Кратка история на вливанията и сливанията на ФК в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Re: Кратка история на вливанията и сливанията на ФК в България

Мнениеот костенурк » 04 яну 2012 13:21

Локо не наследява историята на Велбъжд а бешезакрит и влят от българския съд в Кюстендил :)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Мнениеот Древен и Вечен » 04 яну 2012 13:22

plovdivram написа:Древен и Вечен
Теб какво ти пука за Локо Пловдив?Нали се отрекохте от него.Сега сте Спортклуб и официално се отрекохте от ЖСК.

Честно по-неадекватен коментар не съм чел напоследък майна!!! Няма ли малко от малко ПОНЕ ВЕДНЪЖ да покажете, че сте в час с поне ЕДНО нещо бе майна?!!! :mrgreen: Би ли ми обяснил какво общо има това, че ЖСК Пловдив не е поставил началото на клуба, който от 1951г. носи името "Локомотив" Пд със събитията от 2001г.?!!!

Айде обясни ни тогава.Всички в България се чудят,кои всъщност сте вие?

Потребителски аватар
nesto
Контакти:

Мнениеот nesto » 04 яну 2012 13:26

Древен и Вечен написа:
plovdivram написа:Древен и Вечен
Теб какво ти пука за Локо Пловдив?Нали се отрекохте от него.Сега сте Спортклуб и официално се отрекохте от ЖСК.

Честно по-неадекватен коментар не съм чел напоследък майна!!! Няма ли малко от малко ПОНЕ ВЕДНЪЖ да покажете, че сте в час с поне ЕДНО нещо бе майна?!!! :mrgreen: Би ли ми обяснил какво общо има това, че ЖСК Пловдив не е поставил началото на клуба, който от 1951г. носи името "Локомотив" Пд със събитията от 2001г.?!!!

Айде обясни ни тогава.Всички в България се чудят,кои всъщност сте вие?

НИЕ СМЕ "ЛОКОМОТИВ" ПЛОВДИВ И СМЕ В "А" ГРУПА,А КОИ СТЕ ВИЕ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 04 яну 2012 13:28

Според документите на българския съд сте Велбъжд с ново име локомотив 1936.Не знаем за вас но ние българите се съобразяваме със законите и българския съд :mrgreen:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Мнениеот Древен и Вечен » 04 яну 2012 13:29

Честно по-неадекватен коментар не съм чел напоследък майна!!! Няма ли малко от малко ПОНЕ ВЕДНЪЖ да покажете, че сте в час с поне ЕДНО нещо бе майна?!!! :mrgreen: Би ли ми обяснил какво общо има това, че ЖСК Пловдив не е поставил началото на клуба, който от 1951г. носи името "Локомотив" Пд със събитията от 2001г.?!!![/quote]
Айде обясни ни тогава.Всички в България се чудят,кои всъщност сте вие?[/quote]

НИЕ СМЕ "ЛОКОМОТИВ" ПЛОВДИВ И СМЕ В "А" ГРУПА,А КОИ СТЕ ВИЕ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
По всички съдебни документи ВИЕ НЕ СТЕ Локомотив Пловдив!Велбъжд,ЖСК,1926,1936,Спортклуб кои всъщност сте вие?
п.п.Нас не ни гледай,не можеш да се сравняваш с големите.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 04 яну 2012 13:29

костенурк написа:Локо не наследява историята на Велбъжд а бешезакрит и влят от българския съд в Кюстендил :)

А добре де.... същото не се ли случи и с "ПФК Ботев 1912" /или както там точно беше името ви по времето на ДХ/?!... Като се има предвид, че ИМЕНО ТОЗИ КЛУБ носеше ЛИЦЕНЗА в БФС на онзи "Ботев" Пд, носил прези историята си имена като БШ45, ДО, ДНА, ДНВ, СКНА, Тракия Пд и т.н.... То... на мен лично ми се струва, че при нас нещата са доста по-добре подредени отколкото при вас и изобщо не разбирам ентусиазма ви, когато ВСЕКИ ПЪТ го размахвате този документ от Пловдивския съд!!!
Изображение

Потребителски аватар
Пловдивчанин
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанин » 04 яну 2012 13:33

костенурк написа:Според документите на българския съд сте Велбъжд с ново име локомотив 1936.Не знаем за вас но ние българите се съобразяваме със законите и българския съд :mrgreen:

Затова ли крадете кърначета от бакалиите и биете невинни хора в Кърджали?
Според документите на българския съд сегашния Локомотив Пловдив се явява наследник на историята и традициите на Локомотив ПЛовдив отпреди 2001 година, играе в Пловдив, пред феновете на Локомотив Пловдив. Повече не мисля, че има какво да коментираме по тази подтема!
ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 04 яну 2012 13:34

Българския съд не ни е вливал в друг отбор.Вас ви закри и вля във Велбъжд.За другите етноси не е ясно но българите спазваме законите и документите на българския съд :)

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Мнениеот Древен и Вечен » 04 яну 2012 13:37

plovdivram написа:
костенурк написа:Локо не наследява историята на Велбъжд а бешезакрит и влят от българския съд в Кюстендил :)

А добре де.... същото не се ли случи и с "ПФК Ботев 1912" /или както там точно беше името ви по времето на ДХ/?!... Като се има предвид, че ИМЕНО ТОЗИ КЛУБ носеше ЛИЦЕНЗА в БФС на онзи "Ботев" Пд, носил прези историята си имена като БШ45, ДО, ДНА, ДНВ, СКНА, Тракия Пд и т.н.... То... на мен лично ми се струва, че при нас нещата са доста по-добре подредени отколкото при вас и изобщо не разбирам ентусиазма ви, когато ВСЕКИ ПЪТ го размахвате този документ от Пловдивския съд!!!

Не ,не се случило така и ти го знаеш много добре.АД -ТО на селския фалира,а Сдружение "ПФК Ботев Пловдив 1912" е негов предшественик.

Потребителски аватар
Пловдивчанин
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанин » 04 яну 2012 13:39

Древен и Вечен написа:Не ,не се случило така и ти го знаеш много добре.АД -ТО на селския фалира,а Сдружение "ПФК Ботев Пловдив 1912" е негов предшественик.

Значи 10 години си подкрепял новия отбор на Христолов :mrgreen: Супер, к'во...хахахаа
ЕДНА ЛЮБОВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

Върни се в “Архив”