Хванатите с допинг от ЦСКА на линия за първия кръг - ето как

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Re: Хванатите с допинг от ЦСКА на линия за първия кръг - ето как

Мнениеот pesho_1913 » 04 яну 2012 12:39

Напълно очаквано.. просто защото това е ЦСКА и заподозрените са едни от основните им футболисти. Ами ако тази случка се беше случила на отбор като Монтана, Ботев Враца, Миньор и т.н. веднага да са ги наказали.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 04 яну 2012 12:40

Водите много глупави спорове! Щом футболистите не са взимали забранените медикаменти по собствена воля, а напротив били са в неведение и единствено доктора е знаел какво взимат, значи не носят отговорността! Напълно резонно ми се вижда те да отнесат предупреждение и солидна глоба, плюс глоба за клуба и забрана за практикуване на доктора! А това да дали футболистите са взимали сами, дали титаните са ги накарали са само предположения! Аз разбирам много добре левскарите в този случай, те просто придават достоверност на безпочвените си предположения, защото искат да накажат ЦСКА с максималната санкция! Ако това беше се случило в техния лагер и ние щяхме да ги блещим същите!

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 04 яну 2012 12:42

Синя Гордост написа:
Bourgas написа:Син горделивко, заглавието ти е провокативативно, това което пишеш е. Защо я правиш тази тема ти? Да не би да играят с Левски в 1 кръг? Какво те бърка теб? Защо не си гледаш в твоята копанка? Сега по-гот ли ти е като го написа? Нещо ще промениш ли? Сега очаквам и декларация от запад, изток, север и юг. То колко простотии имаше до сега със съдии, администрация и какво ли още не, тоя сироп за кашлица е най-малкия кахър. А ти продължавай да мразиш повече ЦСКА, от колкото да обичаш Левски, поне така може би ти се осмисля живота. Лек ден.

Много писане за нищо ! Как разбра ,че мразя повече ЦСКА ,отколкото обичам Левски или си знаеш заучените фрази и трябва да те видим колко оригинален си.За пореден път те питам,къде видя изблик на омраза ? Заглавието е на Спортал.бг ,само ,че кой да прочете какво е написано ?! Не съм го измислил аз. И не е сироп за кашлица и си е забранена субстанция и съм си казал мнението ,че не е правилно да се наказва само докторът,защото по тази логика всеки ще прави подобни гяволии и всичко ще си е наред . И какво като не играят с Левски първия кръг,дай да си се зобиме като коне ,пък майната му на всичко и всички.Стана ми ясен ,щом твърдиш,че тази допинг афера е най-малкия кахър,за подобно нещо в Европа се обръща всичко с краката нагоре ,при хванати повече от 1 играч.Лек ден .

Спортал е най-жълтата електронна спортна медия, за това не я чета. Виждам, че мразиш повече по това, че всеки път като вляза някъде в някоя тема за ЦСКА си там. А относно допинга, пич, излагаш се! Мислиш ли, че има спортист в днешния спорт, който да не ползва. Ще напиша нещо последно и се махам, че ми писна : Знаеш ли какво ми каза мой приятел, относно БГ щангите? Няма да казвам име и т.н., но агента си каза - Еми, бате, не можахме да ги изчистим, другите ползват по-добър от нашия, а ние чистим 1-2 седмици преди състезание. Ама ни хванаха. СЪщото е и при футболистите, въпрос на късмет и на кофти изчистващи диуретици или как се казват там. Сиропа за кашлица го казах на шега, разбира се... Лек ден.[/quote]
Това дали Спортал са най-жълтата медия ,ти ще кажеш,ти знаеш,но е имало и доста помия върху Левски ,която се взима за чиста монета,но явно така ти изнася на теб.Може и да няма спортист в днешния спорт ,който да не използва допинг,но е важно кой хванат. Вчера ми писаха акт за неправилно паркиране,при положение,че съм виждал хиляди пъти спрени коли на това място,при което казах същото на полицаят,знаеш ли какво ми отговори той-теб съм хванал ,това е.А и няма да споря вече с теб дали мразя повече,отколкото обичам,само виж никовете на някои тук във форума и сам си прави заключения.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 04 яну 2012 12:46

Ами да ,по-склонен съм да вярвам ,че Титан са знаели ,при положение,че докторът казва цитирам: много скоро ще кажа истината. Делянски питам и теб : правилно ли е сега всеки един отбор да си вземе по един Мирчо Крайнов и да ги тъпче с анаболи и тем подобни лайна като идиоти и после всичко мирно и тихо да се покрие и да го отнясят лекарите,пък дори да приемем ,че играчите незнаят какво пият? И така един след друг да сменяме докторите на отборите?[/quote]
Значи ние си коментираме както ни изнася,ако не си забелязъл!Нито ти си бил там,нито аз и не знаем какво е ставало!Тъй че,квото и да си коментираме,има си комисия и тя си решава![/quote]
Като заклет поддръжник на това да се накаже само докторът ти зададох въпрос:правилно ли е сега всеки един отбор да си вземе по един Мирчо Крайнов и да ги тъпче с анаболи и тем подобни лайна като идиоти и после всичко мирно и тихо да се покрие и да го отнясят лекарите,пък дори да приемем ,че играчите незнаят какво пият? И така един след друг да сменяме докторите на отборите? Ако благоволиш да отговориш ще ти бъда благодарен. :)
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
RealRed

