Много тъпа тема...
Автора да го питам
Къде е разликата между вливанията Велбъжд - Локо и Металик - Ботев?
Търговското право ти е доста зле, няма значение кое в кое дружество се влива, тъй като новополучилото се приема Активите (лицензите) и пасивите на влетите дружества!!!
За по елементарно - Локо се влива във Велбъжд и новото дружество се казва Локо
Металик се влива в Ботев и новото дружество е Ботев!
Къде е разликата?!?!?!?
Кратка история на вливанията и сливанията на ФК в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кратка история на вливанията и сливанията на ФК в България
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
- Древен и Вечен
plovdivram написа:Древен и Вечен написа:Пич,какво искаш да ти обясня?Сдружение "ПФК Ботев Пловдив 1912" създадено през 1990 година е автентичния наследник на историята на Ботев Пловдив. Само лакомията на най-големия черно-бял фен в историята на пловдивския футбол-митьо селския Сдружението не е закрито при създаването на АД ДХ.
Добре... да разбираме, че СДРУЖЕНИЕТО и ПФК БОТЕВ /на ДХ/ са ДВЕ РАЗЛИЧНИ ОРГАНИЗАЦИИ, нали?!!! Две различни организации, които са съществували ЕДНОВРЕМЕННО нали така?!! За да продължим нататък просто искам да ми кажеш дали правилно съм те разбрал?!
Като искаш интерпретирай нещата.Важното е ,че Сдружение "ПФК Ботев Пловдив 1912" е автентичен,нещо което ти не можеш да се похвалиш.
Древен и Вечен написа:Скоро някой беше публикувал част от архивните документи на Славия София.И ето там ми се набиха две неща :
"1909 - 1914 г. - Създават се първите футболни клубове в София: "Футболклуб", "Атлетик", "Ботев", "Развитие", "Раковски", "Славия" (Обединява "Ботев" и "Развитие"), "Шипка". Във Варна: "Атлас", "Спартак", "Тича". В Пловдив: "Ботев" и "Левски"."
и
"1896 г. - В Пловдив се появява първата истинска футболна топка, изработена нън Виена за мъжката гимназия в града."
Не знам кво ти се е набило

Сред документите, копия от които ще получат пловдивчани, със сигурност ще е писмото, с което Славия поздравява Ботев за шампионската титла през 1929-а година. Тогава на 3-ти октомври „канарчетата“ бият на финала Левски с 1:0 и печелят държавното първенство и Царската купа.
Ботев се споменава за първи път в „Бялата библия“ през 1920-а година. Тогава славистите наказват двама свои футболисти, които са играли без разрешение в двубоя между Ботев и Левски (Пловдив).
Така...
Като си говорим за документи човек може спокойно да погледне в търговския регистър и вижда
ПФК Ботев 1912 АД Пловдив /в момента в несъстоятелност/
В чл 1 от устава на това дружество пише
акционерното дружество е образувано с решение на ОС на ФК Ботев и учредителното събрание на акционерите
ДРУЖЕСТВОТО СЕ ЯВЯВА ЕСТЕСТВЕН ПРОДЪЛЖИТЕЛ НА ТРАДИЦИИТЕ, ЦЕЛИТЕ И СПОРТНО-СЪСТЕЗАТЕЛНАТА ДЕЙНОСТ НА ФК БОТЕВ - СДРУЖЕНИЕ РЕГИСТРИРАНО ПО РЕДА НА ЗЛС
т.е. закритото дружество е притежател на всичко свързано с отбора Ботев създаден през 1912/темата за 1912 г. е съвсем друга/
Да погледнем и новата правна форма на отбора играещ в Б група
Като си говорим за документи човек може спокойно да погледне в търговския регистър и вижда
ПФК Ботев 1912 АД Пловдив /в момента в несъстоятелност/
В чл 1 от устава на това дружество пише
акционерното дружество е образувано с решение на ОС на ФК Ботев и учредителното събрание на акционерите
ДРУЖЕСТВОТО СЕ ЯВЯВА ЕСТЕСТВЕН ПРОДЪЛЖИТЕЛ НА ТРАДИЦИИТЕ, ЦЕЛИТЕ И СПОРТНО-СЪСТЕЗАТЕЛНАТА ДЕЙНОСТ НА ФК БОТЕВ - СДРУЖЕНИЕ РЕГИСТРИРАНО ПО РЕДА НА ЗЛС
т.е. закритото дружество е притежател на всичко свързано с отбора Ботев създаден през 1912/темата за 1912 г. е съвсем друга/
Да погледнем и новата правна форма на отбора играещ в Б група
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
Доста глупава тема. И отново замесени са феновете на сдружение за Ботев създадено 2010
Вместо да си гледат 2 годишния юбилей, и трансфера на Христо Телкийски те се занимават с простотии

