Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Re: Ами...това беше!

Мнениеот gogovcite » 23 юли 2009 10:33

Какво да изчакваме Nikona? Не знам за теб, но мен въобще не ми се чака. Чакахме целия минал сезон, едва дочакахме ачовете в ШЛ и сега хоп смяна на тренера. Ами ако отпаднем от узбеките (дано не), но ако отпаднем нали знаеш какво ще се почне пак - треньора е нов, още не е навлязъл и тн. и тн...НЕ МУ Е ВРЕМЕТО ТОЧНО СЕГА ДА СЕ СМЕНЯ ТРЕНЬОРА. Плюс това се съмнявам точно този да е Спасителя.
Ама така или иначе вече е станало - нека пожелаем успех на отбора и стискаме палци и отпуснем мощно гърла на мача. САМО ЛЕВСКИ!
Hala Madrid

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 юли 2009 10:35

И аз така. Само дето мисля да се върна в тоя форум, когато всичко отмине. Може да е след пет дена, може след пет месеца. Чао ви. Хубав е форума. Беше ми кеф да лафя с вас. До скоро. ;)

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Re: Стига охкане,Левски е на прав път!

Мнениеот asenkolev » 23 юли 2009 10:36

lakito7 написа:
от asenkolev на 22 Юли 2009 19:40
Другата седмица голям срам чака цяла България. Журналистите от сега започват да пишат статиите: Срам и Позор в Баку! Само после ще добавят резултата.

Никой не те пита теб,защо не пишеш нещо за отборчето ти,ама май няма какво,защото той е нещо като нищо.

Интересувам се от смяната на треньора ви щото другата седмица ще представлявате България в ЕКТ.Затова смятам тая смяна за най-тъпото което е правил Батков. Иначе погледнато на бг-клубно ниво, на мен ми е добре. След 3 седмици идвате в Перник и след като са ви надрали в Европа с тоя сръбски неудачник, за нас ще е добре дошло. Даже каква Европа, Азербайджан си е в Азия. А за Миньор имам какво да си пиша. Бихме Оцелул и утре ще играем с Уигън от висшата лига. Но тук става въпрос за българското участие в ЕКТ, а не за Левски ЦСКА или пък Миньор.
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

Потребителски аватар
evolution
Контакти:

Мнениеот evolution » 23 юли 2009 10:39

бай ганя е хитър. Ако сега случайно левски победи узбекистанците ще каже -ето, нов треньор , веднага си пролича, ако паднат /което е 127 % вероятно/ ще рече-слаба подготовка, новия треньор да не е магьосник за една седмица да оправи нещата. Хитър е Ганяяя, хитър :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 23 юли 2009 10:40

На тея от сектор Б дето "уж" са най-вярната публика на отбора искам да им кажа, че ако се провалим вдруги ден, чакам да чуя и видя "Достанич вън", ако не майка ви мръсна на всички онези, които викахте толкова срещу Велев, повече немога да ви търпя!!! Аз лично искам да са срещна с някои от вас...вашта мама!!!! :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Bully_Blue
Контакти:

Новият нападател?

Мнениеот Bully_Blue » 23 юли 2009 10:51

Дениран Ортега!?Това ли е нападателя,който ще ни вкара в ШЛ,та това недоразумение вкарва по 5 гола на сезон и то в Българското първенство,а освен това всеки мач излиза контузен.Батков,пий си хапчетата.След като смени малоумния Велев със още по-малоумния сърбин,сега и тази новина направо ме разтресе. :?
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

bluelife
Контакти:

Re: Картотекиране на Централен нападетел в ЛС

Мнениеот bluelife » 23 юли 2009 10:54

Ако ще вземат някой като Тодор Колев - по-добре въобще да не вземат никой. То без това ние си имаме по-добри от него. И Огнянов и Кръстовчев. Явно, че пари за качествен нападател няма, а и е друг въпрос кой ще иска да дойде. Струвами се, че накрая ще закърпят положението с някой посредствен сърбин, или африканец.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Кой ще е помощник на Достанич?

Мнениеот milen.hristov » 23 юли 2009 10:56

- Емил Велев-помощник
- Христо Йовов-помощник
- Гонзо-помощник
- Наско Сираков-директор от 27/28 юли а може би и от утре

chefoo4
Контакти:

Мнениеот chefoo4 » 23 юли 2009 10:58

Истината е ,че по време на треньорстването на Кокала Левски имаше безидейна игра ,с която как станахме шампиони един Господ знае.Кокала няма какво да даде на Левски освен обич.Но с обич не става.Левски никога не е бил толкова безличен отбор.Затова му трябва треньор с виждания както за игровата тактика,така и с умение да използва максимално индивидуалните възможности на футболистите.Особено сега когато има шанс отново да влезем в групите на Шампионска лига.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 23 юли 2009 10:58

metodito написа:Ами ...това беше! Започна началото на края. С тоталното побъркване на Батков. Или е побъркване, или има нещо, което не знам. Най - вероятно второто, понеже в последните две седмици Б. не показваше, че ще прави промени. Началото на края идва и с лумпенизирането на част от публиката на стадиона (една малка част) и овластяването и. В лагера на други фенове, подобни неща има отдавна. За това на мача на рижите с Ливърпул имаше по-малко от 15 хил. души, а на Левски - Ливърпул над 40 000. И при нас така ще стане. Сигурно мога да изброя още десетина неща, но не мисля да списвам някакви книги. Само ще кажа, че вашия край ще дойде, ограничители и всякакви лумпени. Всичко ще дойде на мястото си.. Ние, които сме запалянковци, а не мразалянковци. Ще победим. Нашата сила е вътрешна, вашата единствено външна. Една, две, пет години... Ще се махнете от стадиона, знам го. А ние ще чакаме и подкрепяме своя отбор, независимо от състоянието му. Знаете ли, една от руските думи за запалянко е болельщик. Красиво звучи и отразява състоянието в което изпада всеки добър фен. На него му е болно за отбора му, когато не е в добра форма, той страда, така както се и радва - силно и искрено. А вас ви описва другата руска дума за фен, запалянко -фанать, "фанатик". И тук положително значение думата няма. Вие, които налагате сега правилата сте мразалянковци, не запалянковци. Аз не съм сигурно "истински фен" според вас. Нали така ги разделяте? Не знам. Човек, който се самоанализира сам най-често греши. Може и да сте прави. Аз съм просто един фен, болельщик. И с мир ще гледам залеза ви.

+1
Много хубаво мнение
110 години любов!

Върни се в “Архив”