Боби Михайлов мята гюбеци в кръчма (видео)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Боби Михайлов мята гюбеци в кръчма (видео)

Мнениеот boys85 » 29 дек 2011 20:48

Ало "почертаващия", щом мислиш, че това е танц, музика и нормална обстановка, толкова по-зле за теб. По-добре да я кръщаваме Чалгария тази страна...

Половината от пишещите яростно "мразят цигани и турци", псуват турските сериали, но иначе с удоволствие слушат чалга, друсат кючеци и се радват на подобна ориенталска обстановка... :mrgreen:

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 29 дек 2011 20:48

vlade написа:...почертавай , почертавам :
... щом мислиш , че това е танц ...

Не е никакъв кючек, както го играе той!
:mrgreen:
Левски завинаги в моето сърце![

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 29 дек 2011 20:50

boys85 написа:Ало "почертаващия", щом мислиш, че това е танц, музика и нормална обстановка, толкова по-зле за теб. По-добре да я кръщаваме Чалгария тази страна...

Половината от пишещите яростно "мразят цигани и турци", псуват турските сериали, но иначе с удоволствие слушат чалга, друсат кючеци и се радват на подобна ориенталска обстановка... :mrgreen:

Кво, има лошо в това?
Всеки да слуша, каквото обича!
:evil:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 29 дек 2011 21:01

boys85 написа:Половината от пишещите яростно "мразят цигани и турци", псуват турските сериали, но иначе с удоволствие слушат чалга, друсат кючеци и се радват на подобна ориенталска обстановка... :mrgreen:

Аз обичам да слушам гръцка музика, а половината песни които се въртят са именно такива, това какъв ме прави според твоите разбирания?
Също така е хубаво да правите разлика между чалгата и поп фолка.

Всеки да слуша каквото му харесва, но да правя квалификации на хората от това нещо е чутовна глупост.
Слушам този стил и в същото време обожавам да ходя на опера, да опера, това пошло ли е?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 дек 2011 21:02

boys85 написа:Ало "почертаващия", щом мислиш, че това е танц, музика и нормална обстановка, толкова по-зле за теб. По-добре да я кръщаваме Чалгария тази страна...

Е иди ти се забавлявай на Мария Илиева , Графа ,Гравити ко, Каффе, диипзон, д2 с диянчо, Те.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 29 дек 2011 21:32

Отдава му се на човека, какво толкова? :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 29 дек 2011 21:40

Angoff написа:
shevchenko написа:Еми човека се забавлява. Какво лошо има? :)

Има има ... ако президента или някой министър от кое и да е правителство се разкършат така на чалга знаеш ли какво следва ?
Президент на БФС си дръж се , както подобава. На клипа виждам един див селянин като всички в тоя тип заведения а не виждам президента на БФС !

и като е президент на БФС - робот ли е , или човек? тва си е професия като професия , тва че взима повече пари от общак , не го задължава да спазва измислени обноски и правила , общака може и да се съблече гол и на никой няма да му направи впечатление , а когато някой "големец'" се кефи е проблем :?:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 29 дек 2011 21:50

Как пък едно видео, където се забавлява един човек, го превърнахте в сензация? Футболът бил зле, не знам какво си. Еми един живот имаме и трябва да се забавляваме в крайна сметка. Пък футболът не е най-важното в живота.
Изображение

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 29 дек 2011 22:20

Залагам си главата, че 90% от пишещите тук, включително и аз, се държим по същия начин на песента на Преслава :D
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 29 дек 2011 22:29

CSKA ME написа:Залагам си главата, че 90% от пишещите тук, включително и аз, се държим по същия начин на песента на Преслава :D

Аз и долната залагам че тея 90% едва ли си спомнят движенията които правят ...... то за такива движения трябва да си доста нафиркан :lol:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Върни се в “Свободна зона”