Мнениеот RealRed » 04 яну 2012 12:50

Искам и да аз да си кажа мнението. Обичам ЦСКА, велик клуб с велика история, с велики спортисти, прославили името на България и на клуба. И винаги ще го обичам, защото това е моят отбор, и никога не бих го загърбил. Както няма да го направя и сега. И сега ще защитя отбора си не с червените фенски нищо неразбиращи и невиждащи очила, а с погледа на реалист - срам е от това което се случи с тези футболисти, дали положителна допинг проба. Срам е защото първо са спортисти, второ са от любимият ми клуб и трето - вината винаги не е в тях. По стара българска традиция - ние, българите разбираме от всичко, никога не сме виновни, и другите са се съюзили в жестока конспирация за да ни прецакат. Факт е обаче, че това не е така. Факт е, че са дали положителна допинг проба, факт е че имаме признание от страна на доктора. Ето защо, доблестните мъже поемат отговорност и казват "Да, и аз имам вина за всичко което се случи - за мачовете, за резултата, за тренировките, за съблекалнята, за допинга". Ето защо моето скромно мнение е: И ДОКТОРА, И ФУТБОЛИСТИТЕ ДАЛИ ПОЛОЖИТЕЛНА ДОПИНГ ПРОБА ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ ЖЕСТОКО. За да няма след година, не двама, а тридесет допингирани от тридесет различни отбора. За да няма след година въпроси - стигнахме ли дъното? клубният ни футбол е много слаб? "Папуа и Нова Гвинея все още нямат национален футболен отбор, но въпреки това, са преди нас в световната ранглиста"
Ето затова трябва да бъдат наказани жестоко. Защото на мен лично ми писна да слушам оправдания, невинност и простотии от страна на футболисти, журналисти и прочие, които подкрепят гореспоменатото - НИЕ ВИНАГИ СМЕ ПРАВИ И НИКОГА НЕ СМЕ ВИНОВНИ. Глупости. Докато всеки от нас не потърси вината първо в себе си, и не се научи да се самокритикува, без да обвинява другите - такъв нещастен фенски живот ни чака. Та дори и по-лош.
"Не ги харесвам, защото петнят името на Апостола. Затова трябва да ги изписваме с "ф"

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 04 яну 2012 12:54

Синя Гордост написа:Самопризнанията на доктор Мирчо Крайнов могат да спасят от наказание хванатите с допинг футболисти на ЦСКА. Това обяви генералният сектетар на БОК Белчо Горанов пред ТV7. Именно дисциплинарната комисия на Oлимийската централа ще реши съдбата на Костадин Стоянов, Тодор Янчев и Румен Трифонов, които бяха уличени в употреба на забранени вещества след мачовете с Левски и Лудогорец.

"Случаят е малко по-различен от останалите, които комисията е гледала. Лекарят пое изцяло вината и вероятно това е истината. Всички футболисти са следвали неговите указания. Без наказание на самите спортисти трудно ще се размине, но те могат да бъдат наказани в по-лека форма - само със забележка или по-малък срок, така че да започнат да участват във вътрешното първенство още в началото на пролетния полусезон."

За сметка на това обаче доктор Мирчо Крайнов ще понесе най-тежката възможна санкция. Той няма да може да работи в сферата на футбола за дълъг период от време. sportal.bg
Супер,чудесно ! Хайде сега всички отбори в А група да си назначат по още един доктор,който да ги тъпче с допинг ,пък като ги хванат ще го отнася докторът,като след отстраняването му ще му се дава малка компенсация и после на неговото място ще се назначи друг доктор и така до безкрай.Браво Белчо,браво Горанов,ах този "син БОК".

А тази комисия събра ли се да реши наказанията?Самия факт,че изнасяш тая публикация преди дадено събитие да се състои,говори за намеренията и чувствата ти в момента.Така беше и с отворените теми преди да дойдат резултатите от пробите от Атина.Преброй колко поста от сини фенове има в тия теми и ако не си със сини очила,а в това много се съмнявам,сам ще стигнеш до извода до злобичката,която ви гони.По полека за да не ви се спука жлъчката ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 04 яну 2012 12:56

И ДОКТОРА, И ФУТБОЛИСТИТЕ ДАЛИ ПОЛОЖИТЕЛНА ДОПИНГ ПРОБА ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ ЖЕСТОКО. За да няма след година, не двама, а тридесет допингирани от тридесет различни отбора Ето това имам предвид.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 04 яну 2012 12:58

