Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот TodorT » 29 дек 2011 22:57

Хм.... помните ли как преди месец Батков каза, че през зимния трансферен прозорец ще разчитаме само на .... свободни агенти! :roll: Месец по-късно взимаме защитник, чиято цена е 1 млн., говори се, че ще връщаме Гара-та срещу някаква сума пари, а днес попаднах някъде на информации, че се преговара и с Жо да се върне :roll: Самият факт, че вече се мисли за сериозни трансфери, е не малко основание да смятаме, че Батков се е разделил с ЛЕВСКИ :)

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 30 дек 2011 01:33

TodorT написа:Хм.... помните ли как преди месец Батков каза, че през зимния трансферен прозорец ще разчитаме само на .... свободни агенти! :roll: Месец по-късно взимаме защитник, чиято цена е 1 млн., говори се, че ще връщаме Гара-та срещу някаква сума пари, а днес попаднах някъде на информации, че се преговара и с Жо да се върне :roll: Самият факт, че вече се мисли за сериозни трансфери, е не малко основание да смятаме, че Батков се е разделил с ЛЕВСКИ :)

А дано! За атака на титлата си трябват класни попълнения ,а за такива се заплащат пари. Всъщност единственият свободен агент ,който взехме и от него излезе нещо е Седрик Бардон ,ако не се лъжа :?
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 30 дек 2011 02:07

И Томашич, ако не ме лъже паметта...
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 дек 2011 02:16

През последните години взехме като свободни агенти немалко добри играчи - Мюлдер, Грийн, Тасевски, Бардон, Томашич, Боримиров, Станислав Ангелов.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 дек 2011 09:12

Tommi написа:През последните години взехме като свободни агенти немалко добри играчи - Мюлдер, Грийн, Тасевски, Бардон, Томашич, Боримиров, Станислав Ангелов.

А,в същото време,платихме доста пари за някои боклуци!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 30 дек 2011 18:22

МИЛЕНЕ,знам че ги разбираш нещата само ще те попитам нещо.
Как така Димов беше основен играч на Морето,Т.Христов също основен на Заралии,а ние какво направихме с тях.
Знам какво ще ми кажеш видиш ли не са издържали на напрежението Левски е друга класа и бла бла.
Кой сбърка състава в Търнава и сложихме Димов да замести Милиев-ТРЕНЕРА,ДИРЕКТОРА,БОСА.
Христов кой го закотви на пейката-пак той.Не забравям и добрите игри на Райков естествено.
Когато нямаш идеи как да сглобиш един отбор,когато имаш един недоказан специалист по физ.подготовка,когато нищо не разбираш от ТАКТИКА така става.И не си мисли че имаме люпилница за таланти и аз искам да имаме наши кадри ама няма има ги в СИН СИТИ.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 30 дек 2011 18:38

zlatan написа:МИЛЕНЕ,знам че ги разбираш нещата само ще те попитам нещо.
Как така Димов беше основен играч на Морето,Т.Христов също основен на Заралии,а ние какво направихме с тях.
Знам какво ще ми кажеш видиш ли не са издържали на напрежението Левски е друга класа и бла бла.
Кой сбърка състава в Търнава и сложихме Димов да замести Милиев-ТРЕНЕРА,ДИРЕКТОРА,БОСА.
Христов кой го закотви на пейката-пак той.Не забравям и добрите игри на Райков естествено.
Когато нямаш идеи как да сглобиш един отбор,когато имаш един недоказан специалист по физ.подготовка,когато нищо не разбираш от ТАКТИКА така става.И не си мисли че имаме люпилница за таланти и аз искам да имаме наши кадри ама няма има ги в СИН СИТИ.

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000116150244

Това е един нашите юноши набеден за "кадърен".Направи няколко тренировки с първия отбор.

Вижте само къде "работи" и му вижте абонаментите долу в ляво :evil:

Е тва са нашите юноши :!:
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 дек 2011 21:58

Съгласен съм ,че всичко започва от некомпетентността на ''човека чудо, директорът-слънце'' и за Христов може да не съм прав ,но Димов беше ио при друг треньор резултата беше същия.Едва ли при по кадърен треньор Старокин щеше да епо-малка дупка, подобно дърво като този няма ипо селата сигурно

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 дек 2011 22:08

george_speed75 написа:

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000116150244

Това е един нашите юноши набеден за "кадърен".Направи няколко тренировки с първия отбор.

Вижте само къде "работи" и му вижте абонаментите долу в ляво :evil:

Е тва са нашите юноши :!:

Приятелю без да съм го гледал, но и той май е като модерните днес сред жените метросексуални ге*чета. Само ги виж гладко епилирани и с оскубани вежди.Какво да очакваме от такива да бъдат като Гонзо,Стоичков,Тр.Иванов,Сираков,Кривия,Митко Иванков,Балъков

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 30 дек 2011 22:25

Момчета защо в интервюто с Тонев останах в убеждение, че той ще търси бързи успехи за да се хареса на публиката, а това реално съвсем не значи, че клубът ще се развива в правилна посока.
Струва ми се, че Тонев е доста нарцистичен, което носи и много минуси.

Не съдете хората за личният им живот, важно е в професионалното поприще да са отговорни стриктни към себе си.

Сещам се за едно любителско видео след мача Миньор - Ловеч игран в Мездра, тренер на Ловеч беше Мъри и тогава завършиха 1:1, и феновете чакаха Мъри пред автобуса да го питат какво става, защото предният кръг бяха паднали от Славия в Ловеч и в процеса на разговора стигнаха и до режима извън стадиона и Мъри каза:
"Едно време бяхме и пиячи и играчи, а днес нито могат да пият, нито могат да играят" - като се замисля, май е болезнено прав. :)
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Левски”