На какво се дължат изненадващите резултати в Англия ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 01 яну 2012 12:13

Този и в по-миналия кръг станаха поредица от странни резултати и то в много съмнителни мачове, цял свят залагаше на тези отбори и това първенство, тъй като то е единственото актуално в момента, другите са в пауза, манипулирани според мен резултати от големите букмейкърски къщи, страшно много пари са спечелили от тези странни резултати, вероятно става въпрос за десетки милиарди
Последна промяна от bez-nick на 01 яну 2012 12:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Ще разследват ли Висшата лига след уговорените мачове?

Мнениеот Бижутера » 01 яну 2012 12:14

bez-nick написа:Този и в по-миналия кръг станаха поредица от странни резултати и то в много съмнителни мачове, цял свят залагаше на тези отбори и това първенство

Саше, ти ли си? ;)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 01 яну 2012 12:15

Саше Маше, трябва да си малоумен да не можеш да прецениш дори по действието на дадени отбори, когато изостава в резулатата за какво става въпрос

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 01 яну 2012 12:18

8-)

Разследва се нещо, което е инцидентно. Това си е практика там ... :lol:
Челси и Манчестър Юн. играха така, че да загубят мачовете си.
Днес очаквам същото и от Сити ... ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 01 яну 2012 12:24

bez-nick написа:Този и в по-миналия кръг станаха поредица от странни резултати и то в много съмнителни мачове, цял свят залагаше на тези отбори и това първенство, тъй като то е единственото актуално в момента, другите са в пауза, манипулирани според мен резултати от големите букмейкърски къщи, страшно много пари са спечелили от тези странни резултати, вероятно става въпрос за десетки милиарди

аве пич кой ги играл на знак тия мачове или луд или има страшно много пари за губене тия мачове се играха масово гол гол и овър и то при много добри ставки лично аз ги хванах на 4/6 гола и двата с много приличен залог 8-)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 01 яну 2012 12:27

kiko75 написа:
bez-nick написа:Този и в по-миналия кръг станаха поредица от странни резултати и то в много съмнителни мачове, цял свят залагаше на тези отбори и това първенство, тъй като то е единственото актуално в момента, другите са в пауза, манипулирани според мен резултати от големите букмейкърски къщи, страшно много пари са спечелили от тези странни резултати, вероятно става въпрос за десетки милиарди

аве пич кой ги играл на знак тия мачове или луд или има страшно много пари за губене тия мачове се играха масово гол гол и овър и то при много добри ставки лично аз ги хванах на 4/6 гола и двата с много приличен залог 8-)

Коллко ти и още някой, знаеш колко хора са се шили на краен резултат, оборотър на всички букмейкъри сигурно е 100 милиарда след тези наредени мачове

Потребителски аватар
chelseaboy
Контакти:

Мнениеот chelseaboy » 01 яну 2012 12:29

Нищо чудно и да има уредени. По това време на годината само там се играе футбол, всички залагат там, нали и букитата трябва да гепнат малко :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 яну 2012 12:32

Човек, не знам следиш ли английски футбол, но аз не помня в мачовете между Коледа и Нова година да не се получават странни резултати, но това според мен е следствие от натрупана умора в играчите на грандовете, един вид ...презареждане на батериите. Докато малките отбори се възползват от това.
Този период обикновено дава поглед за това, кои ще се борят за призовите места и кои ще изпадат.
И още нещо - много хора знаят това и когато залагат го имат предвид и си правят подарък за Новата година, а ти ако си залагал на сигурни знаци не ти е виновна ФА.
;)

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 01 яну 2012 12:47

Било от умора, айде стига глупости, ако е така до края на сезона какво ще правят, трябва да има само странни резултати, то още не се е преполовил сезона във ВЛ- умората била причината :shock: дори нямаха мачове през седмицата, за да са изморени и да има логика в странните резултати

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 яну 2012 12:54

Ами, всъщност сега почва интересното и свършват странните резултати. Има още един период всъщност такъв - в началото на април - тогава някъде се отделя призовата тройка от другите.
Лично за мен битката между Пул, Тотнъм и Сити за "подножието на върха" ще е най-интересна, а Арсенал, Юнайтед и Челси, ако сменят Боаш обаче ще се бият за златото.
И не виждам аргументите на другите пред съра.
И лично на мен това първенство не ми е толкова привлекателно.
Виж Италия или Германия...
Последна промяна от metodito на 01 яну 2012 12:56, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - Свят”