Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Re: Стига охкане,Левски е на прав път!

Мнениеот asenkolev » 23 юли 2009 01:05

124 написа:Малееее!А последния мач?Топката лети към ИИ,защитниците бегат настрани,айде стига.Между другото след това защитата игра перфектно и не даде никакви шансове на противника.Ама не ми ги говори тия-изтупайте веднъж ЦСКА в брашното и пак ще говорим!

Защитата си ни беше зле 3/4 от сезона, имаше и по фрапантни случаи. Лошото е че не бяха нарочно. Но последните 15 минути на мача ЦСКА не си излязоха от наказателното и такива положения изспуснхаме че въобще не мисля че е имало нещо. Аз този сезон се съмнявам само в един мач и той е срещу Лески в Перник.Покрай тия работи със стадиона, и бездушното разхождане на нашите яко ми мирише.Особено с толкова много левскари в ръководството ни. Но не съм сигурен на кантар ми е. Не, че Левски нямаше да ни бие в ония момент и без външи фактори, но незнам.... тая година вече се надявам да е друго.
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

Потребителски аватар
itsoVIII
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Re: ЗАЩО ГОНГ МЪЛЧА ДОСЕГА??

Мнениеот itsoVIII » 23 юли 2009 01:05

unist_gp написа:а защо като е било толкова ясно вестниците на батков (7 дни спорт и стандарт) не пишат още за смяната в утрешните издания? знаел е само този, който е имал пряка връзка с Достанич

В-ците "24 часа" и "Дневен Труд" отпреди една седмица насам - всеки ден - да сте ги чели. :lol: :lol: :lol: Стига толкова, радвам се, че гонгаджиите обърнаха гръб на верните си фенове и на оригиналният форум, който е в подписа ми и на аватара. Ясно беше, че не може истинските фенове да мелят в една мелница с платени журналисти
ИзображениеИзображение

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 23 юли 2009 01:07

АБе, за жалост, в Левски сега явно се сблъскват доста разнопосочни финансови, МАФИОТСКИ интереси. И е истина, че в задаващата се икономическа суша и драма, единственият шанс да влезнат некви свежи кинти, е ШЛ или ЛЕ. Нервността на Батков е разбираема. Проблемът е, че много педалски стават нещата. Педалска беше рокадата на Мъри, курвенска беше рокадата на Вуцов Младии - Овчия, съвсем капутски беше махнат сега и Велев. Аз имам усещането, че за Батков Левски е некво хоби, странично занимание, арена на внезапни хрумвания и настроения, а не 24 часов ангажимент и идеи за далекосрочни перспективи. Ако съм прав, никога няма да постигнем нещо сериозно, никога!!!! Виж, азерите, те може и да постигнат. БАТЕ като нищо ще влезнат втора година в ШЛ. МНОГО ПОВЕЧЕ СЕ НУЖДАЕМ ОТ УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ, отколкото от некви заблуждаващи изблици на надежда.

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 23 юли 2009 01:08

Според мен, защото са добри професионалисти, а и за да не създават допълнително напрежение.

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Кой ще е помощник на Достанич?

Мнениеот unist_gp » 23 юли 2009 01:10

след като 99% е ясно койе ще е следващият старши на Левски, остава да се разбере кой ще е неговият помощник. Впредвид ситуацията с важния мач след няколко дни в Баку, това ще е човек, който познава добре качествата на играчите в момента. ето и вариянтите
- Емил Велев
- Христо Йовов
- Гонзо
- Наско Сираков

има 1% вероятност и новият тренер да се казва Илиан Илиев

fen1914

Мнениеот fen1914 » 23 юли 2009 01:11

НЯМА ДА Е ПО-ЗЛЕ ОТ КОКАЛА, А И СИ МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ ЗАИГРАЕМ ПО-ДОБРЕ.

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 23 юли 2009 01:11

itsoVIII написа:Напротив - още в понеделник или вторник Т.Р. каза, че знае, но не може да го каже, вчера В. Г. Публично ви обвини в манипулации....не ви ли е ясно, че стриктно следват Батков? Т.е. - платена журналистика :lol: :lol: :lol: И по-лошото е, че тези двамата не търпят критика, затова - ласкайте ги повечко :lol: :lol: :lol:

Кой ги ласкае?Аз лично не ги харесвам,щото са плачковци-не можаха да вденат,че живеем в България и Левски никога няма да бъде Реал Мадрид!Ходил съм на мачове на Левски в цяла България и Цяла Европа,даже и в Азия,така че нямам нужда ТР или ВГ или който и да е да ми налага мнение или да ме съветва за Левски...

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
tuksam
Контакти:

Мнениеот tuksam » 23 юли 2009 01:11

ЗА МЕН ПО ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ ОТ ТАЗИ БАТКОВЩИНА НЯМА
ТОЗИ СЪЩИЯ ТРЯБВА СЕГА ДА ИЗЛЕЗЕ И ОБЯСНИ КАКВО ТОЧНО НАПРАВИ КАТО НАЗНАЧИ ТОЗИ СРЪБСКИ НЕЩАСТНИК....
АЗ НЕ ЖЕЛАЯ ТОЗИ ПОМИАР ДА РЪКОВОДИ ЛЮБИМИА МИ ОТБОР КАКТО И......... БАТКОВ ПРЕЗИДЕНТ

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Re: Кой ще е помощник на Достанич?

Мнениеот Gateca » 23 юли 2009 01:13

Има голяма ввероятност помощтник да е Дуци Симонович .
Поне това се тиражираше .Истинският въпрос е - Кой ще е новия изпълнителен директор ?
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 23 юли 2009 01:13

blanco написа:Точно за това харесвам Гонг, защото като го напишат тук е факт, няма спекулации.

това е абсолютна лъжа.веднага мога да извадя поне 30 статии ,които са партенки.
като например тази която опъна нервите на много хора
http://gong.bg/view_article.php?article_id=58998

Върни се в “Архив”