Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011

Мнениеот flo » 04 яну 2012 11:44

Я ми обяснете нещо!Как може Челси да купува Торес в последния момент на трансферния прозорец , МЮ да купува БАрбуков пак в последния момент ,а ние все трябва да почваме с новите от самото начало :idea:

trayan16

Мнениеот trayan16 » 04 яну 2012 11:59

flo написа:Я ми обяснете нещо!Как може Челси да купува Торес в последния момент на трансферния прозорец , МЮ да купува БАрбуков пак в последния момент ,а ние все трябва да почваме с новите от самото начало :idea:

И аз съм съгласен да вземем Торес или Бербатов на 31ви януари!

Потребителски аватар
sasho0111
Контакти:

Мнениеот sasho0111 » 04 яну 2012 12:01

flo написа:Я ми обяснете нещо!Как може Челси да купува Торес в последния момент на трансферния прозорец , МЮ да купува БАрбуков пак в последния момент ,а ние все трябва да почваме с новите от самото начало :idea:

Торес и Бербатов играят и през зимата, а футболистите, които идват у нас трябва сега тепърва да навлизат във форма, а ако някой дойде в последния момент нали се сещаш какво става. Попринцип няма проблем ако вземем някой от Ангилия, Испания, Италия и т.н., но някак не ми се вярва :mrgreen:

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 04 яну 2012 12:03

Сакаме новини...айде Чекаме :mrgreen:

Ми щот сме ЛЕВСКИ - Клуб на СВЕ видни олигарси ! А Челси и Юнайтед са клубове на беднячета и сиромаси :mrgreen: Ако уволнят Костов, смятам, че трябва да вземем AvB - отговаря на нашите критерии :idea:
Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 яну 2012 12:04

sasho0111 написа:

Торес и Бербатов играят и през зимата, а футболистите, които идват у нас трябва сега тепърва да навлизат във форма, а ако някой дойде в последния момент нали се сещаш какво става. Попринцип няма проблем ако вземем някой от Ангилия, Испания, Италия и т.н., но някак не ми се вярва :mrgreen:

Точен отговор :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Мнениеот bojo0o0o94 » 04 яну 2012 12:27

Трябва да се взимат сега, за да могат да направят подготовка с отбора. Играчите в Англия имат много по-добра подготовка и дисциплина. Не можеш да ги сравняваш с тукашните лекенца.

Edin_Chovek
Контакти:

Мнениеот Edin_Chovek » 04 яну 2012 13:01

До 4-ти януари взимаме 3-ма нови.

Това Гонзо ли го каза или ми се е причуло. Има още 11 часа да добавят до бекчето още двама. Щели да са чужденци, нали така каза Гонзи или ми се е сторило.

Ако днес не дойдат 2-ма нови чужденци, ще му се изплюя в краката на Гонзо ако го видя на Герена. Писна ми да му слушам неграмотните глупости.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 яну 2012 13:12

Мнението ми е , че би трябвало сега (зимния трансф. прозорец)да се изгради "нов" отбор , за да може есента когато дойдат ЕКТ играчите да са обиграни (повечето) , а не да слушаме оправдания за новодошли , за адаптация и т.н след някоя нова търнава . Що се отнася до Пинто все си мисля , че не го е избирал Костов ,а добре познатия ни пловдивски кърлеж , които е доказан некадърник във всяко поприще с което се е захванал до момента , така че е напълно възможно тоя Пинто да е от същата класа като на дървото от ляво, което имаме и в момента (старокин). Иначе след видеото , което изгледах за него изглежда читав футболист , но да не забравяме , че това е -" дъ бест оф ....." защото , ако направят " дъ бест "" и на нашия , то и той ще изглежда като роберто карлуш :)))), а ако някой си мисли , че насионал мадейра са по голям отбор от Левски , значи или се заблуждава или критериите му са паднали почти до отрицателни стойности , което е угодно само на двама човека които ги познавате отлично .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 яну 2012 14:21

Още снощи ви написах, че Гонзо каза "до 4-и", но не е уточнявал месец. ;) Може да се сърдите на журналистите, които сами определиха да бъде месец яниари. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 04 яну 2012 14:31

Къде са тримата нови?Изображение
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Архив”