Хванатите с допинг от ЦСКА на линия за първия кръг - ето как

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Хванатите с допинг от ЦСКА на линия за първия кръг - ето как

Мнениеот delqnski47 » 04 яну 2012 12:22

Като ми сипят отрова в кафето без да знам,значи че аз съм си виновен,аха!Еми има логика!Кой ме е карал да го пия,я :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 04 яну 2012 12:24

аааа не е доктора виновен,а предишното правителство :lol: :mrgreen:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 яну 2012 12:26

Сигурно и гадните Титани са накарали доктора да излъже и да признае,че той е виновен!Ако не го направи,ше го утепат :o :( :o
Каква наглост и безочие!!!!! :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от delqnski47 на 04 яну 2012 12:30, променено общо 1 път.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Lavinata-1914
Контакти:

Мнениеот Lavinata-1914 » 04 яну 2012 12:29

Абе "BOURGASE"----Кажи ---теб лично какво те засяга тази тема--и каква злоба видя??????Стига вече комплекси от цесекари от Bourgase!!

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 04 яну 2012 12:29

Bourgas написа:Син горделивко, заглавието ти е провокативативно, това което пишеш е. Защо я правиш тази тема ти? Да не би да играят с Левски в 1 кръг? Какво те бърка теб? Защо не си гледаш в твоята копанка? Сега по-гот ли ти е като го написа? Нещо ще промениш ли? Сега очаквам и декларация от запад, изток, север и юг. То колко простотии имаше до сега със съдии, администрация и какво ли още не, тоя сироп за кашлица е най-малкия кахър. А ти продължавай да мразиш повече ЦСКА, от колкото да обичаш Левски, поне така може би ти се осмисля живота. Лек ден.

Много писане за нищо ! Как разбра ,че мразя повече ЦСКА ,отколкото обичам Левски или си знаеш заучените фрази и трябва да те видим колко оригинален си.За пореден път те питам,къде видя изблик на омраза ? Заглавието е на Спортал.бг ,само ,че кой да прочете какво е написано ?! Не съм го измислил аз. И не е сироп за кашлица и си е забранена субстанция и съм си казал мнението ,че не е правилно да се наказва само докторът,защото по тази логика всеки ще прави подобни гяволии и всичко ще си е наред . И какво като не играят с Левски първия кръг,дай да си се зобиме като коне ,пък майната му на всичко и всички.Стана ми ясен ,щом твърдиш,че тази допинг афера е най-малкия кахър,за подобно нещо в Европа се обръща всичко с краката нагоре ,при хванати повече от 1 играч.Лек ден .
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 04 яну 2012 12:31

Не съм чел мненията в тази тема, щото е безсмислено. Беше пределно ясно, че държавата ще направи всичко възможно да защити червените от поредния позор, в който се набъркаха. Значи, нищо лично срещу Янчев, Трифонов и Коста Стоянов, но имам едно питане. Ако БОК ги оправдае, както вероятно ще стане, това означава ли, че всички футболисти и спортисти в България оттук - нататък могат да употребяват допинг? Щото, нали, и те могат да обвинят лекарите?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 04 яну 2012 12:35

Lavinata-1914 написа:Абе "BOURGASE"----Кажи ---теб лично какво те засяга тази тема--и каква злоба видя??????Стига вече комплекси от цесекари от Bourgase!!

А теб какво те засяга, лавинообразни, че така с лошо, че и с големи букви си ме написал?

Синя Гордост написа:
Bourgas написа:Син горделивко, заглавието ти е провокативативно, това което пишеш е. Защо я правиш тази тема ти? Да не би да играят с Левски в 1 кръг? Какво те бърка теб? Защо не си гледаш в твоята копанка? Сега по-гот ли ти е като го написа? Нещо ще промениш ли? Сега очаквам и декларация от запад, изток, север и юг. То колко простотии имаше до сега със съдии, администрация и какво ли още не, тоя сироп за кашлица е най-малкия кахър. А ти продължавай да мразиш повече ЦСКА, от колкото да обичаш Левски, поне така може би ти се осмисля живота. Лек ден.

