Подозирам дълго време ще краси нечий аватар
Боби Михайлов мята гюбеци в кръчма (видео)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Never_Mind
- Контакти:
Re: Боби Михайлов мята гюбеци в кръчма (видео)
Супер е гиф-чето
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/440/4592440U.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://images.icnetwork.co.uk/upl/ealinggazette/sep2008/3/9/7A187447-ACE7-BA6C-3DE786A0320F8078.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://images.icnetwork.co.uk/upl/ealinggazette/sep2008/3/9/7A187447-ACE7-BA6C-3DE786A0320F8078.jpg[/wrapimg]
Angoff написа:shevchenko написа:Еми човека се забавлява. Какво лошо има?
Има има ... ако президента или някой министър от кое и да е правителство се разкършат така на чалга знаеш ли какво следва ?
Президент на БФС си дръж се , както подобава. На клипа виждам един див селянин като всички в тоя тип заведения а не виждам президента на БФС !
Ти пък защото си се засилил да ходиш на опера или театър., айде не ми се прави на много голям интелектуалец като си същото селянче.
(img)http://prikachi.com/images/614/4204614g.gif(/img)
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
boys85 написа:PFC Litex написа:И как стигна до това гениално заключение?
Не виждам никъде да си отговорил, имали право да танцува Михайлов изхождайки от позицията която заема или не?
Ами според мен едно прочитане на предния ми пост стига да ми разбереш позицията. Не мога да ги разбера такива хора, обикалят целия свят, имат възможността да разпускат и да се забавляват в най-различни заведения, а пък за тях върхът на сладоледа е обстановка като на въпросното видео. С нищо не се различават от някой прост бакшиш, общак или тираджия...
Говориш глупости да ви имам "елита" дето се извъдихте, които не слушате чалга, а друга музика и идоли са ви друсалки или алкохолици, които остават само по чорапи на онази работа на коцерти, пърдят и серат на сцената и за вас е велико нещо...
Айде мерси!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Защо ядосахте и кротко момче като Морския бе
Иначе това което казва той, и аз го написах - да не се съди за хората по музиката, която слушат или харесват
Уверявам ви, че има много посредствени хора, пълни лаици и парвенюта, които ходят на опера и на театър не защото им харесва, а защото си мислят, че по този начин са едва ли не благородници и така се имат за нещо повече от други, които не го правят, тоест са позьори с една дума.

Ето и клипчето с реакциите и коментарите на DJ Борис Касабов
http://www.livesport.bg/Fenovete-s-nova ... ATA--50825
иначе
ВСЕКИ ИМА ПРАВОТО ДА СЕ ЗАБАВЛЯВА КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ
http://www.livesport.bg/Fenovete-s-nova ... ATA--50825
иначе
ВСЕКИ ИМА ПРАВОТО ДА СЕ ЗАБАВЛЯВА КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
MORSKI написа:Говориш глупости да ви имам "елита" дето се извъдихте, които не слушате чалга, а друга музика и идоли са ви друсалки или алкохолици, които остават само по чорапи на онази работа на коцерти, пърдят и серат на сцената и за вас е велико нещо...
Айде мерси!
Извъдихме?! Брех колко съм важен, да не слушам чалга. Сигурно ме мислиш за някакъв сноб.
Извинявай не ми харесва, а и никога няма да слушам. А най ми е жал да гледам сред младите как хора, които много от тях също не понасят чалга се влияят от масата и го правят само за да не изглеждат странно в очите на другите. А да гледам как нормални, интелигентни момчета и красиви момичета друсат кючеци на фона на някакъв циганин, който не говори български и с цигански акцент ми пее "Милионерхчее...", не благодаря. Не ми харесва, а и не ми се пада на нивото на циганина от пазара или чобанина в кръчмата на село.
И още нещо, което ми прави впечатление - чалгарите нямате ама грам музикална култура, делите музиката на чалга, на "онея с дългите коси и китарите", "черно" и "ония дет се друсат"...даже ми се е случвало чалгар да ми каже ми чалга слушам, няма да слушам опера...
boys85 написа:MORSKI написа:Говориш глупости да ви имам "елита" дето се извъдихте, които не слушате чалга, а друга музика и идоли са ви друсалки или алкохолици, които остават само по чорапи на онази работа на коцерти, пърдят и серат на сцената и за вас е велико нещо...
Айде мерси!
Извъдихме?! Брех колко съм важен, да не слушам чалга. Сигурно ме мислиш за някакъв сноб.![]()
Извинявай не ми харесва, а и никога няма да слушам. А най ми е жал да гледам сред младите как хора, които много от тях също не понасят чалга се влияят от масата и го правят само за да не изглеждат странно в очите на другите. А да гледам как нормални, интелигентни момчета и красиви момичета друсат кючеци на фона на някакъв циганин, който не говори български и с цигански акцент ми пее "Милионерхчее...", не благодаря. Не ми харесва, а и не ми се пада на нивото на циганина от пазара или чобанина в кръчмата на село.
