ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот gambara » 30 дек 2011 16:54

чета тука че са го пробвали и в националния на Венесуела,има 2 мача за националния :)
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 30 дек 2011 16:58

Така,до тук разбрах,че има преговори с Thiago Schmidel de Freitas и Marlon Fernández.Нали така?

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 30 дек 2011 17:17

не само с втория:)
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 30 дек 2011 17:45

Този Marlon Fernández много ми прилича на Делев.Голям бързак,"кинта и двайсе".

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 30 дек 2011 18:06

Има ли някъде видео с Желсон ли е Мерлон ли е Фернандеш :mrgreen: да се запознаем с играта му?
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

dans1913
Контакти:

Мнениеот dans1913 » 30 дек 2011 19:16

Джокер за второто ни попълнение - някой да си направи труда да ми разгледа последните няколко поста преди този..... :lol:

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 30 дек 2011 20:14

dans1913 написа:Джокер за второто ни попълнение - някой да си направи труда да ми разгледа последните няколко поста преди този..... :lol:

еи брабо ,ходи пускай тото ще ги познаваш,:),предполагам е било предположение че иначе ...... :)
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 30 дек 2011 20:43

Greenpeak, мерси за инфото!

На всички колеги във форума пожелавам весело посрещане на Новата година и дано имаме поводи за радост в края на пролетния полусезон. 8 точки не са толкова много при изравнени сили.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 31 дек 2011 11:37

Искрено се надявам да сме ударили отново Бинго с новото момче.Ако някой има видео да поства,да не се скатава и да отлага за догодина. :mrgreen: От играчи с подобна физика,може да се очакват следните според мен неща.Бързина,остър демараж,повратливост и голяма стабилност.Ако притежава и добър пас+голов удар,няма да има цена за нас.Чечо ги разбира тези неща с трансферите,може и Пантерата да е ударил едно рамо.На мен ми звучи така.Абе колега,в БГ има един отбор,шефовете са пичове,публиката е страхотна,парите биват и ги дават навреме.И най-важното-поискаш ли трансфер,гледат да ти помогнат всячеки,а не ти правят спънки.Отивай веднага,ще останеш доволен,а и имаш шанс да те забележат в Европа.И момчето,макар и той новоизлюпен национал като Ермес,събира багажа и се втурва към БГ,с надеждата да израсне бързо и да спечели добри парици.А на нас ни трябват точно такива играчи.Професионалисти,мотивирани до край да се докажат.Може да се окажем стъпалото към Европа за доста играчи от този регион.Вярно,не са бразилци,ама поне са национали,макар и с по един-два мача.А и новото момче играе в шампиона.Малко или много има дух на победител.Така си мисля.Сега отново за нашите юноши.Вижте следното.http://www.ole-bg.com/316333.html.Нека стрелеца да каже кой е този вторият дето ще е с мъжете освен Сталев,на какъв пост играе,абе всичко което знае,че за мен е непознат.Макар и да гледах юношите чат-пат докато си бях в БГ,имам преки наблюдения общо взето върху по изявените ни играчи.Някои дори не съм го чувал това момче/макар и гледал/ :oops: .Май другите няма да ги огрее скоро.За Бекир сякаш сега бе момента да се включи,или поне аз така мисля.Щеше да е новият ни БЪК според това което показва и годините на които може да се включи при мъжете.
п.с.Абе тоя Тиаго от клипчетата ми хвана окото/Въпроса е дали е само пусканица/.Много се бори,изнася добре топката и подава много добри пасове в дълбочина.Също така,явно не си ползва главата да пази само равновесие с нея.Много добре уплътнява дясната зона и играе добре и в двете фази.В защитен план наподобява Камазола,а в офанзивен...нямам идея.Не сме имали подобен играч.Без да правя някакъв аналог,ми прилича като визия,стойка и движение по терена на Хълк от Порто.С тези двамата в ляво и дясно,мисля че и Миро ще блести отново.Самоо че кой по дяволите ще играе зад нападателя???Нали Божилов уж е нареден и той за Заря?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Мнениеот Jord » 31 дек 2011 12:08

Второто момче от юношите Георги Радев е централен защитник, също като Слави Сталев. Преди Сталев да се върне, играеха двойка с Цветан Караколев. Ако не се лъжа и в юношеския национален тим го викаха. Лично според мен има не лоши качества. Здрав физически и силен на втория етаж.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

Върни се в “Архив”