Вместо да си гледат 2 годишния юбилей, и трансфера на Христо Телкийски те се занимават с простотии

87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
87 години любов в черно и бяло!
Сдружението управлява Ботев до влизане на закона , който задължава всички футболни клубове да се преобразуват в акционерни дружества. В периода когато този закон влиза в сила в самото сдружение има неразбории, в които почти всички негови членове са против ДХ и неговите машинации, дори имаше и период в който всички бяха спрели финансирането за да изгонят Селяндура от клуба. В такава ситуация Селянина регистрира своето АД, но не закрива Сдружението заради дълга му към държавата. По нататък събитията се знаят от всички.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!
Gonzi_407 написа:Много тъпа тема...
Автора да го питам
Къде е разликата между вливанията Велбъжд - Локо и Металик - Ботев?
Търговското право ти е доста зле, няма значение кое в кое дружество се влива, тъй като новополучилото се приема Активите (лицензите) и пасивите на влетите дружества!!!
За по елементарно - Локо се влива във Велбъжд и новото дружество се казва Локо
Металик се влива в Ботев и новото дружество е Ботев!
Къде е разликата?!?!?!?
Не могат да те разберат брато,не им обяснявай,смисъл няма!

СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- plovdivram
- Контакти:
Като искаш интерпретирай нещата.Важното е ,че Сдружение "ПФК Ботев Пловдив 1912" е автентичен,нещо което ти не можеш да се похвалиш.
Нищо не интерпретирам... Точно обратното опитвам се да разбера какво точно искаш да ни кажеш, защото звучи доста объркано майна...
От думите ти излиза, че сте наследник на едно СДРУЖЕНИЕ, което всъщност НЕ Е РАЗВИВАЛО НИКАКВА СПОРТНА ДЕЙНОСТ, а ПРАВОТО МУ НА ТАКАВА /ЛИЦЕНЗА/ се е държало от ДРУГО /"Ботев" на ДХ/, което всъщност така и не става ясно КАК според това, което ни говориш се врзъва с ИСТОРИЯТА ви?!! Абсурдно си е не мислиш ли?!!!

- Raoul_Duke
danchob4 написа:Ботев се споменава за първи път в „Бялата библия“ през 1920-а година. Тогава славистите наказват двама свои футболисти, които са играли без разрешение в двубоя между Ботев и Левски (Пловдив).
Е и, кво от тва бе, капацитет

В архивите на Барселона ни споменават за първи път през 1981. Сигурно преди това не сме съществували

Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

Raoul_Duke написа:danchob4 написа:Ботев се споменава за първи път в „Бялата библия“ през 1920-а година. Тогава славистите наказват двама свои футболисти, които са играли без разрешение в двубоя между Ботев и Левски (Пловдив).
Е и, кво от тва бе, капацитет![]()
В архивите на Барселона ни споменават за първи път през 1981. Сигурно преди това не сме съществували
Така ще е,отворен

Последна промяна от danchob4 на 04 яну 2012 14:34, променено общо 1 път.