Много писане за нищо ! Как разбра ,че мразя повече ЦСКА ,отколкото обичам Левски или си знаеш заучените фрази и трябва да те видим колко оригинален си.За пореден път те питам,къде видя изблик на омраза ? Заглавието е на Спортал.бг ,само ,че кой да прочете какво е написано ?! Не съм го измислил аз. И не е сироп за кашлица и си е забранена субстанция и съм си казал мнението ,че не е правилно да се наказва само докторът,защото по тази логика всеки ще прави подобни гяволии и всичко ще си е наред . И какво като не играят с Левски първия кръг,дай да си се зобиме като коне ,пък майната му на всичко и всички.Стана ми ясен ,щом твърдиш,че тази допинг афера е най-малкия кахър,за подобно нещо в Европа се обръща всичко с краката нагоре ,при хванати повече от 1 играч.Лек ден .

Спортал е най-жълтата електронна спортна медия, за това не я чета. Виждам, че мразиш повече по това, че всеки път като вляза някъде в някоя тема за ЦСКА си там. А относно допинга, пич, излагаш се! Мислиш ли, че има спортист в днешния спорт, който да не ползва. Ще напиша нещо последно и се махам, че ми писна : Знаеш ли какво ми каза мой приятел, относно БГ щангите? Няма да казвам име и т.н., но агента си каза - Еми, бате, не можахме да ги изчистим, другите ползват по-добър от нашия, а ние чистим 1-2 седмици преди състезание. Ама ни хванаха. СЪщото е и при футболистите, въпрос на късмет и на кофти изчистващи диуретици или как се казват там. Сиропа за кашлица го казах на шега, разбира се... Лек ден.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 04 яну 2012 12:36

delqnski47 написа:Сигурно и гадните Титани са накарали доктора да излъже и да признае,че той е виновен!Ако не го направи,ше го утепат :o :( :o

Ами да ,по-склонен съм да вярвам ,че Титан са знаели ,при положение,че докторът казва цитирам: много скоро ще кажа истината. Делянски питам и теб : правилно ли е сега всеки един отбор да си вземе по един Мирчо Крайнов и да ги тъпче с анаболи и тем подобни лайна като идиоти и после всичко мирно и тихо да се покрие и да го отнясят лекарите,пък дори да приемем ,че играчите незнаят какво пият? И така един след друг да сменяме докторите на отборите?
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 яну 2012 12:37

Синя Гордост написа:
delqnski47 написа:Сигурно и гадните Титани са накарали доктора да излъже и да признае,че той е виновен!Ако не го направи,ше го утепат :o :( :o

Ами да ,по-склонен съм да вярвам ,че Титан са знаели ,при положение,че докторът казва цитирам: много скоро ще кажа истината. Делянски питам и теб : правилно ли е сега всеки един отбор да си вземе по един Мирчо Крайнов и да ги тъпче с анаболи и тем подобни лайна като идиоти и после всичко мирно и тихо да се покрие и да го отнясят лекарите,пък дори да приемем ,че играчите незнаят какво пият? И така един след друг да сменяме докторите на отборите?

Значи ние си коментираме както ни изнася,ако не си забелязъл!Нито ти си бил там,нито аз и не знаем какво е ставало!Тъй че,квото и да си коментираме,има си комисия и тя си решава!
Sofia.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 04 яну 2012 12:39

Тук не става дума за ЦСКА, а за истината, която хитреците отдавна са я потъпкали! И от това страдаме всички ние - без значение на пристрастията. И аиначе можем да се замислим над тези въпроси:
Футболистите вземат огромни заплати като професионалисти. Що за професианалист в днешния спорт е този, който не знае какво му дават? Сам Пената каза по телевизията как е било в Мексико в далечната 1994 година - докторът дава списък на това, което се пие, подписва се, че няма забранени съставки, подписват го и състезателите. Пената го казва, можем да предположим, че някой друг в професионалния клуб ЦСКА и сред футболистите-професионалисти го е знаел.
Каква структура е професионалния клуб ЦСКА (пък и всеки друг, който би използвал такива доводи), ако не се знае какво дава лекарят на състезателите?
До кога ще си затваряме очите за истината, защото тя засяга нашите чувства, предпочитания, пристрастия. Ако те са ни по-важни от нея, защо въобще обсъждаме кое как е. Просто кое как е няма значение в такъв случай, защото всичко е относно нашите желания - т.е. истината сме ние. И какво става в един свят, когато истината не е обективна, а субективна, относителна, лична - с какво право се бунтуваме например, ако някой каже, нещо е измама или лъжа, а според тебе не.

Върни се в “Футбол - България”