Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Гонзо или Боримиров???
Ако наистина се окаже че новият спортно-технически директор на Левски е Гонзо? Няма ли това да е голямата сензация а не кой е новият треньор???
Re: Гонзо или Боримиров???
Това ще означава,че Гонзо е бушона на Мустака. Не мога да повярвам какво се случва в момента.До сега Батков ми се струваше като най-малкото зло,което може да ни се случи,но ако това,че Велев е сменен в такъв момент е истина...Безумие!!! Ако публиката на Левски подкрепи това безумие..много лошо за нас.
110 години любов!
- unist_gp
- Контакти:
нали имаше вече тема,че мутрите на Таки са сплашвали Гонзо да не сменя дедо Боре
Аз предпочитам Наско Сираков, оставете Гонзо да си гледа чалгаджийките, той е по живота. Борето пък не може да доведе един играч, трябваше Батков да води и Седрик, и за Макриев да преговаря, и топчо да уговаря.... Дедо Боре си чеса оная работа 

- el pipita
- Контакти:
И ДВАМАТА! 

- modor
- Контакти:
Аз предпочитам Наско Сираков
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
-
- Контакти:
groti написа:Това ще означава,че Гонзо е бушона на Мустака. Не мога да повярвам какво се случва в момента.До сега Батков ми се струваше като най-малкото зло,което може да ни се случи,но ако това,че Велев е сменен в такъв момент е истина...Безумие!!! Ако публиката на Левски подкрепи това безумие..много лошо за нас.
А какво да направим? Да съсипем отбора ли ? Сега само ние верните привърженици трябва да подкрепим отбора срещу баку!!! Иначе незнам много неприятни неща стават батков е луд!Абе незнам какво става с любимия ми отбор,но каквото и да е ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДОКРАЙ АЗ НЕЩЕ ГО ПРЕДАДА ЗА НИЩО НА СВЕТА!!!
А дали това означава че освен Жоро Христов в Левски няма да има друг централен нападател?
За какво ни е друг нападател???
Въобще за какво ни е нападател???? Важно е да сменим треньора точно сега. За нападател ще му мислим по-нататък. Още е рано...
бай Ганьо руууулс

Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Re: Уникална публика ?
Поне не викат по треньора си Ку*во.................. 

НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
ГОНЗО Е МНОГО ГОЛЯМ!!! АЗ ЛИЧНО ПРЕДПОЧИТАМ ДА ПОИГРАЕ ОЩЕ 2-3 ГОДИНИ И ДА ПОТОРМОЗИ ОЩЕ МАЛКО ЧОРБАРЧЕТАТА. САМО ЛЕВСКИ!!!