до бой ще стигате-е това не го разбирам.Това е просто една игра-за забавление.А пък вижте се -пийте по ена ракия и се разберете нормално-кво се прайте на мъже.Боя нищо не решава.Айде пак сори че ви се меся-ама това е просто съвет-
П.П.А иначе честито на морето-ама така е де -които е взел футболисти от ЦСКА не е сбъркал-

П.П.А иначе честито на морето-ама така е де -които е взел футболисти от ЦСКА не е сбъркал-

Миро Манолов е един прекрасен нападател , а Черно Море един прекрасен отбор
Успех с Псв 

spartak1918 написа:Зеления анус се бави с отговора,искаше утре в 17:30 но тъй като няма да съм в града предложих за 14:00 14:30 още не ми е отговорил обаче.
Все повече се убеждавам,че вас ,дори и да не ви мрази човек,трябва да ви смазва от бой ,ей така профилактично!!!Където и да ви срещне,за да ви стоят големите минетчийски усти затворени!
Слушайте какво - няма да ви търпя глупостите във форума-плебея изглеждаше що годе свестен предвид техните фенове-пожела ни успех-естествено,че няма да ни обича все пак сме противници,ама стрелец и ти и той прекалихте....
Иначе спартачко ти,ако си грък не знам,ама няма фенове на Черно Море гърци-изтъркахте се с тая глупост.......
Иначе спартачко ти,ако си грък не знам,ама няма фенове на Черно Море гърци-изтъркахте се с тая глупост.......
-
Ми заповядай и ти утре на Експресбанк виеи без това скачате само ако сте повече.
spartak1918 написа:Ми заповядай и ти утре на Експресбанк виеи без това скачате само ако сте повече.
Ти си уникален идиот!
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
-
Морски нали затова са форумите,утре ше си ударим по 2-3 юмрука и ще станем приятели не вярвам този да чак толкоз отявлен рецидивист.