Мнениеот metodito » 23 юли 2009 10:10
Ами ...това беше! Започна началото на края. С тоталното побъркване на Батков. Или е побъркване, или има нещо, което не знам. Най - вероятно второто, понеже в последните две седмици Б. не показваше, че ще прави промени. Началото на края идва и с лумпенизирането на част от публиката на стадиона (една малка част) и овластяването и. В лагера на други фенове, подобни неща има отдавна. За това на мача на рижите с Ливърпул имаше по-малко от 15 хил. души, а на Левски - Ливърпул над 40 000. И при нас така ще стане. Сигурно мога да изброя още десетина неща, но не мисля да списвам някакви книги. Само ще кажа, че вашия край ще дойде, ограничители и всякакви лумпени. Всичко ще дойде на мястото си.. Ние, които сме запалянковци, а не мразалянковци. Ще победим. Нашата сила е вътрешна, вашата единствено външна. Една, две, пет години... Ще се махнете от стадиона, знам го. А ние ще чакаме и подкрепяме своя отбор, независимо от състоянието му. Знаете ли, една от руските думи за запалянко е болельщик. Красиво звучи и отразява състоянието в което изпада всеки добър фен. На него му е болно за отбора му, когато не е в добра форма, той страда, така както се и радва - силно и искрено. А вас ви описва другата руска дума за фен, запалянко -фанать, "фанатик". И тук положително значение думата няма. Вие, които налагате сега правилата сте мразалянковци, не запалянковци. Аз не съм сигурно "истински фен" според вас. Нали така ги разделяте? Не знам. Човек, който се самоанализира сам най-често греши. Може и да сте прави. Аз съм просто един фен, болельщик. И с мир ще гледам залеза ви.