pomiqrat
Явно си гледал българския вариант на уикипедия. Защото в този вариант купата на УЕФА и купата на панаирните градове са преставани като един турнир което е напълно грешно. Купата на панаирните градове има стойност колкото балканската купа. Този турнир не е под егидата на УЕФА или ФИФА и не се приема за официален евротурнир .
fcb_bg написа:Хахах, дайте парите на Абрама и Шейха на Севийя и Валенсия и гледайте к'во става. Преди да текне сухото там, испанските бяха къде-къде по-добри. Валенсия и Севийя нямат финансови благодетели и тях кризата ги лови.
Ми то по тази логика дайте на Юнайтед да продава индивидуално ТВ правата си както правят Барса и РЕал ? Дали няма по оборот Юнайтед да е пред двата испански гранда ? Дайте да се запитаме защо Абрама и шейховете дойдоха в Англия,а не ИСпания ? Ми отговора е прост английските отбори са печеливши и правят голям оборот, защото печелят доста от ТВ права и от много други неща(като билети,фен артикули и т.н.) докато испанските отбори(без Барса и РЕал) не са толкова печеливши . Нямат същата печалба от ТВ права както в Англия и няма възвращаемост. Никой няма да инвестира в нещо което няма голяма възвращаемост освен ако не е някой мафиот и иска да си пере парите.
fcb_bg написа:Gonzi_407 написа:tornadoto_96 написа:Не си мисли, че Валенсия, Севиля, Малага и Леванте са по-слаби от Челси, Ливърпул и Нюкасъл!

За валенсия се видя, че са по-слаби от Челси, Виляреал и те се видяха... май в полза на Англичаните?!?!?
Аве ей, когато някой отбор от Англия от град с 50 000 население стане на нивото на Вийяреал елате ми се обадете!
Нотингам (на английски Nottingham) е най-големия град и стопански център на графство Нотингамшър, Ийст Мидландс, Англия. Той е ядро на образувалата се агломерация Голям Нотингам, която е осмата по население урбанизирана територия в Обединеното кралство. Населението на самия град към 2001 година е 249 584 жители.[1][2]
Отборът от града има два КЕШ-а