Манчестър Сити - Ливърпул, 03.01.2012, 22:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Ливърпул, 03.01.2012, 22:00 ч.

Мнениеот Liverpool forever_95 » 04 яну 2012 14:19

KingKenny написа:А и _95 ти какво искаш от Хендерсън 20 годишен да скъсва Сити от пасове зад защитата ли ? Адам какво прави ? Каут за какво е, Даунинг топката му е на тепсия той в краката на Харт, ами едвали ти е виновен само Хендо ама като сте си го нарочели че струва 20 млн. и няма отказване, бебешка работа.

Ами като знае че Хендерсън не може все още, че му е прекалено рано, защо излиза с него срещу една машина като Ман Сити?!? И аз се чудя какво правят останалите, които изброи. Адам показа, че е средняк, натрупаха му се повечко мачове и си показа белите ризи-не става. Даунинг е пълен кретен, той няма футболната мисъл, футболния интелект на един класен играч. А 20 милиона се дават за класни играчи. Вчера Силва му показа как се играе футбол. Каут наистина е много зле, това му е последния сезон с екипа на Ливърпул поне според мен. И като си знае каква е калпава стоката му, защо започва с нея?!? Защо Белъми и Макси поне не бяха титуляри, ако приемем, че Стиви все още не може да изиграе пълни 90 минути?!? Бай ти Далглиш не вижда ли, че в момента разликата правят чужденците с КЛАСАТА и футболния интелект, който имат, а не дърварите и кюскачите. Футбола е много различен от преди. Ако през 80-те години е ставало да смачкаш конкуренцията с британци, сега не става, защото те не могат всички, взети заедно да се опрат на класата на Агуеро и Силва. Оттук нататък няма к'во да коментирам.

suareshampion, болно ми е приятелю, наистина, писна ми да гледам как се прави грешка след грешка в управлението на най-великия Английски гранд, който в момента става за посмешище. И като видя новите трансферни цели на отбора ми става още по-болно, защото ми е ясно, че Топ 4 няма да вържем, а ако влезем, това ще е истинско чудо. И викаш дано Далглиш не стане за смях ли? Той вече стана :)

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 04 яну 2012 14:20

KingKenny написа:А и _95 ти какво искаш от Хендерсън 20 годишен да скъсва Сити от пасове зад защитата ли ? Адам какво прави ? Каут за какво е, Даунинг топката му е на тепсия той в краката на Харт, ами едвали ти е виновен само Хендо ама като сте си го нарочели че струва 20 млн. и няма отказване, бебешка работа.

Бебешка работа е твоето изказване! Никой не е нарочил само Хендо, то се вижда че цялата селекция(без Енрике и Белами) е провал
А че Барса са "сополанковци" сигурно е вица на десетилетието!!!

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 04 яну 2012 15:03

Еййй, тука всички са по-добри треньори от Далглиш. Няма такъв цирк. Чета аз в една друга тема, suareshampion и _95 били играли организиран футбол и знаели повече от другите. Ок, може да знаете повече от другите, ама все си мисля, че Далглиш е играл организиран футбол на по-високо ниво от вас и сте далеч от това да може да му давате акъл. Леят се съвет след съвет кой трябвал да играе. А случайно да знаете какво е физическото състояние на всеки един играч, за да играе титуляр? Дали Джерард и Белами не са имали възможността да изиграят само по едно полувреме? Или искате да рискуваме здравето им в мач, в който дори и да играят не е много сигурно дали няма да загубим отново? Забележете по колко минути играе Джерард последните мачове, в които влиза като резерва: Блекбърн - 21 минути, Нюкасъл - 31 минути, Ман Сити - 33 минути. Постепенно започва да играе все повече. Мислите, че Даглиш предпочита да играе с Адам, отколкото с Джерард в средата ли? Обвинява се и Хендерсън. Защо? Защо не се обвинява Рейна, който осира пореден важен мач? И като сте играли организиран футбол много добре би трябвало да знаете, че подобна грешка на вратар може да провали целия мач, особено, ако последва втори такъв, пак от пълна тъпотия.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 04 яну 2012 15:21

LFC1892 написа:Еййй, тука всички са по-добри треньори от Далглиш. Няма такъв цирк. Чета аз в една друга тема, suareshampion и _95 били играли организиран футбол и знаели повече от другите. Ок, може да знаете повече от другите, ама все си мисля, че Далглиш е играл организиран футбол на по-високо ниво от вас и сте далеч от това да може да му давате акъл. Леят се съвет след съвет кой трябвал да играе. А случайно да знаете какво е физическото състояние на всеки един играч, за да играе титуляр? Дали Джерард и Белами не са имали възможността да изиграят само по едно полувреме? Или искате да рискуваме здравето им в мач, в който дори и да играят не е много сигурно дали няма да загубим отново? Забележете по колко минути играе Джерард последните мачове, в които влиза като резерва: Блекбърн - 21 минути, Нюкасъл - 31 минути, Ман Сити - 33 минути. Постепенно започва да играе все повече. Мислите, че Даглиш предпочита да играе с Адам, отколкото с Джерард в средата ли? Обвинява се и Хендерсън. Защо? Защо не се обвинява Рейна, който осира пореден важен мач? И като сте играли организиран футбол много добре би трябвало да знаете, че подобна грешка на вратар може да провали целия мач, особено, ако последва втори такъв, пак от пълна тъпотия.

Само тези, които седят с пуканките в ръка пред телевизора и викат и псуват на всеки пропуск и говорят простотии от рода "Аз ако бях, вкарвах" не са пропускали и не са правили грешки. Всеки футболист може да сгреши, нормално е. Аз не виня Пепе за загубата. Обаче ти както каза, Далглиш е играл на по-високо ниво от нас, ама това не значи, че е добър мениджър. Бил е някога, когато в Англия е нямало чужденци. Сега той е кръгла нула, чужденците правят футбола толкова красив и атрактивен, а не дървосекачи като Адам, който като загуби топката си изпуска нервите и подкосява противниковия футболист. Това е нещо, което показва липсата ти на качества.

Да брато, играл съм организиран футбол и съм играл като първи и втори нападател. Какви положения съм пропускал, не можеш да си представиш :lol: Но пропускат тези, които играят. А какви съм вкарвал, също си нямаш на представа, даже първия ми гол беше с глава, а такъв батко ти Анди не е вкарвал скоро време.
Е, утре отивам да играя с приятели на изкуствените игрища, що няма някой скаут да ме види, че да ме вземе и да заиграя на мястото на тоя чукундур Хендерсън, че имам в пъти повече фантазия от него и по-добър извеждащ пас, за нападател в Англия ще ми е трудно, нямам бързината вече :lol:

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 04 яну 2012 15:28

Liverpool forever_95 написа:...Сега той е кръгла нула, чужденците правят футбола толкова красив и атрактивен, а не дървосекачи като Адам, който като загуби топката си изпуска нервите и подкосява противниковия футболист. Това е нещо, което показва липсата ти на качества.

Да брато, играл съм организиран футбол и съм играл като първи и втори нападател. Какви положения съм пропускал, не можеш да си представиш :lol: Но пропускат тези, които играят. А какви съм вкарвал, също си нямаш на представа, даже първия ми гол беше с глава, а такъв батко ти Анди не е вкарвал скоро време.
Е, утре отивам да играя с приятели на изкуствените игрища, що няма някой скаут да ме види, че да ме вземе и да заиграя на мястото на тоя чукундур Хендерсън, че имам в пъти повече фантазия от него и по-добър извеждащ пас, за нападател в Англия ще ми е трудно, нямам бързината вече :lol:

Нищо лично, но защо си избрал Английски клуб, който винаги е имал голяма бройка "дървосекачи" в състава си през годините, като доста по-логичен би бил избора ти на "чуждестранен клуб", пълен с "красиви и атрактивни чужденци" ?!

И второ - мачове с аверчета на изкуствените игрищенца се водили "организиран футбол", т'ва не го знаех, мерси за осветляването ...
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 04 яну 2012 15:34

Mighty Reds написа:
Liverpool forever_95 написа:...Сега той е кръгла нула, чужденците правят футбола толкова красив и атрактивен, а не дървосекачи като Адам, който като загуби топката си изпуска нервите и подкосява противниковия футболист. Това е нещо, което показва липсата ти на качества.

Нищо лично, но защо си избрал Английски клуб, който винаги е имал голяма бройка "дървосекачи" в състава си през годините, като доста по-логичен би бил избора ти на "чуждестранен клуб", пълен с "красиви и атрактивни чужденци" ?!

И второ - мачове с аверчета на изкуствените игрищенца се водили "организиран футбол", т'ва не го знаех, мерси за осветляването ...

1. Ливърпул беше класа в Европа, когато започнах да ги подкрепям, спечелиха ШЛ, да вярно, 5-то място заехме тогава, но след това бяхме неизменно в четворката и имахме класни играчи, които правеха разликата.
2. Организиран футбол съм играл, а не играя! До преди две години играех, сега е само с аверчета, и макар, че от две години не тренирам, пак имам повече акъл и футболен интелект от Адам, Хендерсън и пумпала Даунинг, взети заедно, които освен едно центриране към Керъл, друго не виждам да правят.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 04 яну 2012 15:39

Liverpool forever_95 написа:Само тези, които седят с пуканките в ръка пред телевизора и викат и псуват на всеки пропуск и говорят простотии от рода "Аз ако бях, вкарвах" не са пропускали и не са правили грешки. Всеки футболист може да сгреши, нормално е. Аз не виня Пепе за загубата. Обаче ти както каза, Далглиш е играл на по-високо ниво от нас, ама това не значи, че е добър мениджър. Бил е някога, когато в Англия е нямало чужденци. Сега той е кръгла нула, чужденците правят футбола толкова красив и атрактивен, а не дървосекачи като Адам, който като загуби топката си изпуска нервите и подкосява противниковия футболист. Това е нещо, което показва липсата ти на качества.

Това за Пепе беше с цел да ти покажа, че се обвиняват тенденциозно едни и същи играчи, макар да има много по-грешни от тях. Ясно ми е, че грешки се допускат. Тъпото е, че Рейна допуска много глупави такива и то в решителни мачове и в решителни моменти. Иначе ми е любимец, но на черното не мога да кажа бяло - според мен той е най-виновен за загубата снощи. По твоята логика това, че Далглиш е играл на по-високо ниво не означавало, че е по-добър мениджър, аз ще ти кажа, че това, че вие сте играли организиран футбол (мога да си представя на какво ниво в България), не значи, че разбирате повече от другите и че ставате за треньори, а вие се опитвате да бъдете точно такива. За Адам да не ти вадя мненията от първите 10 мача какви са - точно противоположни, ако не се лъжа. Започна да играе слабо като се контузи Лукас и да поема повече отговорности в дефанзивен план и формата му спадна. Айде да го убием с камъни и него. А Хендо още не мога да разбера какво е виновен. Аз в последните мачове виждам огромен прогрес и ми харесва играта му.
П.С. Иначе ти пожелавам наистина да те забележи някой скаут и да им разкажеш играта. :)

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 04 яну 2012 15:40

:mrgreen:

Егото, друже, егото ти идва в повече ... И стига с тия купешки приказки, дете до 14 години - с акъл и интелект, освен ако си вундеркинд, което поне не си ни го демонстрирал на нас, простосмъртните ...
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 04 яну 2012 15:41

Liverpoolfc.tv man of the match: Jordan Henderson
как пък всички започвате да плюете Хендо,Адам и Даунинг пък нищо не казвате за Рейна и класата му...
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 04 яну 2012 16:03

LFC1892 написа:
Liverpool forever_95 написа:Само тези, които седят с пуканките в ръка пред телевизора и викат и псуват на всеки пропуск и говорят простотии от рода "Аз ако бях, вкарвах" не са пропускали и не са правили грешки. Всеки футболист може да сгреши, нормално е. Аз не виня Пепе за загубата. Обаче ти както каза, Далглиш е играл на по-високо ниво от нас, ама това не значи, че е добър мениджър. Бил е някога, когато в Англия е нямало чужденци. Сега той е кръгла нула, чужденците правят футбола толкова красив и атрактивен, а не дървосекачи като Адам, който като загуби топката си изпуска нервите и подкосява противниковия футболист. Това е нещо, което показва липсата ти на качества.

Това за Пепе беше с цел да ти покажа, че се обвиняват тенденциозно едни и същи играчи, макар да има много по-грешни от тях. Ясно ми е, че грешки се допускат. Тъпото е, че Рейна допуска много глупави такива и то в решителни мачове и в решителни моменти. Иначе ми е любимец, но на черното не мога да кажа бяло - според мен той е най-виновен за загубата снощи. По твоята логика това, че Далглиш е играл на по-високо ниво не означавало, че е по-добър мениджър, аз ще ти кажа, че това, че вие сте играли организиран футбол (мога да си представя на какво ниво в България), не значи, че разбирате повече от другите и че ставате за треньори, а вие се опитвате да бъдете точно такива. За Адам да не ти вадя мненията от първите 10 мача какви са - точно противоположни, ако не се лъжа. Започна да играе слабо като се контузи Лукас и да поема повече отговорности в дефанзивен план и формата му спадна. Айде да го убием с камъни и него. А Хендо още не мога да разбера какво е виновен. Аз в последните мачове виждам огромен прогрес и ми харесва играта му.
П.С. Иначе ти пожелавам наистина да те забележи някой скаут и да им разкажеш играта. :)

1. Рейна какви положения е изкарвал, както и срещу Челси тая година и в още много други мачове, така че не мога да го хуля постоянно.
2.Какво харесваш в играта на Хендерсън, като постоянно връща топката назад или със силен пас търси Керъл и проваля атаки. Проблема на Хендерсън е в главата, че не може да мисли, а занапред качествата може и да ги развие.
3. Да, Адам наистина правеше страхотни мачове, но му се видяха кирливите ризки когато се сгъсти цикъла. Изкарва си въздуха на 60-тата минута.
4.Мерси за пожеланията, ама първо, че няма кой да ме забележи, второ е и късно :)

Върни се в “Ливърпул”