boys85 написа:Ми почти не съм срещал чалгар, който да има някакъв музикален вкус, познания и т.н., макар че редовното обяснение е "аз слушам всичко", което на практика означава - чалга, няколко по-известни хип-хоп песни, няколко по-известни денс песни тип онези румънски измишльотини. Общо взето каквото пуснат по Планета, Дъ Войс и близката дискотека. Най ми става смешно как някой стил като почне да бива налаган в България и всички чалгари почват да го слушат - примерно хаус. Всеки втори стана хаус фен, въпреки че хал хабер си няма от електронна музика. После минимала взе да става популярен, сега напоследък дъбстепа, както и да е, няма смисъл да се отплесваме. Уточнихме си позициите и горе-долу се разбрахме...
П.С. Май използваш метъл и рок като синоними...никога не съм слушал подобна музика, а ме влече коренно различна... разбрах ти стереотипите за пикаещи и друсащи се, ама не са ми интересни...
П.С.2. Тази картина, която съм описал защо да е банална? На всеки 8-ми декември, на много банкети и рождени дни се вижда, нали? Просто това разбират много хора в България под забавление - "Милионерхцее...", качен на стола или масата и с портфейла в ръка...
Иаз ти разбрах стереотипите за т.нар чалгари и на мен не са миинтересни. Същите сте като тях. И когато аз съм слушал хаос и електронна музика, 90% от хората у нас даже не знаегха какво е това. Не зизползвам рок и метъл като синоними, тикак го разбираш е твой проблем. Достатъчно запознат съм с тях през годините и сигурно имам по-голяма музикана култура от половината,които не слушат чалга.
Де да бяха стереотипи пикаещите и некъпани метъли. Същото като с мангалите, които слушат чалга.
Ами как да не е банална картинката като ти явно си попадал на някакви места от подобен род, ама това си е твой роблем. В моите среди подобни картинки няма, а чалгата се слуша хич да не е. В този ред на мисли значи това, което сиописал за чалгарите не е стереотип, а аз като ти кажа, че има голям% от метълите и рокерите,които се друсат и не се къпят било, така ли