Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

LiverpoolFC
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот LiverpoolFC » 01 яну 2012 12:47

tedicha123 написа:- Деймиън Комоли и „Бахия Интернешънъл“ ще се срещнат тази седмица във връзка с Фернандо Торес;

- Луис Суарес със сигурност ще обжалва решението на Футболната асоциация на Англия;

- Дарън Бент е втори избор след Фернандо Торес, ако преговорите с „Бахия“ не успеят;

- „Ливърпул“ са направили запитване за Джеймс Маккарти от „Уигън“ и Никица Йелавич от „Глазгоу Рейнджърс“;

- Един от Макси Родригес, Дирк Каут или Фабио Аурелио ще напусне най-вероятно през този трансферен прозорец;

- „Нюкасъл Юнайтед“ са направили запитване за Анди Керъл;

Това са все добри новини. Но все пак ми е интересен източника? Смятам, че Торес няма как да се върне. Аз лично бих се радвал на един такъв трансфер, но не мисля, че на "Анфийлд" ще го приемат добре. Но все пак дано да стане.
И все пак най-абсурдното е, че Нюкасъл си искат обратно Анди. Някаде четох, че били готови да дадат 20млн. за него... Това просто няма как да стане. Не смятам, че ще успеем да пре***ме някой с това дръвче.
Ей Хлапе, ти алчно копеле, колко трофея спечели с "големия" Челси ?

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 01 яну 2012 12:49

Karsa Orlong написа:
Hakercheto написа:
Karsa Orlong написа:Струва ми се, че тоя слух става все по - реален, майка му стара ...

За Бент ли ? Ако е за него,горкият Ливърпул. Та тоя вкарва веднъж от 10 пъти в Вила а в националния не може да пипне топката. Единствения свестен мач му бе с/у Испания когато удари гредата и Лампард вкара за 1:0.
Предпочитам Керъл отколкото нови 25 млн.+ за тоя..

Да бе, мислех, че съм пейстнал линка, ама явно съм още снощен :lol:

Нямаше как да не го позная. Цяла седмица чета как сме имали интерес към Бент. Не ми допада и няма да пасне на играта ни,а ако толкоз го искаме ще трябва и да се охарчим за него. Вила също няма да го пусне лесно и ще иска пари за него. Даунинг,Йънг сега ако и Бент им вземат направо да се борят за оцеляване.
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 01 яну 2012 12:51

Уникални новини днес. Бент не ни трябва, дано наистина е втори избор след... Торес, защото ще се набутаме с още един излишен играч. Не, че Бент не е добър голмайстор, напротив, но е добър за отбори като Съндърланд и Вила, не за отбор от ранга на Ливърпул. Иначе дано наистина се отървем от Керъл, да го върнем на Нюкасъл пък там да го правят каквото искат. Дано от тези тримата, които са казани, че един от тях ще напусне, това да бъде Аурелио, защото е напълно излишен. Макси и Каут могат да помогнат поне до края на този сезон, не бива да се избързва с продажбата им. Дано иначе видим отново деветката в стария й собственик срещу Стоук Сити на 14 януари... :roll:
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 01 яну 2012 12:55

Според мен проблемът с Бент е в трансферната сума, не толкова, че е слаб играч. Мисля, че има голмайсторски нюх и би ни свършил работа много повече от Керъл. За последния мога да кажа само едно - не знам как някои от пишещите тук продължават да възхваляват играта му срещу Нюкасъл. Прочетох коментари от сорта на "не му достигна самочувствие да си спре топката, Джерард му центрира перфектно 3 пъти, но при 2 от тях той се пласира грешно, а при третия удари греда". Това са все неща, с които никой централен нападател не би се гордял, още повече ако струва толкова пари.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 01 яну 2012 12:57

само едно ще ви кажа,ако дадем коня на нюкасъл и със парите си върнем торес или купим бент-тоя път КД ще е успял в трансфера...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 01 яну 2012 13:00

Джони, подкрепям те от всякъде тук ! Съмняваме обаче, че Бент ще играе добре при нас, ако го вземем. Както казах, той е добър нападател, но за по-малки отбори. Виж сега, Торес е друго яче, иначе и Бент е по-добър избор от Керъл...
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 01 яну 2012 13:18

RedMagic написа:Джони, подкрепям те от всякъде тук ! Съмняваме обаче, че Бент ще играе добре при нас, ако го вземем. Както казах, той е добър нападател, но за по-малки отбори. Виж сега, Торес е друго яче, иначе и Бент е по-добър избор от Керъл...

Торес също е нападател за по - малки отбори. Нали го виждаш какво прави в "по - големия" отбор :lol:

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 01 яну 2012 13:21

абе бент според мен,не е чак толкова лош избор и е поне 5 класи над коня....поне ще вкарва повече от него,иначе и аз искам торес обратно и дано да стане,но и бент не е чак толкова лош трансфер!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 01 яну 2012 13:22

Karsa Orlong написа:
RedMagic написа:Джони, подкрепям те от всякъде тук ! Съмняваме обаче, че Бент ще играе добре при нас, ако го вземем. Както казах, той е добър нападател, но за по-малки отбори. Виж сега, Торес е друго яче, иначе и Бент е по-добър избор от Керъл...

Торес също е нападател за по - малки отбори. Нали го виждаш какво прави в "по - големия" отбор :lol:

Хаха, вярно е така :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 01 яну 2012 13:26

Интер е обявил, че ще пусне Снайдер при оферта не по-малка от 25 милиона паунда. Дали да не ги извадим ? Трябва ни опит и креативност в центъра на терена, а Снайдер определено може да ни помогне много в това отношение...

Върни се в “Ливърпул”