Добре слухове, клюки но кои ги пуска ??? Аз все си мисля, че е Наско, дано не сам прав. Но на него със сигурност, ще му е кофти ЛЕВСКИ да влезе в ШЛ с други ръководители. Мисля, че за това е цялота работа. Дано да се окаже партенка това за Достанич. Съмнявам се Батков, който не иска да дава заплата на Макриев от 15 хилки на месец, да даде на Достанич 18к е Еуро???? И като почнат с това Радко гарантирал класиране , как ще го гарантира ,ми е много чудно. То и аз гарантирам, нека аз да поема отбора а и ще искам само 5к на месец

За мен даже и Муслин на този етап не седи на древен ред, след ЛЕВСКИ обиколи толкова отбори а нищо не е направил там а заплатата му е доста висока.
За сега по-добре с Велев за сега, или да се доведе човек способен изцяло да промени облика на отбора. Зенит изкараха късмет с Адвокаат, защо и ние да не можем , но трябват пари и време за работа, а в ЛЕВСКИ или липсва едното или другото. За това сме виновни и ние феновете, че искаме юноши в отбора но и на всяка цена да сме шампиони, едното не се връзва с другото, за жалост.
УСПЕХ НА ЛЕВСКИ и пак в ШЛ