Боби Михайлов мята гюбеци в кръчма (видео)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Боби Михайлов мята гюбеци в кръчма (видео)

Мнениеот MORSKI » 31 дек 2011 17:39

boys85 написа:Ми почти не съм срещал чалгар, който да има някакъв музикален вкус, познания и т.н., макар че редовното обяснение е "аз слушам всичко", което на практика означава - чалга, няколко по-известни хип-хоп песни, няколко по-известни денс песни тип онези румънски измишльотини. Общо взето каквото пуснат по Планета, Дъ Войс и близката дискотека. Най ми става смешно как някой стил като почне да бива налаган в България и всички чалгари почват да го слушат - примерно хаус. Всеки втори стана хаус фен, въпреки че хал хабер си няма от електронна музика. После минимала взе да става популярен, сега напоследък дъбстепа, както и да е, няма смисъл да се отплесваме. Уточнихме си позициите и горе-долу се разбрахме...

П.С. Май използваш метъл и рок като синоними...никога не съм слушал подобна музика, а ме влече коренно различна... разбрах ти стереотипите за пикаещи и друсащи се, ама не са ми интересни...

П.С.2. Тази картина, която съм описал защо да е банална? На всеки 8-ми декември, на много банкети и рождени дни се вижда, нали? Просто това разбират много хора в България под забавление - "Милионерхцее...", качен на стола или масата и с портфейла в ръка... :lol:

Иаз ти разбрах стереотипите за т.нар чалгари и на мен не са миинтересни. Същите сте като тях. И когато аз съм слушал хаос и електронна музика, 90% от хората у нас даже не знаегха какво е това. Не зизползвам рок и метъл като синоними, тикак го разбираш е твой проблем. Достатъчно запознат съм с тях през годините и сигурно имам по-голяма музикана култура от половината,които не слушат чалга.
Де да бяха стереотипи пикаещите и некъпани метъли. Същото като с мангалите, които слушат чалга.

Ами как да не е банална картинката като ти явно си попадал на някакви места от подобен род, ама това си е твой роблем. В моите среди подобни картинки няма, а чалгата се слуша хич да не е. В този ред на мисли значи това, което сиописал за чалгарите не е стереотип, а аз като ти кажа, че има голям% от метълите и рокерите,които се друсат и не се къпят било, така ли :lol: Като лично съм имал контакти с подобни хора. Ограничено мислене е това!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Боби Михайлов мята гюбеци в кръчма (видео)

Мнениеот Бижутера » 31 дек 2011 17:42

Изображение

С традиционен банкет закриха 2011 г. футболните рефери от петричката съдийска колегия. Председателят й Андон Мърваков отчете успешна година за петричките чернодрешковци, апотеоз на която бе избирането на Иво Стоянов за рефер на ФИФА и УЕФА. Членът на колегията Росен Стоянов направи и невъзможното по заснежените пътища на Огражден планина до южния град да слезе във вид на крехки мръвки младо прасенце, с което настоящият председател на Общинската комисия за култура, спорт и туризъм, макар и на патерици, почерпи за изборния си успех преди два месеца.

Гост на мероприятието бе родният рефер №2 на годината Георги Кабаков от Пловдив, който е кум на И. Стоянов. С отбрани варианти на поливалентната си реколта от ферментирали гроздови изкушения с ракиен и винен градус се отчете Евгени Петров.

Изкусителна танцьорка инжектираше допълнителен адреналин у тренираните тела и умове на реферите, предвождани от члена на ДК към БФС Георги Камишев.

Източник: Вестник "СТРУМА"
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Свободна зона”