Лукас Подолски в Ливърпул?!?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Лукас Подолски в Ливърпул?!?
Абе не знам кой, още ще пратят слуховете ама истината е че ни трябва голаджия, че иначе много ялова работа. Тоя Анди Керъл според мен е голяма грешка, дано ме опровергае.
В Арсенал трябва да дойде
Ами,няма да съм кой знае колко развълнуван,ако го вземем,но със сигурност е поне 2 класи над Анди Керъл,така че-защо не 
И според мен Игуаин би се вписал много добре в отбора.Но не вярвам да го вземем.

vrajdebec написа:По-добре Игуаин , четох някъде че го искат!
И според мен Игуаин би се вписал много добре в отбора.Но не вярвам да го вземем.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Крайно време е Принц Полди да смени клуба и да отиде в много по-силен отбор от Кьолн
Ако премине в Ливърпул, няма да пропускам мач на мърсисайдци 

- Артилериста
- Контакти:
За мен проблемът на Ливърпуул не е толкова в атаката,колкото в халфовата линия и по крилата.Лукаш Подолски за мен е един много силен играч и определено може да помогне на Ливърпуул,но аз смятам,че на мърсисайдци им трябват по достойни заместници на Джерард,Карагър и летящият холандеж Каут,тъй като те са една по-сериозна възраст и до някъде са се изчерпали,може би с изключение на Джерард.
Все пак съм на мнение,че Подолски ще свърши работа,тъй като може да играе и като нападател,и като крило
Все пак съм на мнение,че Подолски ще свърши работа,тъй като може да играе и като нападател,и като крило

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
- TEDIMAR99
- Контакти:
Предпочитам Кавани
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
- metodito
- Контакти:
Новият спонсор на немците ще му плаща заплатата. Доколкото знам. Няма да ходи в Пул.
единствените които надминават Гонзо в селекцията това са ръководителите на Пуулс.
Да дадеш 35млн за дърво ама пълно дърво като Керъл-незнам какъв ЧОВЕК трябва да си дори и крал Кени да си.
Сега Подолски-те в Кьолн не го искат ние в Ливърпул да го взимаме.
Боже опази ни ,моля те-иначе за нас сезона отдавна свърши и се питам Кени да не би да прави отбор за догодина.
Да дадеш 35млн за дърво ама пълно дърво като Керъл-незнам какъв ЧОВЕК трябва да си дори и крал Кени да си.
Сега Подолски-те в Кьолн не го искат ние в Ливърпул да го взимаме.
Боже опази ни ,моля те-иначе за нас сезона отдавна свърши и се питам Кени да не би да прави отбор за догодина.
LEVSKI_FOREVER
Не е проблема в заплатата а в това че самия той иска да си ходи. Златане - ти чуваш ли се бе човек
Кьолн не е в зоната на изпадащите самото защо Полди ги мъкне на гръб цял полусезон - 16 мача 14 гола. Отделно, че е в Кьолн той е боготворен.