Ливърпул - Нюкасъл, 30.12.2011, 21:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Ливърпул - Нюкасъл, 30.12.2011, 21:45 ч.

Мнениеот Liverpool forever_95 » 29 дек 2011 16:21

john barnes написа:
Liverpool forever_95 написа:Вярвам, че можем да спечелим, било то и с 1 гол, но според мен това ще е поредният равен...

е сега те заковах вече! във фейсбука като казах,че мача е х2 ти ми каза,че съм песимист и очакваш победа.сега обаче си завъртял пак лопатата! защо така бе,моето момче си мениш мнението през 10 секунди? типично за човек със детска психика....

Писна ми от простотиите ти...детска психика каза...
Изсмях ти се поради факта, че предрече 2. Аз пак казвам-вярвам в победата на Ливърпул, ако ще и с 1-0 в 93-тата минута с автогол на Нюкасъл, но може това да се окаже поредният равен. И стига си давал определения от сорта кой бил пъпчасал, кой бил с детска психика и т.н. Целия форум те разкри вече. Само търсиш да заковеш някой, а по този начин създаваш конфликти.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 29 дек 2011 16:30

Liverpool forever_95 написа:
john barnes написа:
Liverpool forever_95 написа:Вярвам, че можем да спечелим, било то и с 1 гол, но според мен това ще е поредният равен...

е сега те заковах вече! във фейсбука като казах,че мача е х2 ти ми каза,че съм песимист и очакваш победа.сега обаче си завъртял пак лопатата! защо така бе,моето момче си мениш мнението през 10 секунди? типично за човек със детска психика....

Изсмях ти се поради факта, че предрече 2. Аз пак казвам-вярвам в победата на Ливърпул, ако ще и с 1-0 в 93-тата минута с автогол на Нюкасъл, но може това да се окаже поредният равен. И стига си давал определения от сорта кой бил пъпчасал, кой бил с детска психика и т.н. Целия форум те разкри вече. Само търсиш да заковеш някой, а по този начин създаваш конфликти.

Остави го, той си живее в негов собствен свят. Няма смисъл да му обръщаш внимание, не търси чисто човешки контакт, ами с кой да се заяде.

П.С. И за кой пореден път ви казвам да не се заяждате с футболния МАСТОДОНТ?!?! :evil:

Потребителски аватар
okotie
Контакти:

Мнениеот okotie » 29 дек 2011 16:50

Труден мач се очертава в предвид слабите резултати на Анфийлд, но както каза някой по-горе точно защото Нюкасъл прави приличен сезон досега е и причината да вярвам, че ще бием, а и наистина е хубаво да сме без Суарез сега, за да имаме реално представа как ще изглеждаме тези евентуални 8 мача. Дано да се справим, но нека не се заблуждаваме - мачът ще е много труден за нас. Все пак прогноза - 2:1.
П.С. Някой има ли инфо да ми каже дали е факт запитването за Бент, понеже четох, че вече сме отправили официално такова?

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 29 дек 2011 16:58

okotie написа:Труден мач се очертава в предвид слабите резултати на Анфийлд, но както каза някой по-горе точно защото Нюкасъл прави приличен сезон досега е и причината да вярвам, че ще бием, а и наистина е хубаво да сме без Суарез сега, за да имаме реално представа как ще изглеждаме тези евентуални 8 мача. Дано да се справим, но нека не се заблуждаваме - мачът ще е много труден за нас. Все пак прогноза - 2:1.
П.С. Някой има ли инфо да ми каже дали е факт запитването за Бент, понеже четох, че вече сме отправили официално такова?

Ами явно е така, защото Джон Барнс (не форумния :mrgreen:) е казал, че предпочита много повече Игуаин, отколкото Бент.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 29 дек 2011 16:59

Абе в темата пише, че Суарес е титуляр, а той е наказан, нали? И защо пише 20 кръг, когато това ще е 19?
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

kara23
Контакти:

Мнениеот kara23 » 29 дек 2011 18:30

победа за ливър.резултата не е от значение,по-скоро да видим играта и стиви на терена,разбира се

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 29 дек 2011 19:05

liverpool96 написа:
okotie написа:Труден мач се очертава в предвид слабите резултати на Анфийлд, но както каза някой по-горе точно защото Нюкасъл прави приличен сезон досега е и причината да вярвам, че ще бием, а и наистина е хубаво да сме без Суарез сега, за да имаме реално представа как ще изглеждаме тези евентуални 8 мача. Дано да се справим, но нека не се заблуждаваме - мачът ще е много труден за нас. Все пак прогноза - 2:1.

Ами явно е така, защото Джон Барнс (не форумния :mrgreen:) е казал, че предпочита много повече Игуаин, отколкото Бент.

Има такива слухове и аз не знам официално ли е,ама пази боже да не е.Друг слух е Подолски и той е доста ялов,като Бент- вкарват 1от 5,6 чисти положения(макар че и това ще е супер на фона на сегашната успеваемост :lol: ).Игуаин е супер,ама там не мисля,че имаме шанс.

john barnes

Мнениеот john barnes » 29 дек 2011 20:13

Liverpool forever_95 написа:
john barnes написа:

ще давам определения на който и когато си поискам...иска ти се да са ме разкрили,ама няма как да стане-аз съм непридвидим.ако търсех конфликти,нямаше да е по тоя начин.яд ме е,че не си отстоявате мнението и постоянно си го менкате-нещо типично за вашето поколение.пред мен казваш едно,пред хората във форума-друго.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

john barnes

Мнениеот john barnes » 29 дек 2011 20:15

Остави го, той си живее в негов собствен свят. Няма смисъл да му обръщаш внимание, не търси чисто човешки контакт, ами с кой да се заяде.

П.С. И за кой пореден път ви казвам да не се заяждате с футболния МАСТОДОНТ?!?! :evil:[/quote]
най-после ти просветна бе,момче-живея в собствен свят и съм футболен мастодонт! :) забрави да прибавиш и форумна мишка...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 29 дек 2011 20:24

Johnny-то в едната тема се кара с 14годишен,в другата с 16 г,а те го питат дали не е бил в пуберитета някога :)
Не само,че е бил- той още не е излязал от него даже и на 38 :lol: :lol: :lol: :lol:
Абе човек, нали им имаш скайповете на всички,пишете си там за пъпките стига сте изписвали страници тука и да карате хората да си мислят,че нещо се случва във форума!!!

Върни се в “Ливърпул”