И още нещо, което ми прави впечатление - чалгарите нямате ама грам музикална култура, делите музиката на чалга, на "онея с дългите коси и китарите", "черно" и "ония дет се друсат"...даже ми се е случвало чалгар да ми каже ми чалга слушам, няма да слушам опера...![]()
Да ти отговоря- брех колко сме нелепи щом слуаме чалга. Извинете елитарните, ние простосмъртните, които може и да ни допада подобен стил музика сигурно сме прокажени
И ти извинявай, но всеки си има право на това каква музика да слуша- вие, които не слушате чалга сте тези, които съдите другите, които я слушат и се мислите едва ли не за по-висши от тях... Така, че това е в отговор на вашето поведение, виж си сам мнението.
Не те мисля за никакъв, наи-малкото защото не те познавам, отделно, че не съм като вас да заклеймявам някого и да го определям спрямо това какво слуша или не.
Аз освен чалга слушам и рок, и хаус, и латино и испански рап и дори някои метъл групи.
И тази картина, която си я описал, е толкова клиширана и банална, че няма накъде повече. Данеби всички да са такива?
Аз със същата точност мога да говоря за метълим хипари, че дори и рокаджии, които не са се къпали с месеци, пият като смокове, друсат се и се кефят на сране на сцената. Не, ама благодаря, както ти каза.
За музикална кулура пък да не говорим, че познавам такива метъли и рокаджии, дето Менделсон го мислят за рокер, а Чайковски за пойна птица. Най-обичам такива обобщения, които ти ми правиш., Имам щастието да имам познати от всички среди на музиката и да познавам много харатери, така че говориш небивалици.
Отделно, че това, че слушам тази музика не ме прави чалгар. За разлика от теб например не се слагам в рамки. Има и още нещо- чалгарите, ако нямат музикална кулура- за вас не знам какво да говоря, дето и помежду си се карате как единия рокаджия бил повече от другия, понеже Пърпъл били не знам си какви, а Уатснейк изневерявали на класиката в жанра. Или, че този не бил метъл, защото не слушал еди- кой си.
И пак ти казвам- с подобни ограничения и сравнения, които правиш какви били чалгарите, след като ти самия ги слагаш на едно всичките не ми говори за музикална култура.
Ми почти не съм срещал чалгар, който да има някакъв музикален вкус, познания и т.н., макар че редовното обяснение е "аз слушам всичко", което на практика означава - чалга, няколко по-известни хип-хоп песни, няколко по-известни денс песни тип онези румънски измишльотини. Общо взето каквото пуснат по Планета, Дъ Войс и близката дискотека. Най ми става смешно как някой стил като почне да бива налаган в България и всички чалгари почват да го слушат - примерно хаус. Всеки втори стана хаус фен, въпреки че хал хабер си няма от електронна музика. После минимала взе да става популярен, сега напоследък дъбстепа, както и да е, няма смисъл да се отплесваме. Уточнихме си позициите и горе-долу се разбрахме...
П.С. Май използваш метъл и рок като синоними...никога не съм слушал подобна музика, а ме влече коренно различна... разбрах ти стереотипите за пикаещи и друсащи се, ама не са ми интересни...
П.С.2. Тази картина, която съм описал защо да е банална? На всеки 8-ми декември, на много банкети и рождени дни се вижда, нали? Просто това разбират много хора в България под забавление - "Милионерхцее...", качен на стола или масата и с портфейла в ръка...
П.С. Май използваш метъл и рок като синоними...никога не съм слушал подобна музика, а ме влече коренно различна... разбрах ти стереотипите за пикаещи и друсащи се, ама не са ми интересни...
П.С.2. Тази картина, която съм описал защо да е банална? На всеки 8-ми декември, на много банкети и рождени дни се вижда, нали? Просто това разбират много хора в България под забавление - "Милионерхцее...", качен на стола или масата и с портфейла в ръка...
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
boys85 написа:Ми почти не съм срещал чалгар, който да има някакъв музикален вкус, познания и т.н., макар че редовното обяснение е "аз слушам всичко", което на практика означава - чалга, няколко по-известни хип-хоп песни, няколко по-известни денс песни тип онези румънски измишльотини. Общо взето каквото пуснат по Планета, Дъ Войс и близката дискотека. Най ми става смешно как някой стил като почне да бива налаган в България и всички чалгари почват да го слушат - примерно хаус. Всеки втори стана хаус фен, въпреки че хал хабер си няма от електронна музика. После минимала взе да става популярен, сега напоследък дъбстепа, както и да е, няма смисъл да се отплесваме. Уточнихме си позициите и горе-долу се разбрахме...
По принцип е много грешно да поставяш под общ знаменател каквато и да е група или общност от хора ... Не се самоопределям като "чалгар", но наистина слушам всякаква музика, като предпочитанията са ми към денс и ретро . Аз пък лично по-ограничени музикално хора от разни метъли не съм виждал, те не признават просто друга музика
Интересно на 8-ми декември какво очакваш да се слуша, предполагам някоя симфония на Моцарт, Хайдн или Шостакович