Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

rkk
Контакти:

Re: Кой ще е помощник на Достанич?

Мнениеот rkk » 23 юли 2009 08:30

PFC Litex написа:
Алоууу малчуганите , Достанич като стана шампион с Левски и носител на купата, като отстранихме Брьондби за купата на Уефа и изиграхме 2 достойни мача с Динамо Киев , вие сте били на площадките и сте се чудели коя количка да похванете! Мачкахме ЦСКА,Литекс,Нафтата и Славия за здравей здрасти...или не сте били достатъчно големи да се сетите или ви е къса паметта като че ли!

:lol: :lol: Достанич помощник-треньор - ЦСКА 0-3 Славия 1-2 на Герена, като изключим мача с Брьондби (най-добрият на този отбор) и изключително каръшкия срещу Щурм, бяхме ДОСТА(нич) зле...

boji_levski
Контакти:

Мнениеот boji_levski » 23 юли 2009 09:12

Fc Baku 2 написа:според мен най добре кокала поне за помощник да остане знае обстановката в отбора ;)

моля антибългарските турци да не дават мнения :arrow:

Потребителски аватар
lakito7

Re: Стига охкане,Левски е на прав път!

Мнениеот lakito7 » 23 юли 2009 09:17

от asenkolev на 22 Юли 2009 19:40
Другата седмица голям срам чака цяла България. Журналистите от сега започват да пишат статиите: Срам и Позор в Баку! Само после ще добавят резултата.

Никой не те пита теб,защо не пишеш нещо за отборчето ти,ама май няма какво,защото той е нещо като нищо.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
LOKO_PD_FAN
Контакти:

Мнениеот LOKO_PD_FAN » 23 юли 2009 09:30

Каквото повикало,такова се обадило! Изхвърлиха го по същият начин,както и дойде,колкото до това дали ще остане на някой пост,със сигурност ,защото просто няма доблест и ,затова ще си живурка на някое постче ,както го е правил винаги.Така или иначе след два мача си отиваше пак,а с тази политика на Батков Достанич ще си иде след мачовете с Баку.

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 23 юли 2009 09:48

И по-добре!
Защото остане ли до мача с прасетата, пак ще паднем с 0:3, както предния път с този малоумник и мушмулата... :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Ами...това беше!

Мнениеот metodito » 23 юли 2009 10:10

Ами ...това беше! Започна началото на края. С тоталното побъркване на Батков. Или е побъркване, или има нещо, което не знам. Най - вероятно второто, понеже в последните две седмици Б. не показваше, че ще прави промени. Началото на края идва и с лумпенизирането на част от публиката на стадиона (една малка част) и овластяването и. В лагера на други фенове, подобни неща има отдавна. За това на мача на рижите с Ливърпул имаше по-малко от 15 хил. души, а на Левски - Ливърпул над 40 000. И при нас така ще стане. Сигурно мога да изброя още десетина неща, но не мисля да списвам някакви книги. Само ще кажа, че вашия край ще дойде, ограничители и всякакви лумпени. Всичко ще дойде на мястото си.. Ние, които сме запалянковци, а не мразалянковци. Ще победим. Нашата сила е вътрешна, вашата единствено външна. Една, две, пет години... Ще се махнете от стадиона, знам го. А ние ще чакаме и подкрепяме своя отбор, независимо от състоянието му. Знаете ли, една от руските думи за запалянко е болельщик. Красиво звучи и отразява състоянието в което изпада всеки добър фен. На него му е болно за отбора му, когато не е в добра форма, той страда, така както се и радва - силно и искрено. А вас ви описва другата руска дума за фен, запалянко -фанать, "фанатик". И тук положително значение думата няма. Вие, които налагате сега правилата сте мразалянковци, не запалянковци. Аз не съм сигурно "истински фен" според вас. Нали така ги разделяте? Не знам. Човек, който се самоанализира сам най-често греши. Може и да сте прави. Аз съм просто един фен, болельщик. И с мир ще гледам залеза ви.

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Re: Ами...това беше!

Мнениеот Nikona » 23 юли 2009 10:16

Неможах да издържа да прочета цялото ти мнение след 2рия ред ми се станада досадно.

Каква е драмата? Велев бил уволнен ...ми нормално слаб треньор да си ходи, че сега не е времето съм съгласен, но да се правят драми и едва ли не да се обявява закриване е глупаво. Нека да изчакаме да видим какво ще стане и тогава да драматизираме. 100000 теми и мнения на фенове, анализатори, специалисти, журналисти няма да променят нищо затова спрете с чесането на езиците.

П.П. Единственото което мен ще ме подразни и заявявам, че ще псувам от 1вата минута е ако Дуци се опита да дойде в Левски. Тоя мръсен боклук дето "обича да бие Левски" въобще да не си помисля да стъпи на Герена.
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 юли 2009 10:22

Изчакай малко и ще видиш. Може и да е драматизиране, прав си. Но...нямам представа к'во става не само във форума, а и на стадиона. Не е правилно и няма да има хубав край. Дано не стане простотия някаква. Хубаво ще е да греша. А аз поначало да ти кажа не съм добре много с прогнозите. Дано и този път. Просто това ми беше на ума. Така предчувствам.

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 23 юли 2009 10:30

Ми аз съм решил никви форуми и спортни сайтове днеска пиша това мнение и няма да си губя времето повече, след 5 дни ще се разбере кой крив, кой прав.
Изображение

Mariyan Milanov
Контакти:

Мнениеот Mariyan Milanov » 23 юли 2009 10:33

Абе те и на Ринг казаха, че Достанич е бил тактика на Муслин. Тва, че не е направил нищо със Славия не е критерии. То досега в Славия някой мениджър нещо да е направил. Има време дано му потръгне на Достанич и да радва сините фенове.

Върни се в “Архив”