Lord of memories написа:Много смел трябва да е фен на Мадрид да ми казва да замълча.
Аз съм фен на Черно Море,ама ти това няма как да го проумееш, както и това да разбереш,че в определени мигове ставаш жалък с комплексите си!!!!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Lord of memories написа:Много смел трябва да е фен на Мадрид да ми казва да замълча.
mormona написа:Добре де те пратиха човек да отдава мача... а виее го плюетее , се тая де.Ваша си работа. Къде щяхте да слушате иначе мача ? ПО УЕФА !?
![]()
![]()
gadno e 4e davat CSKA ma4a im e GLUPAV ama se pak, nali e oficqlno predstavqne !
MORSKI написа:Lord of memories написа:Много смел трябва да е фен на Мадрид да ми казва да замълча.
Аз съм фен на Черно Море,ама ти това няма как да го проумееш, както и това да разбереш,че в определени мигове ставаш жалък с комплексите си!!!!!
Lord of memories написа:MORSKI написа:Lord of memories написа:Много смел трябва да е фен на Мадрид да ми казва да замълча.
Голям ми е комплекса, като казвам че варненски отбор няма работа в Бургас.
По-добре не изпозлвай думи дето не разбираш.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта