Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Sisi 1914
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Sisi 1914 » 29 дек 2011 19:30

Стига сте се карали, за глупости!
:evil: а
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 29 дек 2011 19:35

Кашчей написа:
santiliana написа:абе Кашчей, а Перо Пернишки кат какъв се явява в "петолъчковия" отбор? ами Ишков?
може да се държи сметка ЕВЕНТУАЛНО само, ако Тонев е подписал някой документ, но това, че е бил там никой не може да му търси сметка.Схващаш разликата надявам се.

Бил е наблюдател от ООН и УНИЦЕФ :)

Сигурно е така.

За горните двама някъде да е излизала информация, че присъстват на официални преговори с даден играч?

ПП-Да взема да отида и аз на гости на Баждеков, да ми гледа на кафе, докато обсъждат с Батков някои финансови проблеми на клуба 8-)

няма как да излезе подобна информация, защото клубът "червени сърца", включващ няколко обществени личности (включително и журналисти) знае как да пуска "информационната завеса". Докато тук, при нас, Стефан и Вальо ще напишат даже кой кога е имал "рядко щастие". Ентусиасти, кво да ги праиш?! Маниер на онзи отбор от Панчарево е, още с пръкването му на бял свят, да бъде "лъскан" постоянно неговия имидж. Преди- водени от красноармейско-пролетарска пропаганда, а днес- За добър търговски вид.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 дек 2011 19:42

santiliana написа:няма как да излезе подобна информация, защото клубът "червени сърца", включващ няколко обществени личности (включително и журналисти) знае как да пуска "информационната завеса". Докато тук, при нас, Стефан и Вальо ще напишат даже кой кога е имал "рядко щастие". Ентусиасти, кво да ги праиш?! Маниер на онзи отбор от Панчарево е, още с пръкването му на бял свят, да бъде "лъскан" постоянно неговия имидж. Преди- водени от красноармейско-пролетарска пропаганда, а днес- За добър търговски вид.

Стефан и Вальо нямаха пръст в тази информация, защото цитатът ми беше от друга медия.Точно в онази друга медия и прочетох култово изказване на Дуци, че в ЦСКА има предател, но не го прочетох тук, в ГОНГ (може и да съм го пропуснал, знам ли).Определено не става дума за най-често цитираните сайтове в този форум, но доста сериозен (поне според мен) по отношение на новините.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 29 дек 2011 19:48

Sisi 1914 написа:Стига сте се карали, за глупости!

оооо сиси :)))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 29 дек 2011 20:01

Кашчей написа:
santiliana написа:няма как да излезе подобна информация, защото клубът "червени сърца", включващ няколко обществени личности (включително и журналисти) знае как да пуска "информационната завеса". Докато тук, при нас, Стефан и Вальо ще напишат даже кой кога е имал "рядко щастие". Ентусиасти, кво да ги праиш?! Маниер на онзи отбор от Панчарево е, още с пръкването му на бял свят, да бъде "лъскан" постоянно неговия имидж. Преди- водени от красноармейско-пролетарска пропаганда, а днес- За добър търговски вид.

Стефан и Вальо нямаха пръст в тази информация, защото цитатът ми беше от друга медия.Точно в онази друга медия и прочетох култово изказване на Дуци, че в ЦСКА има предател, но не го прочетох тук, в ГОНГ (може и да съм го пропуснал, знам ли).Определено не става дума за най-често цитираните сайтове в този форум, но доста сериозен (поне според мен) по отношение на новините.

говоря ти как стоят нещата като цяло, тук горепосочените от мен журналисти чак прекаляват в отразяване на случващото се в синия отбор. Но те поне го правят от чист ентусиазъм. Докато всяко едно събитие, случило се при "врага", колкото и негативно да е - бива отразявано (не в този сайт, разбира се) крайно "изчистено" и добре смилаемо за запалянковците. Нали се сещаш какво щеше да стане с всеки друг клуб, ако му се бяха случили всички тези събития на Цска през последните 5-6 години?!
Щом и използването на допинг не успя да "събуди" честността в БГ журналистиката за какво повече да говорим?!
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 дек 2011 20:34

zlatan написа:ляв бек намерихме,това е добре,струва ми се обаче,че е хубаво Старокин да остане.
Трябва сега вътрешен халф-тип Ричард,преместваме Дани Младенов-като лек нападател такъв от втора позиция
Калво ако реши да играе ще ги опъва яко по десния фланг,ако не трябва ни десен външен халф.
Нападател КЛАСА естествено че ни трябва.
Отляво имаме Райков и Христов.
Дарко,Гаджев,Димов,Огнянов звучи добре в средата.

