На какво се дължат изненадващите резултати в Англия ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: На какво се дължат изненадващите резултати в Англия ?
Kойто си мисли , че в топ първенствата няма уредени мачове се лъже . Само вижте резултатите на Волфсбург например последните няколко години , особено миналата и тази . Премиършип не стои по назад . Фен съм на Калчото и мога да заявя , че там е най-организираната система за уреждане на мачове, справка арестите на Дони и Синьори . Даже и ШЛ се опорочи . В днешния спорт парите играят основна роля . Няма традиции , няма симпатии , от всичко се прави пари , което рефлектира негативно върху спорта .
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Ехооо! Преди да започвате с великите конспиративни теории, помислете как може да се организира уреждането на три мача, в чието участие са намесени Челси, Манчестър Сити и Ман Юнайтед? Опциите са няколко:
1. Треньорите да са решили да пуснат слаби състави, които не са мотивирани или подредени правилно.
- Алекс Фъргюсън се е превърнал в един от най-великите треньори за всички времена и дори има титлата "сър" - мислите ли, че ще рискува в края на кариерата си да опетни името си ЗАВИНАГИ?
- Роберто Манчини е пред нов договор с Манчестър Сити, с който се очаква да стане най-високо платеният мениджър в историята на Висшата лига - мислите ли, че ще рискува това и титлата на "гражданите"?
- Вилаш Боаш започна изключително слабо кариерата си в английския футбол и като се има предвид характера на Роман Абрамович - мислите ли, че ще рискува работата си?
2. Най-лесно е да се манипулират съдиите, но аз гледах 2 от тези три мача и съм абсолютно убеден, че нямаше подкупване!
3. Играчите - това е най-трудно за изпълнение, защото при тях най-лесно може да си проличи кога играят манипулативно, също така е твърде рисковано да се включват в играта повече състезатели, защото не се знае дали няма да се издадат по някакъв начин. Това е единственият възможен сценарии от трите, но и същевременно е най-труден за осъществяване, защото футболистите в днешно време са едни изключително лабилни психически(на фона на състезатели от други спортове), разглезени, богати и надути същества, на които не се знае какво може да им щукне.
1. Треньорите да са решили да пуснат слаби състави, които не са мотивирани или подредени правилно.
- Алекс Фъргюсън се е превърнал в един от най-великите треньори за всички времена и дори има титлата "сър" - мислите ли, че ще рискува в края на кариерата си да опетни името си ЗАВИНАГИ?
- Роберто Манчини е пред нов договор с Манчестър Сити, с който се очаква да стане най-високо платеният мениджър в историята на Висшата лига - мислите ли, че ще рискува това и титлата на "гражданите"?
- Вилаш Боаш започна изключително слабо кариерата си в английския футбол и като се има предвид характера на Роман Абрамович - мислите ли, че ще рискува работата си?
2. Най-лесно е да се манипулират съдиите, но аз гледах 2 от тези три мача и съм абсолютно убеден, че нямаше подкупване!
3. Играчите - това е най-трудно за изпълнение, защото при тях най-лесно може да си проличи кога играят манипулативно, също така е твърде рисковано да се включват в играта повече състезатели, защото не се знае дали няма да се издадат по някакъв начин. Това е единственият възможен сценарии от трите, но и същевременно е най-труден за осъществяване, защото футболистите в днешно време са едни изключително лабилни психически(на фона на състезатели от други спортове), разглезени, богати и надути същества, на които не се знае какво може да им щукне.
Paralel написа:Ехооо! Преди да започвате с великите конспиративни теории, помислете как може да се организира уреждането на три мача, в чието участие са намесени Челси, Манчестър Сити и Ман Юнайтед? Опциите са няколко:
Без да твърдя нищо конкретно, само ще ти дам три примера, отнасящи се до това, което си написал. Грешката на Лампард при третия гол на Вила, грешката на Де Хеа при третия гол на Блекбърн и грешката на страничния съдия при гола на Съндърланд.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Първо се изхожда от много неправилна позиция при тълкуването на резултатите, защото се мисли, че дева ли не Сити и Юнайтед са изключителни, невероятни отбори, което категорично не е вярно и прловалите им в ШЛ са доказателство за това. Гръмките победи на Юнайтед дойдоха с нечувана порция късмет, особено тези срещу Арсенал и Челси, където футболистите на съперниците им се скъсаха да изпускат срещу вратаря и вратата без вратар. Да, Юнайтед има рутината да вземе титлата заради треньора си, но отборът от 2008 насам става все по-слаб. За Сити се говори като за едва ли не суперфутболисти и суперотбор, ама аз не виждам нито един играч от Топ20 на света там. Най-класният им изпълнител на съответния пост е може би вратарят им. Челси миналата година в периода ноември-януари взеха ако се не лъжа само една победа и от сигурни шампиони се бяха сринали до -10 точки от водача. Не виждам защо да не го повторят и този сезон с тези амортизирани до крайност основни футболисти. Така че, като се изключи загубата на Юнайтед останалите резултати са напълно резонни.
Не смятам, че ако има нагласени мачове е заради букитата. Според мен ако има нагласени неща, то те са с цел да се държи интригата в първенството и умишлено се правят равномерни съдийски "грешки".
Вижте от какво зависи крайния резултат в един мач 

- metodito
- Контакти:
niki87 написа:Ебаси глупавите спорове![]()
Добре че не гледам това малоумно първенство
+1 за първото изречение.
Не е малоумно има едно простичко нещо.
Фен съм на Калчото, но гледам английското първенство откакто го пуснаха в ефира ни.
Мога да кажа, че парите го развалиха и не беше такова... Помня Арсенал, когато бе съставен основно от английски футболисти и беше ... може би с по-слаби футбалери - да. Но бяха бояк състав, биткаджии. Слабата форма на Пул е показателна за първенството в последните години. Без силен Пул...
Парите развалиха това първенство и това, което го имаше преди - да има шампиони като Вила и Нюкясъл вече няма начин да се случи! Никога! Поне докато не почнат да боравят с нормални суми. Ако има нещо съмнително, то е в посока от големите към малките! Малък да плати на голям да загуби точки?!

Или големия да играе срещу себе си? Знаете ли какви пари прави шампиона на Англия? Ами тв-правата? Та ако изпадне от Топ 4 знаете ли, че това са невероятни пари, които ще изгуби?
ННедейте бърка най-смешното първенство в Европа - "Виктория Футболно Първенство" и Премиърлийг.

... така че битката за място в топ 4 ще е между доста отбори Арснаал, Манчистар Юн, Тотенхам, Ливерпул и Челсей
Кои са тия отбори? За първи път ги чувам...

[center]
[/center]

daniel875 написа:smoothc написа:Ти как се казваше? Александър ли беше, или Светозар? Май беше първото. Тебе съм те проверил. Не си мисли, че не ти знам работите. Това какво е завършил, който и да е, не означава, че има толкова в главата.
Александър се казвам,точно така.Ти какво си проверил....едва ли има значение,а още повече за мен.
А за последното изречение-No comment!
Завършил съм в Швейцария-в Цюрих,а юли месец заминавам за Ню Йорк..а ти ще си останеш цял живот необразован и ограничен.
И какво от това? Ти си просто един бъдещ капиталист, при това жалък. Заминавай за Ню Йорк и не се връщай! Такива като теб не са нужни на България. Ти си едно просто човече, зомбирано от реклами, маркетинг и глупости. Много неща не са ти ясни.
Прав ти път!
Колко профила имаш???
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
lebed4eto написа:Вижте от какво зависи крайния резултат в един мач

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага