Древен и Вечен
АХА,да си дойдем на думата!Точно за това се отрекохте от жепейскта си същност !Носи името Спортклуб ама друг път...Ведомствения железничарски клуб получаваше всичко даром от партията и няма нищо постигнато в мизерната си история.Този клуб само е срамил Пловдив.С парите на БДЖ имахте всичко без да сте го заслужили,именно заради това всячески се опитвате да се отречете от историята си,подобно на един червен клуб от София.

... Честно да ти кажа... чудя се как да отговрям на АБСОЛЮТНО НЕАДЕКВАТНИТЕ ти мнения майна...

Абе като казваш, че:
...Ведомствения железничарски клуб получаваше всичко даром от партията и няма нищо постигнато в мизерната си история.
Би ли ми изброил нещо измежду това, което
с парите на БДЖ имахте всичко без да сте го заслужили
... Доста ОТКРОВЕНИ ГЛУПОСТИ си написал само в ТРИ реда майна... И мога да се ОБЗАЛОЖА, че
НЕМОЖЕШ да защитиш НИТО ЕДНА ОТ ТЕЗИ
ОТКРОВЕНИ ГЛУПОСТИ!!! Винаги ми е било чудно как с такава лекота говорите за неща, които изискват доста познаване на материята, а всъщност с ЕЛЕМЕНТАРНИ исказвания показвате КОЛКО СТЕ БОСИ В НЕЯ!!!
А да си прочел малко за първото клубно игрище на Ботев?Как е построено с доброволния труд и средства на членовете и симпатизантите на клуба през 1926г? И как през 1949г. новата ,,толерираща ни'' власт го ,,дава'' на Спартак, въпреки че клубът ни си има и Нотариален акт за него!
И ти ще трябва малко ПОВЕЧКО да почетеш... Ако настояваш аз мога да ти кажа за игрището ви и за това, кое е игрището на "Спартак" в годините, за които говориш... нищо, че малко по-нагоре съм го написал!!! Ама както обичам да казвам - КОЙ ЛИ ДА ЧЕТЕ?!