И за какво ни е Старокин, да заема местото на някой юноша, айде без тея

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 29 дек 2011 20:40

milen.hristov написа:
zlatan написа:ляв бек намерихме,това е добре,струва ми се обаче,че е хубаво Старокин да остане.
Трябва сега вътрешен халф-тип Ричард,преместваме Дани Младенов-като лек нападател такъв от втора позиция
Калво ако реши да играе ще ги опъва яко по десния фланг,ако не трябва ни десен външен халф.

такива като Старокин, хМарян, Балтанов, Иво Иванов(банкет ще дам когато ги махнат от Левски) и секунда не бива да остават на Герена. Даде им се шанс достатъчно. НЕ СТАВАТ!
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 29 дек 2011 20:42

"След провала на Гонзо и Баждека, на "Герена" се нуждаят от нов човек

Странно защо на "Герена" се понесоха на някакви розови облаци, след като стана ясно, че се задава първо нов спонсор, а след това и нов собственик. Запресмятаха се едни пари, които още не са дошли, покриха се други, които отдавна са изхарчени. Ако се четат между редовете изказванията на Иво Тонев ще се види, че новият началник на "Герена" е сериозно притеснен от това, което е намерил в дома на Левски.

И най-малкия проблем е селекцията. Всъщност голям проблем си е. Щом лятото си пръснал над милион евро за нови играчи и заплатати, а сега искаш да ги гониш, значи привличането на недоразуменията е било подчинено на Нейно Величество Комисионната. Което пък означава, че от тук нататък Тонев няма как да има доверие на нито един от двамата, подписващи документи в Левски - Георги Иванов и Константин Баждеков. Неслучайно досегашният директор на Локомотив (Сф) поиска от тук нататък дори квитанцията за минерална вода да не се брои за валидна, ако го няма неговия параф. Това говори само за едно - задава се нов финансов ред в Левски, изключващ построяването на помощни терени на двойна цена и цементова писта три пъти по-скъпа от тази в Индианаполис.

Щом очевидно няма да работи от тук нататък с Гонзо и Баждека, Тонев се нуждае спешно от свой доверен човек в Левски. Сам няма как да се оправи, при положение, че има ангажименти както към софийския парламент, така и към мултимилионните проекти на тотото. А човекът,на който ще се довери Тонев в "Подуяне" задължително трябва да е минал от там. За да не бъде съвсем разгневен Сектор "Б". Очевидно е, че това няма да е Наско Сираков. В крайна сметка днес на Левски му трябват пари, а Вълка може само да ги харчи. Кога регламентирано, кога - не. Помоталият се в кабинет на "Герена" Даниел Боримиров няма как да е лице на една нова власт, при положение, че все още е ОСЪДЕН да не ходи на футболни мероприятия. Спряганият Николай Илиев пък няма нито един ден стаж като началник с реални правомощия.

Така естественият подбор би трябвало да тласне Тонев към задължителния ход в момента - Андрей Желязков. Жужо си остава единствения шеф на Левски вкарал над 25 милиона долара в клуба с работата си! Нещо, от което "сините" се нуждаят сега неистово. Освен това на новият треньор Николай Костов ще му трябва реален фактор до него, а не такъв като Гонзо, който да му обяснява, че Рисп и Калво стават за нещо. А през годините Желязков доказа, че се справя перфектно с работата на гръб на треньора. Та точно под натиска на Жужо на "Герена" бяха наложени преди двайсетилетие два от последните символи на клуба - Димитър Иванков и Христо Йовов. На всичкото отгоре Желязков доведе други две "сини" емблеми - Гонзо и Кривия. По-преди това откри Илиан Илиев и Боримиров. На практика Желязков има пръст в трите най-силни периода на Левски в последните 30 години - кога директно с работата си, кога с футболното наследство, което е оставял

Всъщност Иво Тонев много добре знае за какво му е Желязков на "Герена". Двамата работиха една година заедно в "Надежда". Това беше достатъчно на Жужо да продаде Георги Пеев в Динамо (Киев) за 4 милиона, когато някои пиявици бяха убедили Николай Гигов да го пусне за милион на друго място. А сега след анонсите за златен дъжд в "Подуяне", подобни пиявици ще изплуват отвсякъде. Особено, ако в Левски няма такъв като Желязков.

Владо Зарков

Мисля, че има много истина в написаното. Да не кажа- 100% .
Последна промяна от santiliana на 29 дек 2011 20:45, променено общо 1 път.
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 дек 2011 20:42

santiliana написа:
milen.hristov написа:

такива като Старокин, хМарян, Балтанов, Иво Иванов(банкет ще дам когато ги махнат от Левски) и секунда не бива да остават на Герена. Даде им се шанс достатъчно. НЕ СТАВАТ!

Ще добавя Димов, Д. Младенов, Т. Христов

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 29 дек 2011 22:54

Sisi 1914 написа:Стига сте се карали, за глупости!

И аз това викам, Силве... все едно сме малки деца.... :oops: Ми големи хора сте, стига се заяждахте за дреболии !

Върни се в “Левски”