Ти си тотален клоун и съм убеден,че никога не си гледал големия отбор на Ливърпул,защото,ако го беше правил,щеше да знаеш какво е бил за онзи отбор Далглиш като играч и по-късно като мениджър.За феновете/истинските,а не плачльовци като теб/ Кралят е легенда и икона,а ти си поредния неудачник,който си избива комплексите в анонимен форум.Дечко може да казваш на тоя,който те гледа в огледалото или по-точно вдетинен.Като идеш на мач на живо в Англия,усетиш атмосферата и опознаеш истинските скаусъри,тогава пак коментирай.Нали ти бях обяснил вече какво ще ти се случи в Сандънс,ако изцепиш некой от твоите скодоумни бисери за Далглиш?
Надявам се,че знаеш кой привлече в клуба Джон Барнс,играчът,с чието име се подвизаваш тук?Надявам се и че знаеш какво мисли Барнс за Далглиш и какъв респект има към човека,който е спомогнал страшно много в развитието му като футболист?
Всъщност съм убеден,че нищо не знаеш,защото си като развален грамофон,повтарящ едни и същи неща по 100 пъти на ден,с надеждата някой да ти повярва,но проблемът е,че облъчваш единствено и само себе си.
Честита Нова Година на всички нормални форумци