RealRed написа:Искам и да аз да си кажа мнението. Обичам ЦСКА, велик клуб с велика история, с велики спортисти, прославили името на България и на клуба. И винаги ще го обичам, защото това е моят отбор, и никога не бих го загърбил. Както няма да го направя и сега. И сега ще защитя отбора си не с червените фенски нищо неразбиращи и невиждащи очила, а с погледа на реалист - срам е от това което се случи с тези футболисти, дали положителна допинг проба. Срам е защото първо са спортисти, второ са от любимият ми клуб и трето - вината винаги не е в тях. По стара българска традиция - ние, българите разбираме от всичко, никога не сме виновни, и другите са се съюзили в жестока конспирация за да ни прецакат. Факт е обаче, че това не е така. Факт е, че са дали положителна допинг проба, факт е че имаме признание от страна на доктора. Ето защо, доблестните мъже поемат отговорност и казват "Да, и аз имам вина за всичко което се случи - за мачовете, за резултата, за тренировките, за съблекалнята, за допинга". Ето защо моето скромно мнение е: И ДОКТОРА, И ФУТБОЛИСТИТЕ ДАЛИ ПОЛОЖИТЕЛНА ДОПИНГ ПРОБА ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ ЖЕСТОКО. За да няма след година, не двама, а тридесет допингирани от тридесет различни отбора. За да няма след година въпроси - стигнахме ли дъното? клубният ни футбол е много слаб? "Папуа и Нова Гвинея все още нямат национален футболен отбор, но въпреки това, са преди нас в световната ранглиста"
Ето затова трябва да бъдат наказани жестоко. Защото на мен лично ми писна да слушам оправдания, невинност и простотии от страна на футболисти, журналисти и прочие, които подкрепят гореспоменатото - НИЕ ВИНАГИ СМЕ ПРАВИ И НИКОГА НЕ СМЕ ВИНОВНИ. Глупости. Докато всеки от нас не потърси вината първо в себе си, и не се научи да се самокритикува, без да обвинява другите - такъв нещастен фенски живот ни чака. Та дори и по-лош.

+1
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 04 яну 2012 12:59

аман от син рев..направо ми писна вече.мани другото ми левскари си правят теми за ЦСКА само левскари си обсъждат..явно доста ни обичате...после не ми говорете само как на вас ви пука само за Левски и не се интересувате от ЦСКА!И без тия футболисти и с тия пак ще ви бивем на пролет, така че не се пинявайте много
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 04 яну 2012 13:05

RealRed написа:Искам и да аз да си кажа мнението. Обичам ЦСКА, велик клуб с велика история, с велики спортисти, прославили името на България и на клуба. И винаги ще го обичам, защото това е моят отбор, и никога не бих го загърбил. Както няма да го направя и сега. И сега ще защитя отбора си не с червените фенски нищо неразбиращи и невиждащи очила, а с погледа на реалист - срам е от това което се случи с тези футболисти, дали положителна допинг проба. Срам е защото първо са спортисти, второ са от любимият ми клуб и трето - вината винаги не е в тях. По стара българска традиция - ние, българите разбираме от всичко, никога не сме виновни, и другите са се съюзили в жестока конспирация за да ни прецакат. Факт е обаче, че това не е така. Факт е, че са дали положителна допинг проба, факт е че имаме признание от страна на доктора. Ето защо, доблестните мъже поемат отговорност и казват "Да, и аз имам вина за всичко което се случи - за мачовете, за резултата, за тренировките, за съблекалнята, за допинга". Ето защо моето скромно мнение е: И ДОКТОРА, И ФУТБОЛИСТИТЕ ДАЛИ ПОЛОЖИТЕЛНА ДОПИНГ ПРОБА ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ ЖЕСТОКО. За да няма след година, не двама, а тридесет допингирани от тридесет различни отбора. За да няма след година въпроси - стигнахме ли дъното? клубният ни футбол е много слаб? "Папуа и Нова Гвинея все още нямат национален футболен отбор, но въпреки това, са преди нас в световната ранглиста"

много си найвен,ако си мислиш,че с жестоките наказания на нашите играчи, ще се оправи футбола в България много се лъжеш!Почти всички клубове са курумпирани и правят измами..Аз малко не ти разбирам логиката....А тя е следната...примерно аз утре отивам на лекар..въобще си нямам на идея от болести от лекарства и тн....лекаря ме преглежда и ми написва рецепта...отивам и си взимам лекарствата, защото искам да се оправя...да обаче след седмица взема че се гътна заради дадено лекарство или това лекарство ми направи нещо лошо което няма оправяне...аз съм виновен,че съм искал да оздравея или?футболистите като цяло не хвалят с голям капациетет от знания...надали знаят всичко за допинга и какво трявба да взимат и какво да не взимат!Ми тоя лекаря може да е някакъв психопат и да им слага ебати работите в дневните дози?Пак ли са виновни футболистите?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Футбол - България”