Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Re: breaking news - обрат

Мнениеот comorad » 22 юли 2009 19:49

Добре слухове, клюки но кои ги пуска ??? Аз все си мисля, че е Наско, дано не сам прав. Но на него със сигурност, ще му е кофти ЛЕВСКИ да влезе в ШЛ с други ръководители. Мисля, че за това е цялота работа. Дано да се окаже партенка това за Достанич. Съмнявам се Батков, който не иска да дава заплата на Макриев от 15 хилки на месец, да даде на Достанич 18к е Еуро???? И като почнат с това Радко гарантирал класиране , как ще го гарантира ,ми е много чудно. То и аз гарантирам, нека аз да поема отбора а и ще искам само 5к на месец :)За мен даже и Муслин на този етап не седи на древен ред, след ЛЕВСКИ обиколи толкова отбори а нищо не е направил там а заплатата му е доста висока.
За сега по-добре с Велев за сега, или да се доведе човек способен изцяло да промени облика на отбора. Зенит изкараха късмет с Адвокаат, защо и ние да не можем , но трябват пари и време за работа, а в ЛЕВСКИ или липсва едното или другото. За това сме виновни и ние феновете, че искаме юноши в отбора но и на всяка цена да сме шампиони, едното не се връзва с другото, за жалост.
УСПЕХ НА ЛЕВСКИ и пак в ШЛ :)

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Играчите на Левски: Батков, остави Велев!

Мнениеот bigbonusprize » 22 юли 2009 20:06

futbolqga написа:Мисля че Велев даде ясно да се разбере, че смяна няма да има.Какво повече обсъждаме темата?

Много добре знаеш колко е в час Велев... Батков докато не го каже, дотогава съществува реална опасност! Не ти ли се струва странно от два дена не се е появява да се изкаже по въпроса? Има нещо много гнило в цялата работа...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
9.Tsarya
Контакти:

Re: Картотекиране на Централен нападетел в ЛС

Мнениеот 9.Tsarya » 22 юли 2009 20:23

Ние левскарите никога не сме пращали поздравителни писма, честитки или любовни картички на чужди отбори, никога не сме подкрепяли чужд отбор на стадион в България с/у български и никога няма да го направим, защото преди всичко ние обичаме Левски. А вие не обичате Цесека исл. знаме, а мразите Левски.
Изображение

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: breaking news - обрат

Мнениеот Pro-European » 22 юли 2009 20:33

Към автора на темата Milen.Hristov.

Въпросът ми към теб е:

1. Откъде е източникът ти на информация? Ако това не се потвърди, ще отвориш ли нова тема, в която да кажеш, че написаното от теб е било лъжа?
Авторът на темата: Ще спре ли..

plamak
Контакти:

Re: Картотекиране на Централен нападетел в ЛС

Мнениеот plamak » 22 юли 2009 21:19

Какво искате от иничари и незаконнородени. За тях Родина и честолюбие са непонятни и не напразно се идентифицираха с боклука. Не им обръщайте много внимание и не се опитвайте да ги изваждате от помията и няма нищо по-хубаво да дойдат на стадиона с нагласата да се радват с турците, но да плачат накрая.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Уникална публика ?

Мнениеот SAMP » 22 юли 2009 21:33

Ето линк от мача Баку-Екранас http://www.youtube.com/watch?v=co78N7yQxoc
Тоя треньора на Екранас казал, че с такава уникална публика щели да ни отстранят :)
Аз по-ентусиазирана и дива "публика" не съм виждал :) Тия са бахти ТАШАКА :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Re: Уникална публика?????????????????

Мнениеот Lord VOODOO » 22 юли 2009 21:36

Е да публиката е уникална - с пасивността си! Спокс ще имате възможност да им покажете как се правят тия неща ;)

Успех.
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Gretna

Re: Уникална публика?????????????????

Мнениеот Gretna » 22 юли 2009 21:42

Аз мисля че пляскат по силно по-принцип. Сега просто загряваха. Сигурно е било в началото на мача

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Ники, боят отдавна е настанал и се води на наша земя!

Мнениеот cska_90 » 22 юли 2009 21:43

]

Така е и това е най-нормалнот нещо на света според мене!Обратното даже е по-притеснително.
Изображение

Върни се в “Архив”