Ливърпул - Нюкасъл, 30.12.2011, 21:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Re: Ливърпул - Нюкасъл, 30.12.2011, 21:45 ч.

Мнениеот liverpool96 » 31 дек 2011 00:02

Liverpool forever_95 написа:Страхотен мач на КАПИТАНА! Уникален Белъми...дано Белъми играе по-често, защото той е просто много добър. Джерард показа уникалната си класа. Завършихме сезона със стил. Надявам се вече срещу Сити Стиви да е титуляр, както и Белъми. В интерес на истината след влизането на Джерард в игра, липсата на Суарес не се усети. Видяхте ли, че можем и без него!
Честита победа и весело изкарване на Новата Година.

Ирко, честита и на тебе, ама дай го по-позитивно, с тия ядове няма как отбора да заиграе по-добре. Имай вяра в треньора и играчите и ще правим само добри резултати. Нали знаеш кога си проличава истинския фен? Когато отбора му губи. Не давам някакви уроци как да си фен, но просто имай вяра в отбора си, защото не напразно отделяш толкова време.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 31 дек 2011 00:07

И за малко настроение, ще постна няколко цитата от Туитъра на Лукас:

LucasLeiva87 Lucas Leiva
Martin Skrtel TERMINATOR
47 minutes ago

LucasLeiva87 Lucas Leiva
Yessssssssssssssssssss
52 minutes ago

LucasLeiva87 Lucas Leiva
One more woodwork arggggg
45 minutes ago

LucasLeiva87 Lucas Leiva
Yes STEVEN
1 hour ago

LucasLeiva87 Lucas Leiva
Fantastic !!!
41 minutes ago

LucasLeiva87 Lucas Leiva
Happy for spearing also, he is a great lad.
1 hour ago

LucasLeiva87 Lucas Leiva
Agger is brilliant .
1 hour ago

LucasLeiva87 Lucas Leiva
Maxi maxi rodriguesssssssssssss
26 Dec

LucasLeiva87 Lucas Leiva
Really missing to be on the pitch.
27 minutes ago

LucasLeiva87 Lucas Leiva
Well Done LFC for the 3 points... Really missing I hope you enjoyed my tweets. Bye
27 minutes ago

:lol: :lol: :mrgreen:

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 31 дек 2011 00:08

liverpool96 написа:
Liverpool forever_95 написа:Страхотен мач на КАПИТАНА! Уникален Белъми...дано Белъми играе по-често, защото той е просто много добър. Джерард показа уникалната си класа. Завършихме сезона със стил. Надявам се вече срещу Сити Стиви да е титуляр, както и Белъми. В интерес на истината след влизането на Джерард в игра, липсата на Суарес не се усети. Видяхте ли, че можем и без него!

Ирко, честита и на тебе, ама дай го по-позитивно, с тия ядове няма как отбора да заиграе по-добре. Имай вяра в треньора и играчите и ще правим само добри резултати. Нали знаеш кога си проличава истинския фен? Когато отбора му губи. Не давам някакви уроци как да си фен, но просто имай вяра в отбора си, защото не напразно отделяш толкова време.

Мерси, честита и на тебе 'Танасе :mrgreen: ;) Виж ми поста на полувремето, вярвах в победата :)

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 31 дек 2011 00:09

Liverpool forever_95 написа:
liverpool96 написа:

Мерси, честита и на тебе 'Танасе :mrgreen: ;) Виж ми поста на полувремето, вярвах в победата :)

Айде да не ми викаш така, че много се дразня. :evil: :mrgreen:

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 31 дек 2011 00:11

Karsa Orlong написа:
KingKenny написа:Адам играе, но и Спиъринг, което е добре за който следи футбола, който практикува Ливърпул. Променям прогнозата си: 3:0 си мисля, че ще е мача. Белами играе, Макси не ! + е за мен това. Керъл отпред надявам се да видим на какво е способен истинският Ливърпул. Ливърпул без прехваленият Суарез.

Срещу много добрата защита на Нюкасъл мислиш ли, че непрекъснатите центрирания, с които очаквам да играем ще доведат до 3 гола? И това ли според теб е и трябва да е истинският Ливърпул? Не целя заяждане, просто за мен всякаква логика сочи към труден мач точно с този състав.

Ами 3те гола са факт
Само Левски!
You'll never walk alone!

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 31 дек 2011 00:12

А-а-а-а, само не ме бий... :mrgreen:

След влизането на Джерард Анди Керъл заигра с повече увереност, а в този мач след появяването на КАПИТАНА изобщо не се усети липсата на Суарес.

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 31 дек 2011 00:13

Liverpool forever_95 написа:А-а-а-а, само не ме бий... :mrgreen:

След влизането на Джерард Анди Керъл заигра с повече увереност, а в този мач след появяването на КАПИТАНА изобщо не се усети липсата на Суарес.

Верно че до сега никой не му беше давал толкова точни пасове на Керъл .. дано най-после почне да вкарва и той

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 31 дек 2011 00:14

Всички говорите за Джерард, Белъми и Шкъртел (и то с право)...но не забелязвам никой да спомена какво животно е Агер и, че е един от най-добрите играчи въобще в отбора и един от най-добрите защитници във ВЛ(когато не е преследван от контузии)...Освен малшанса при автогола нямаше нито едно грешно отиграване...изяде Демба Ба с парцалите(както миналия мач Самба изяде Керъл)...а направи и два хубави пробива, като при втория премина през 4-5 играча на Нюкясъл :)

Иначе аз съм доволен от мача и от всички...и отново липса на късмет и при Агер и при Керъл :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 31 дек 2011 00:14

Страхотен мач,страхотен капитан.

Весело изкарване на новата година.Пожелавам ви много успехи както в личен,така и в емоционален план.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 31 дек 2011 00:18

styopa написа:Страхотен мач,страхотен капитан.

Весело изкарване на новата година.Пожелавам ви много успехи както в личен,така и в емоционален план.

Благодаря, да ти се връща двойно, тройно даже ;)

Върни се в “Ливърпул”