Ще можем ли да гледаме някъде Ч.Море ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Ticha
- Контакти:
Re: Ще можем ли да гледаме някъде Ч.Море ?
Ако причината наште да не играят в Бургас е заради изкуствения терен, незнам дали шефовете ни не сбъркаха да играем там. А може и липсата на Здравко Лазаров да е допринесла за по-добрата игра днес, защото с него в първия мач все едно бяхме с 10 човека.
- whitesnake
- Контакти:
MORSKI написа:mormona написа:Абе вие сте много прости с извинение !
Нали ви казаха хората хиляда пъти, че се опитват да предават сичко и да са обективни. За мен една от най качествените спортни медии.Да не казвам най-качествената е ГОНГ ! Сайта и предаванията по радиото, преди и самото радио.И форума ест.Нали ви казват , че искат да предават обективно сичко.Пускат ви и черно море... ама вие НЕЕ НЕМА други отбори за някои.Успокоите се.Сички сме доволни, черно море продължава. 2-0 , 3-0 общ резултат за черно море и това е.Акцент ще има на ЛЕвски и за черно море другата седмица, за мачовете им.Едните с БАКУ за лигата , другите с колоса ПСВ... само не се комплексирайте , и да почвате да се тръшкате за глупости.Предават вече 10 мин. моряците. ЕЕЕ Начи !
Ти наред ли си извинявай???Айде не ми разваляй празника-какви комплекси има в това когато се дава мач от евротурнирите и да искаш да го слушаш,а не да слушаш контрола-айде влез в час и не пиши такива глупости!!!!!!!!!!!!!
Остави,те мормоните по принцип са сбъркани.Кво да му обясняваш...
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Беше ясно,че мача ще е интересен в Молдова.НО,наште ТВ медии пак отнеха една телевизионна футболна вечер за всички БГ фенове. 
я..... пуснаха армейците по канал 3.... явно орденоносеца свърши !!!!! абе ,тимаджиите толко ли нямат пари да пратят една камера по света да видим тича ?????
Последна промяна от gugushito на 23 юли 2009 20:59, променено общо 1 път.
Ticha написа:Ако причината наште да не играят в Бургас е заради изкуствения терен, незнам дали шефовете ни не сбъркаха да играем там. А може и липсата на Здравко Лазаров да е допринесла за по-добрата игра днес, защото с него в първия мач все едно бяхме с 10 човека.
аз си мисля,че е от терана,макар да не е оправдание,ама точно това че терена ее еднакъв и за двата отбора,това изравнява възможностите на двата отбора,а както се вижда нашите са по-добрия отбор и точно това изравняване от терена,доведе до мъките първия мач
За вас моряци ний живеем...
Sole написа:Беше ясно,че мача ще е интересен в Молдова.НО,наште ТВ медии пак отнеха една телевизионна футболна вечер за всички БГ фенове.
Не съм им адвокат, изобщо, но щом местната телевизия не предава няма никакъв начин за препредаване!!!
И аз не съм доволен, че не гледах "Левски", ама какво да направя?!
Успех на МОРЯЦИТЕ!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
на море от другата седмица оле
Последна промяна от puffer на 27 авг 2009 15:55, променено общо 1 път.
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
- Blacksea13
- Контакти:
Като го слушам Добри мача е 2:0....ще се побърка горкия,може пък и наистина добре да си играят наще,то това в Бургас терен ли е?
Коментират ми как излизат играчите на цска, а има мач който се играе!
!

Обичам да обичам !!! 
-
Aleksandyr
- Контакти:
2:0 ГОООООООООООООООООЛ
Върни се в “Футбол - България”