Кой е най- добрия халф в българското първенство ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Най Добьр Халф В Бьлгарското Пьрвенство

Мнениеот Gonzi_407 » 04 яну 2012 15:24

south_division написа:На така зададен въпрос просто халф, аз разбирам вътрешен халф тип Шави, Пирло. Иначе ако трябва да сравняваме крило с вътрешен халф е малко сложно за мен, макар че и от халф тип Иниеста, Кака примерно и тип Есиен, Гатузо разликата е много голяма. Както и да е, за мен Гаджев е най добрия такъв, играе еднакво добре и в двете фази има добър пас, поглед върху играта, удар и с двата крака, както и спортната злоба нужна за този пост. Може би минусът му е движението по терена, но това си зависи и от това как се тренира, динамиката на първенството и подобни фактори.
Георги Миланов и Христо Златински също ми допадат, а и Галчев не е лош.

Минуса му е че не може да подава точно в 80% от опитите му :)
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 04 яну 2012 15:26

Gonzi_407 написа:
south_division написа:На така зададен въпрос просто халф, аз разбирам вътрешен халф тип Шави, Пирло. Иначе ако трябва да сравняваме крило с вътрешен халф е малко сложно за мен, макар че и от халф тип Иниеста, Кака примерно и тип Есиен, Гатузо разликата е много голяма. Както и да е, за мен Гаджев е най добрия такъв, играе еднакво добре и в двете фази има добър пас, поглед върху играта, удар и с двата крака, както и спортната злоба нужна за този пост. Може би минусът му е движението по терена, но това си зависи и от това как се тренира, динамиката на първенството и подобни фактори.
Георги Миланов и Христо Златински също ми допадат, а и Галчев не е лош.

Минуса му е че не може да подава точно в 80% от опитите му :)

Щом казваш..

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 04 яну 2012 15:37

Гаджев,Галчев и младия Миланов-слагам ги на едно ниво.Това са халфовете,които правят повече впечатление ;)
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

vm1912
Контакти:

Мнениеот vm1912 » 04 яну 2012 15:41

Аз съм пристрастен и бих казал Александър Александров-Кривия.Човека играе уникално,въпреки годините.Но пък поради факта,че играе за отбор от Бгрупа.Ще дам своите предпочитания за Владимир Гаджев от Левски.Играе стабилно и често.Има точен пас.Много силен удар.И вкарва често,при това важни голове.В тази класация предполагам не се включват крилата.Но понеже някои ги пишат към халфовете-Михаил Александров от Лудогорец.Също харесвам много играта на Сержинъо от градския ни съперник.Като най-проспериращ млад играч в полузащита смятам,че няма спор - Георги Миланов и Тодор Неделев!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 яну 2012 15:44

Дефанзивен-Грийн, нищо че не е играл такъв скоро. Офанзивен-Миланов.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 04 яну 2012 15:55

НЯМА ТАКЪВ!Има момчета като Жоро Миланов,които им предстои тепърва да се развиват бъдещето ни не е толкова лошо като погледнеме Сашко Тонев,Георги Миланов,Ради Кирилов и др!Може би Гаджев загатва,че не е лош играч за България е добре,Грийн само в началото показваше нещо много добро за България,но впоследствие и той и Дембеле вторият сезон им спадна формата което е нормално за нивото на България.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 яну 2012 15:58

Изображение
Дарко Тасевски
Контрол над топката, техника, поглед над играта, колективист. Най-добрият халф в българското първенство, от години насам, въпреки, че разполага с добра техника не задържа много-много топката и я доставя на когото трябва.
Слабости: понякога се самоизолира от играта. Бързината не му е сила.
Виновник за 80% от головете на Дембеле.

Ако Стоилов бе оставен от Батков щеше да е звездата на "Левски" и главен виновник за следващо участие на сините в ШЛ. Лош късмет за него, че попадна в неудачен момент в клуба.
Най-добрият полузащитник идвал на Герена в последно време след Бардон.
Последна промяна от metodito на 04 яну 2012 16:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dikanio
Контакти:

Мнениеот dikanio » 04 яну 2012 16:03

Аз под "халф" разбирам играч от типа на Гатузо, Рой Кийн, Пол Скоулс, Томас Гравесен, Роби Савидж, Джерард (който е универсален), Масчерано, Диара (тоя от Реал, че нали са няколко), тоест за мен халф=дефанзивен халф. Другите са крила, плеймейкъри, фалшиви деветки и т.н. От българите бих дал за пример Стилиян Петров. Халфа е човека, който тича най-много, отнема топки и за разлика от чистите защитници дава точен пас на някой от тия дето се мотаят отпред :)
Наистина в нашето първенство Тодор Янчев и Сержиньо Грийн се доближават най-много до това описание. Не че няма други корави "рендета", но все пак говорим за футбол, не за бойни спортове.
Един картоф, една чорба, един коптор!

Потребителски аватар
Локомотив1926
Контакти:

Мнениеот Локомотив1926 » 04 яну 2012 16:23

Даксон !
[rimg]http://awa.hit.bg/4.png[/rimg] [rimg]http://awa.hit.bg/2.jpg[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/c.png[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/5.png[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/e.png[/rimg]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8TG2aw32e8k[/youtube][/offtopic]
[center]Изображение
Изображение[/center]

angelos1982
Контакти:

Мнениеот angelos1982 » 04 яну 2012 16:27

за полусезона може би наи добър е марселиньо,а като цяло мисля че тасевски има наи добрия извеждащ пас,каквато е работата на халфа,гаргоров сащо е класа....и моля ви се,нали става дума за класическия вътрешен халф,а не за крила(жоазиньо и дока)
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

Върни се в “Футбол - България”