Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гонзо или Боримиров???
ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО КОКАЛА, НИКОГА НЕ Е КЪСНО ИЛИ РАНО ДА ГО ОТСТРАНЯТ КАТО СТАРШИ НА ЛЕВСКИ. ТОЙ НИКОГА НЕ Е СТАВАЛ ЗА ТАКЪВ. ВЕЧЕ СИ МИСЛЯ ЧЕ МОЖЕ И ДА НАПРАВИМ НЕЩО В ЕВРОПА, ДАНО!!! 

Стига охкане,Левски е на прав път!
Аман от вайкане и коментари,като че ли светът пропада!На всички е ясно,че имаме нужда от тотална промяна.Явно Велев и екипът му не могат да я направят.В момента сме тактически неграмотен отбор,разчитащ на проблясъците на качествените футболисти,които имаме.Може би сега не е подходящият момент,но ако Велев беше се провалил с Баку,какво щяхме да говорим?Батков поема сериозен риск,но оправдан-най-малкото се опита да направи нещо...Всъщност трябва всички да сме наясно,че той е собственик и носи пълна отговорност,вкл. и финансова за това,което се случва.Ако се провали,провалът ще е лично негов,ако спечели,ще обере лаврите.Ако ние давахме парите,бихме могли да му търсим сметка,но не ги даваме.Това е последният шанс на Батков и той се опитва да го използва.Дали е прав,времето ще покаже,но личното ми мнение е,че беше наложително,особено след полувремето срещу андорците.Аз тогава побеснях от тоталната ни безпомощност,за него не знам.Да знаете-ако не беше това полувреме,това нямаше да се случи-дано да е за добро!Колкото за Достанич-аз предпочитам Муслин,но това е лично мнение.За мен това е правилен и смислен ход на Батков,или Борат,или както там го наричат.Ние трябва да свършим нашата работа-да подкрепим отбора както трябва,пък после ще правим анализите-аз обаче съм удовлетворен от развитието на нещата.И накрая-помнете,че Батков,Велев и ние сме временни-Левски е вечен!Ходът е болезнен,но навременен и правилен!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
- maximalniq
- Контакти:
Re: Стига охкане,Левски е на прав път!
maximalniq написа:Със сърбина ще сме тактически по-грамотен отбор ли?
Абсолютно.
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
- itsoVIII
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
Вижте Ботев Пд - вървите уверено по начертаната пътека от Селския
А сега сериозно - шансовете ви да биете азерите вече клонят към нула. Батков не си взе поуки от грешките от предходните 3 сезона, ама кой го е еня? Слушкайте и четете слугите на Батков, гонгаджиите, вярвайте им....Вече нямате абсолютно никакви шансове за групите на ШЛ, за ЛЕ...все още имате някакви...

- asenkolev
- Контакти:
Абе незнам ама това го написах преди 2 месеца в темата Новата схема на ЕКТ и засега всичко върви по план:
Ле-ле колко много мнения и сметки. Аз сега ще ви кажа какво ще стане. Левски ще се падне с отбора от Баку. 2-3 седмици, ще се тръби колко лесен е съперника и че Левски си е гарантирал нова приказка, колко щастливо и т.н. След първият мач, медиите ще поемат друга песен, как в Азайрбеджан последните години футбола много се е развил. От Левски пък ще успокояват феновете, че има още един мач и там вече ще играят сериозно. След втория мач за около 2 седмици българският футбол ще изпадне в състояние на национална трагедия. Ще се пишат статии и анализи колко ние слабо първенството, дежурнните септемврийски помисли за намаляване на отборите в А група. Може би Велев ще бъде сменен, и на негово място ще се появи някой друг, а сектор Б ще скандира "Мъри Стоилов". Ех ако Гонзо не беше контузен друго щеше да е ама.....! След няколко седмици на депресия, ще се съсредоточат върху нова шампионска титла, а и сигурно ще наближава скоро "вечното дерби". Гонзо ще тренира усилено за мача на мачовете.
Ле-ле колко много мнения и сметки. Аз сега ще ви кажа какво ще стане. Левски ще се падне с отбора от Баку. 2-3 седмици, ще се тръби колко лесен е съперника и че Левски си е гарантирал нова приказка, колко щастливо и т.н. След първият мач, медиите ще поемат друга песен, как в Азайрбеджан последните години футбола много се е развил. От Левски пък ще успокояват феновете, че има още един мач и там вече ще играят сериозно. След втория мач за около 2 седмици българският футбол ще изпадне в състояние на национална трагедия. Ще се пишат статии и анализи колко ние слабо първенството, дежурнните септемврийски помисли за намаляване на отборите в А група. Може би Велев ще бъде сменен, и на негово място ще се появи някой друг, а сектор Б ще скандира "Мъри Стоилов". Ех ако Гонзо не беше контузен друго щеше да е ама.....! След няколко седмици на депресия, ще се съсредоточат върху нова шампионска титла, а и сигурно ще наближава скоро "вечното дерби". Гонзо ще тренира усилено за мача на мачовете.

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
Re: Гонзо или Боримиров???
Най-голямото безумие беше да се сменя траньора в тоя момент.Новият траньор нито е правил подготовка , нито нищо.Ако не си спомянте , миналата година точно заради това ни смазаха в Европа.Левски игра много силно срещу Вердер и срещу БАТЕ, просто нямаха късмет да вкарат.Тогава Баткова направи голяма грешка.Сега пак я прави.
Интересно какво искат "истинските" фенове на Левски .. ?!Не е ли малко странно да смениш траньора след като е спечелил титлата и е отстранил отбор в предварителен кръг на ШЛ с общ резултат 9-0 ( било то и аматьори).Далеч съм от мисълта , че Велев е точния човек за този пост , но сега е най-неподходящият момент за рокада.Предричам , безславно отпадане и тази година ...Дано сбръкам ..
Само Левски
Интересно какво искат "истинските" фенове на Левски .. ?!Не е ли малко странно да смениш траньора след като е спечелил титлата и е отстранил отбор в предварителен кръг на ШЛ с общ резултат 9-0 ( било то и аматьори).Далеч съм от мисълта , че Велев е точния човек за този пост , но сега е най-неподходящият момент за рокада.Предричам , безславно отпадане и тази година ...Дано сбръкам ..
Само Левски
124 написа:maximalniq написа:Със сърбина ще сме тактически по-грамотен отбор ли?
Абсолютно.
Така е.Уволняван е доста повече пъти от Велев,и има цели 8 или 9 мача на друг континент..Е,след това го уволняват,ама какво пък...
110 години любов!
- asenkolev
- Контакти:
Другата седмица голям срам чака цяла България. Журналистите от сега започват да пишат статиите: Срам и Позор в Баку! Само после ще добавят резултата.

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
itsoVIII написа:Вижте Ботев Пд - вървите уверено по начертаната пътека от Селския![]()
![]()
А сега сериозно - шансовете ви да биете азерите вече клонят към нула. Батков не си взе поуки от грешките от предходните 3 сезона, ама кой го е еня? Слушкайте и четете слугите на Батков, гонгаджиите, вярвайте им....Вече нямате абсолютно никакви шансове за групите на ШЛ, за ЛЕ...все още имате някакви...
Брей,сериозен анализ.Как пък нямаме шансове,те Баку велик отбор,мамата си е .ало!Едно е да ти се иска,друго са реалностите,трето и четвърто какво ще стане.Малко перифразирах Хайтов,но простено да е!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!